cok afedersin ama bana bu düsüncen titizligin cok sacma ve abarti geldi.
Ya ben kendi esimi anlatsam varya herhalde yüzüne bakmazsin böyle bir adamin.
Esim cok yakisiklidir ama gel görki onunda cok killari dökülür,cok terler ve teri cok agir kokar.ayaklari cok kötü kokar.Dislerini hergün fircalamaz.Sürekli gaz yapar durur.En büyük hobisidir bu.Sise sise parfümü var ama pek kullanmaz.Yani daha neler sayayim.Seninkinde bunlarin yarisi bile yok ama sen sogumussun.Ben hep esime diyorum,seni distan gören bisey zanneder ama icine girince midesi kalkar.Ama o benim kocam.Herseyiyle benim kocam.Ben ondan igrenmem.
kizlar ayip olmazsa bir sey yazacagim...yanlisda anlasilmasin ..saci tüyü birakin kocasinin sperminden igrenen bayanlar var o nasil oluyor bu dahada tuhaf bir durum...:uhm:
Temizlikle bunu karıştırmamak lazım,
Kokmak bakımsızlıkla ilgili bişey
Ama tüy dökmek elinde olmayan bir durum.
Gerçekten mantıklı yorum ve tavsiylerde bulunan bi kaç yazar dışında, tüm yargılayan ,kesen, asan, biçen hanımlara teşekkürü borç bilirim ( ! ) Böyle bir sorunu olan ve buraya bu konuyu açan bir kişiye yapılabilecek en iyi yardım da zaten kendi kocasının ne kadar daha kaba saba olduğu halde "kociş"ini sevmeyi becerebildiğini örnek göstermekti zaten ( ! ) Yorumlarınızdan (birkaç kişi dışında) anladığım ben kocamdan soğumuşum, kılı tüyü bahane ediyormuşum, sevsem onlar benim gözüme görünmezmiş, mişşş, mişşş.... Lütfen forumlara empati kurabilip, konuyu açana yardımcı olabileceksek yazalım. Biliyorum internet bedava, klavye zaten parasız ve ağzı olanın konuştuğu bir ülkedeyiz, hepimiz birer nickin arkasında gizliyiz.. Ama inanın şu konuyu açtığım açacagım son konu olacaktır, KK'nın kalitesini anlamak adına yaptığım bir saha çalışması diyelim . Cümleten selam olsun...
Merhaba herkese. Ben evleneli aşağı yukarı 1 sene oldu. Eşimle fikir olarak hiçbir uyuşmazlığımız yok, çok düşünceli ve iyi niyetli birisidir. Ama ben onun her yere, en çok da yatağa dökülen vücut kıllarından, gece horlamalarından ve diş gıcırdatmalarından,göbeğinden ve gıdığından dolayı gün geçtikçe daha da soğuyorum.Resmen yatağın üstünde onla uzanırken bile acaba şu an ne kadar vücut tüyü döküldü, temizlerken ne kadar midem bulanacak diye düşünürken yakalıyorum kendimi mafoldumben. Sanırım fiziksel olarak soğuya soğuya kk'nın frijit kadınlar alt klübüne altın üyelik hakedicem :kedi: Buna benzer sorunlar yaşayanlar oldu mu, neler yaptılar, sorunu nasıl çözdüler? Gerçekten büyük problem benim için, birazdan gidip başka odada yatıcam mesela :1no2:
Kusura bakmayın ama ne yapmaya çalıştığınızı anlaymadım ben.
Bunları yazan sizsiniz,kimse iftira atmadı.
Siz ne kadar tiksiniyorum diyebilme konforuna sahipseniz,bazılarıda ben kocamı herşeyiyle seviyorum deme konforuna sahip.
İnsanları bunu söylediği için kınaymazsınız.
Siz eşimin tüy problemi var,ne çare buluruzda dökülmeye engel oluruz gibi bir yazıyı yazmış olsaydınız.
Başlığını gün geçtikçe soğuyorum değilde,Evliliğime çare arıyorum olsaydı gelen yorumlarda ona göre olurdu.
Doğru kelimeleri kullanamadıysanız,kimseyide suçlamayın duymak istediğiniz yorumu yazmadı diye.
Ben yine altını çize çize diyorumki
Bu yazdıklarınız gerçekten bir ön çalışma değildi ise
Duygularınızı tekrar gözden geçirin.
Sizede iyi geceler.
Hayatim arkadasin takildigi nokta galiba ona cözüm önerileri sunmak yerine esini sevmiyorsun bahane ariyorsun gibi yazilarin gelmesi...
Lakin burda konu acmak tabikide her yoruma acik olmak demektir.....
Gülsüm'cüm kendi adıma konuşmak gerekirse ben arkadaşa 1-2 kez açıklama yaptım.
Evet katılıyorum,pislik dayanılacak bir şey değil
Bir insan düzenli banyo yapmıyorsa,kişisel temizliğine dikkat etmiyorsa bende tahammül edemem,bunu belirttim zaten.
Ama adamın kılı dökülüyorsa napsın?
Bunu dökmeyen modeli varmı?
Kadın erkek herkesin sorunu bu
Yazdığı ilk yorumuda kopyaladım,keskin bir yorum yapan kendisi
Bu reaksiyonların gelmeside çok normal.
Madem ağzı olan konuşuyor,sanalda herkes kabadayı
Ozaman özelini dökmiyceksin uluorta
Kalkıyorsun binlerce üyesi olan bir forum sitesinde başlık açıyorsun
Binlerce üyesinin çoğunuluğu evli olan bu kadınlardanda kendi hayatlarını baz alarak yorumlar geleceğini hesaplaman lazım.
Kime öfke,kime trip
Karşındakiler senin için ne kadar monitörün ötesindeki insanlarsa,sende onlar için o kadarsın.
Fazla beklentiye girmemek gerek kanımca.
Cok dogru canim....ama belki arkadas yenidir...fazla tecrübesiz yoktur o yüzden beklentileride farkli oldu....neyse.....:hulya:
Bayramin mübarek olsun bu arada.....öptümopuyorumnanaktan
Gerçekten mantıklı yorum ve tavsiylerde bulunan bi kaç yazar dışında, tüm yargılayan ,kesen, asan, biçen hanımlara teşekkürü borç bilirim ( ! ) Böyle bir sorunu olan ve buraya bu konuyu açan bir kişiye yapılabilecek en iyi yardım da zaten kendi kocasının ne kadar daha kaba saba olduğu halde "kociş"ini sevmeyi becerebildiğini örnek göstermekti zaten ( ! ) Yorumlarınızdan (birkaç kişi dışında) anladığım ben kocamdan soğumuşum, kılı tüyü bahane ediyormuşum, sevsem onlar benim gözüme görünmezmiş, mişşş, mişşş.... Lütfen forumlara empati kurabilip, konuyu açana yardımcı olabileceksek yazalım. Biliyorum internet bedava, klavye zaten parasız ve ağzı olanın konuştuğu bir ülkedeyiz, hepimiz birer nickin arkasında gizliyiz.. Ama inanın şu konuyu açtığım açacagım son konu olacaktır, KK'nın kalitesini anlamak adına yaptığım bir saha çalışması diyelim . Cümleten selam olsun...
akannehirakannehir o zaman bayılalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?