Eşimden gittikçe soğuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gunessizkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bakım bizim kendi elimizde olan birşey.. ya adam ne yapsın kılları dökülüyorsa. kendi isteyerek mi döküyorki.. bahsettiğinizle bu çok farklı. insanın doğasından kaynaklanan bir olgu. yani istesede dökülmemesi için elinden birşey gelmez. benim eşiminde çok tüyü dökülür, yerlerde.. çamaşırlarında.. yastıkta.. yatakta v.s. ama hiç bugüne kadar bunu sorun etmemiştim çünkü sevgi var içimde ona karşı. çok problemlerimiz var, kritik bir dönemdeyiz ama hiçbirzaman tüy dökülmesi gibi saçma bir konu sevgimi zedeleyecek bir kavram olmadı.. olamazda.. buna tepki vermeniz demek eşinizin yaradılışından kaynaklanan şeylere tepki demektir. bence hem günah, hemde mantıksızca..:1no2:

konunun butun sayfalarını okumaya calıstm ama yarısında artık yoruldum pes ettim.nerdeyse kavga edecekmıssınız yanı.konu sahıbı arkadasımıda hayretler ıcınde okudum.patlamaya hazır bomba gibi..madem eleştirilre acık olmayacaksın.yorumlara yok oyle degıl boyle dıye karsı geleceksın o zaman neden yorum yapmamızı beklıyorsun kı...zaten sen dogrusunu bılıyorsun...neden konu actın o zaman anlamadım..

aşk sevgi herşey bitmiş görünüyor

demişsin ki kocamdan soğudum kılları dökülüyor..şimdi benim canım kocam da kıllarla kaplı bi adam ,yerden her gün bi sürü tüy temizliyorum...ama varsın o olsun da bi ömür yanımda ben buna razıyım...eşim işteyken ben onun tişörtlerini kokluyorum....onu cok seviyorum çünkü çok...

bi de demişsin ki cinsel ilgim azaldı soğudum çünkü göbekli bu adam...sen hiç mi göbeklenmiceksin desen ki eşim hep çok pis kokuyor ağzı dişelri pis desen ter kokusu sarmısak kokusu var desen anlarım derim ki bu adamın yanında yatılmaz..ki hepimiz insanız sonucta eşine desen ki hayatım dişlerini fırçala banyo yao aha seksi oluyorsun adam koşa koşa yapar eminim....
tabi kıllarını senin için aldıramaz onun doğasında var erkek adam sonucta....

geleleim size siz cok mu özel ve güzelsiniz...hiç mi fazla yağınız yok...hiç mi tüyünüz yok....hiç mi terlemezsiniz acaba ?
ben sonucu söyleyeyim siz eşinizi sevmiyorsunuz olay bu ayrılın da adam onu seven bi kadının kollarında uyusun siz de baska hayaller peşinde koşun..

ayy bende koklarım aşkımın elbıselerınııı koklarımmm hele onceden o calsırken gecelerı onun bir eşyasına sarılırdım da uyurdumm

benımde esimin sacları dokuluyor ama hiç sorun degıl benım içinn zaten bu da sorun olmamalı bencee gerkırsee hergun yastık kılıfını degıstırırımde bunu sorun etmemmmlmaz:

şimdi anlamadığım dökülen göğüs kılları carsafı nasıl buluyor?
pijamayla yatmıyor mu bu insan..
sacı dökülüyorsa da alt tarafı yastıktan toplanılacak.bence mesele değil..

ama en güzeli insanın kendi işini kendi görmesi..
bence eşinizle görüşün kendisi toplasın kıllarını..benim öyle bir sorunum olsa kocama toplatmazdım sanırım.hastalık söz konusu değilse..

diğer mevzular içinse doktora görünmesi lazım.ciddi bir rahatsızlık bile olabılır

kocamdan soğudum kelımesı bıle çok saçma....
adamın kılı bılmem neyı akşama kadar çalışıyolar ayakta kokacak terıde kokacak
çoluğu çocuğu için akşama kadar çalışıyo
sen bır hanımı olarak kılınıda temızlıycen ayaklarınıda yıkıycan gerekırse...
bak ıyı nıyetlı ıyı ınsan dıyosun onemlı olan o....
boyle şeylerı konu bıle etmen ve açman çok saçma...
o senın hayat arkadaşın senın ıçınde kalsın
onu kuçuk duşurmene gerek yokkk

Kizlar neden bu kadar uzerine gidiyorsunuz ki.. Belki arkadas hastalik derecesinde titiz... Ondan dolayi, birkac tuy gozune fazla gorunuyor?

Bence sen hic sevmiyorsun esini demek yerine, ne yapmasi gerektigini soylemek gerek...

Acikcasi benim gordugum, ya kendisinde hastalik derecesinde titizlik var, ya da esinde abarti tuy problemi var... Her ikisinin cozumu de doktor..

izninle imzalamak istiyorum vereliniortak

konuyu ilk okurken ilk ve son izlenimim hep doktora başvurması yönünde oldu mutlaka destek alması gerekli

bizim bişe dememze gerek kalmamışki, başlık zaten gayet açık, o demiş gittikçe soğuyorum biz demişiz sende sevgi sorunu var.. her ikiside aynı kapıya açılıo..

ayrıca ii niyetini anlıorum ama bütün sayfaları okuduysan arkadaş yazılan herşeye çok fevri cvplar vermiş, oyüzden birazda karşımızdakinin bizden yardım isteyip istemediğide önemli, yani yardımmı beklio yoksa fikrine destekmia.s

konunuzu okudum başka diğer yorumlara bakmadan aklımdaki beliren şey şu oldu;
siz bu adamı sevmiyorsunuz.. sevseniz bu anlattıklarınız size fasa fiso gelir yada şöyle diyebilirim siz bu adamı seviyorsunuz ama temizlik hastasısınız ciddi ciddi bi psikoloğa görünmeniz gerekir.

pardon kocanızdan zaten soğumaya başlamışsınız ve anlaşılan sizinle aynı durumu yaşayan birilerini arayarak kendinizi çözümlemeye çalışıyorsunuz.
arkadaşım benim eşimde uyurken dişlerini gıcırdatır ama ben onu bu haliyle seviyorum yani siz sizinle aynı durumda olanların durumlarını sormayın bence bu tiksinilecek bir durum değildir. sorun sizde, sizin sevginizde.

Evleneli 1 yıl olmuş.. hasni 10 yıl olsaydı filints gibi delikanlıydı evlendin ama 10 yıl sonra yaşlandı kilo aldı ve soğudun diycem de 1 yıl içinde heralde bir anda şişmanlamadı bu adam... Ne yani evlenirken göbeğinden gıdısından rahatsız olmuyordunuz da şimdi mi rahatsız oluyorsunuz.. göbekli gıdılı adamlardan hoşlanmıyorsaydınız keşke eşinizle evlenmeseydinizçç
Kıltüy mevzusu da cidden çok kıldan tüyden bir konu olmuş...
Ben eşimi seviyorum... Kıl tüy dömesi beni de rahatsız eder bende yatakta küvette kıl tüy görmekten hoşlanmam.. hiçkmsede benim canım kocamın kıları yirim sizi ne tatlı şeylersiniz siz diye bayla bayla temizlemiyordur...
Ama kılı tüyü var diye de kocanızdan soğumak bence biraz komik olmuş...
Valla konuy ilk okuduğumd görücü usulü evlilik yaptığınızı düşündüm, yada mantık evliliği heralde dedim.. Ama yormlarında eşine olan sevgin azalmı heralde falan diyenleri çok uygunsuz şekilde aşşağılamışsn... Aynı hakarete uğramak istemem doğrusu..
Madem eşinin kılından tüyünden iğrenyorsun, banyodan çıkarken kılını tüyünü temizlemesini rica et... ÇArşaflarını da hergün silkele.. silkelerken camdan dışarı uçar gider ve kıllarla muhattap olmak zorunda kalmazsın...
Horlaa tedavisi ve diş gıcırdatmayı engelleyen medikal aparatlar var onlardan kulanabilirsiniz...
Bir diyetisyenle görüşmeye başlayıp birlikte birsağlıklı yaşam programı oluşturabilirsiniz, böylece gıdısı ve göbeğinden de kurtulursunuz....
Demokrasilerde çareler tükenmez, tabii amaç çare bulmaksa...

aşk bitmiiiişşş geriye ne kalmışşş şimdiiiii
kıllarla kaplı bi kurt adam beliriyo gözümde ıyhh tüylerim ürperdiii:)

Bence kaçan kovalanır hesabı
Arkadaş kusuruma bakma ama galiba sen eşinin ya aşırı ilgisinden rahatsız oluyorsun (o yüzden eksilerini görüyorsunuz Yada severek evlenmediniz. Bence siz ne yapın biliyor musunuz eşinizin eksilerinin yanına birde sizin(dobra dobra dürüstçe ama) eksilerinizi yazın o zaman sizin yerli yada yersiz mi sorun yaptığınızı görürsünüz.Bulupta bunuyanlardan mısınız dicem ama öyle değil öyle olsaydı güzelyönlerinide(bazen çoğu kişinin göremeyeceği) mesajınızda belirtmezdiniz.Bence siz eşinizin size duyduğu sevğiden fazlasıyla eminsiniz.

Valla helal olsun diyorum o zaman :) Sizinki doğal vücut kusurlarını geçmiş, saygısızlık boyutuna dayanmış ama halen kocamdır, evimin yiğididir diyebiliyorsunuz. Tebrik ederim, bir ömür mutluluklar.

İşte azeri kızıyla aranızda ki fark.. O kocasını seviyor siz ise seviyorum zannediyorsunuz. Ayrıca bence kocanızdan önce kendi detaycılığınızı ve egolarınızı sorgulayın. Kimbilir sizin ne kusurlarınız vardır ama eşiniz belli etmiyordur. Eş olmak birbirine elbise olmaktır. Yani birinin diğerini örtmesi, giymesi yani kusurlarını hatalarını gizlemesi v güzel yönlerini ortaya sermesidir. Bana kalırsa siz eşinizi sevmiyorsunuz. Hiçte sevmemişsiniz. Belki bişeylerine aldanıp evlenmişsiniz ama şimdi katlanamıyorsunuz. Sevgi herşeyi katlanır kılar hakaret ve şiddet dışında ki bazen bunlara bile katlanır kıldığını okuyoruz. Kaldı ki siz daha bir kıldan tiksiniyorsunuz. Ben banyoda kendi saçlarıma bile dokunamam. Ama şimdi farkediyorum ki bu güne kadar eşimin yatağa dökülen yada heryere dökülen kıllarından hiç rahatsız olmadım. En nefret ettiğim şeydir güya :)

Başkalarının sevgisini kıskanıp aralarında ki samimiyete saygısızlık gözüyle bakacağınıza kendi sevgisizliğinizi kabullenip bir yol bulmaya çalışın.

bende tuy sorunu yasiyorum.ama inan hic gozume batmiyor dokunuyorum esime..asalamiyorum,tiksinmiyorum.sadece ev temizlerken rahatsiz olabiliyorum..ama asla ona yansitmiyorum.sikayetciysen lazere gonder.. destek ol..spora yonlendir..esin senin hatalarini,kusurlarini soylemiyor cok ilgileniyor.seni simartiyor bence.ewet sende kusur ariyorsun..birak tek sorunu bunlar olsun..

şAkamı buuufisfisfis
madem rahatsız oluyordun ne diye evlendin kıllar sonradanmı katıldı aranıza anlamadım hem kıldan tüyden püfden ayrılık sebebimi olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…