- Konu Sahibi gunessizkedi
-
Bilmiyorum sevgili çilekizmir, kılı tüyü görmemek sevginin sonucu olabilir dediğin gibi, ama sebebi de olamaz mı ? Böyle şeyler de sevgiyi besleyen ya da sevgiyi azaltan şeyler değil midir ? Mesela eşiniz sizi sevdiği için bakımsız olsanız da önemsemez mi, yoksa sürekli bakımsız görse sevgisi azalmaz mı, bakımlı görse sevgisi artmaz mı ? :bbo:
aşk sevgi herşey bitmiş görünüyor
demişsin ki kocamdan soğudum kılları dökülüyor..şimdi benim canım kocam da kıllarla kaplı bi adam ,yerden her gün bi sürü tüy temizliyorum...ama varsın o olsun da bi ömür yanımda ben buna razıyım...eşim işteyken ben onun tişörtlerini kokluyorum....onu cok seviyorum çünkü çok...
bi de demişsin ki cinsel ilgim azaldı soğudum çünkü göbekli bu adam...sen hiç mi göbeklenmiceksin desen ki eşim hep çok pis kokuyor ağzı dişelri pis desen ter kokusu sarmısak kokusu var desen anlarım derim ki bu adamın yanında yatılmaz..ki hepimiz insanız sonucta eşine desen ki hayatım dişlerini fırçala banyo yao aha seksi oluyorsun adam koşa koşa yapar eminim....
tabi kıllarını senin için aldıramaz onun doğasında var erkek adam sonucta....
geleleim size siz cok mu özel ve güzelsiniz...hiç mi fazla yağınız yok...hiç mi tüyünüz yok....hiç mi terlemezsiniz acaba ?
ben sonucu söyleyeyim siz eşinizi sevmiyorsunuz olay bu ayrılın da adam onu seven bi kadının kollarında uyusun siz de baska hayaller peşinde koşun..
Kizlar neden bu kadar uzerine gidiyorsunuz ki.. Belki arkadas hastalik derecesinde titiz... Ondan dolayi, birkac tuy gozune fazla gorunuyor?
Bence sen hic sevmiyorsun esini demek yerine, ne yapmasi gerektigini soylemek gerek...
Acikcasi benim gordugum, ya kendisinde hastalik derecesinde titizlik var, ya da esinde abarti tuy problemi var... Her ikisinin cozumu de doktor..
Valla helal olsun diyorum o zaman :) Sizinki doğal vücut kusurlarını geçmiş, saygısızlık boyutuna dayanmış ama halen kocamdır, evimin yiğididir diyebiliyorsunuz. Tebrik ederim, bir ömür mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?