Eşimden buz gibi soğudum ne yapacağımı bilmiyorum yardim edin

Ne yapmaliyim

• Bence sabret

OY: 5 4,1%
  • Bosan gitsin

OY: 116 95,9%

• Ankete Katılan
    121
  • Anket Kapalı .
Şaka mı?
Defalarca sokağa atılmış, hakaretlere uğramışsınız, üstelik boşamış da.

Ankete ne gerek var?
Bunu neden çekeceksiniz, Allahaşkına bunun için de boşanmayacaksanız nr için boşanılırki?

Nikah düştü ya da düşmedi, adam o sözleri sarfetmiş, boşama amaçlı etmiş.
Küfür etmiş, hakaret etmiş, dövmüş, kovmuş.

Ona geri dönerseniz ailenizi de kaybetmez misiniz?
Ben anneniz filan olsam geri dönerseniz reddederim sanırım, o derece.Kim evladını o halde görmek isterki?

Böyle mahluklara karılık yapmayacaksın.ayıptır ya eşyaları kapıya koymak nedir ikide bir.insan karısına böyle bi muamele yaparmı.boşanmaktan bu kadar korkmayın birine köle olacagınıza insan gibi yalnız yaşayın.bu sözler yalnız sizin için değil kendini bu kadar ezdiren herkes için

sokağa atmış sonra gelmis geri almış.sonra tekrar sokağa atmış bu sefer küfür etmis boşamis sonra yine gelmis almış.sizin yaşantınızı tavrinizi bu noktaya nasil geldiğinizi bilemem.ama beni sokağa atip kovan adamin yüzüne bakmaz geride dönmezdim.simdi hepsi bitmis araniz düzelmiş hazmedememeye baslamissiniz.o zamanlarda bu kadar kiymetli olan adam simdi niye degersizlesti?.boşanıp bosanmamanin kararını sizin dışınizda kimse veremez.karar sizin hayat sizin..

Bu kadar şeyin üstüne sadece soğudun mu gerçekten

Annesine bu kadar nefret dolacağınıza kadar o adam müsveddesinden soğusaydınız ve boşansaydınız keşke zamanında.

Bu adam çocuk mu dolup dolup bu hayvani muameleleri yapsın. Kusura bakmayın ama annesi bu iğrenç adamdan daha masum duruyor.

Sen hatayi eşini affetmekle yapmissin. Kayinvaliden bir sucluysa kocan on suçlu. O adami affetmen bile zaten aklin alamayacagi birseyken soguman gayet normal.

Okurken benim bile içimden birşey koptu. Elleriniz yanmış şekildeyken sokağa atması vs içimi acıttı. Öncelikle geçmiş olsun. Tüm bunlardan sonra soğumanız gayet normal değil mi.. Herşey yolundayken herkes iyidir önemli olan stres ve gerilimli dönemlerdeki tavırlardır. Evet belki şuan herşey duruldu düzeldi ama eşiniz o zor zamanlardaki sınavdan kalmış bence.

Ya birak emegi falan. Boyle igrenc bir insandan ayrılmayıp da napacaksin. Bosan gitsin kurtul rahatla.

Çok dengesiz bir adammış. Düzeleceğini de zannetmiyorum yine aynı şeyler başınıza gelecek gibi görünüyor. Ayrıca döndüyseniz nikah tazelemeniz gerek

sakın bu adamdan çocuk falan yapmaya kalkma canım yaa
senin enin sonun tabi ki boşanmak evlenmeden önce nasıl aynı evde kaldınız universitedemi?
işe gir çalış en ufak bir olayda git karakola hastaneye raporlarını al aç boşanma davanı
hayat bu kadar ucuz değil bir kere bu dunyaya gelceksin onda da böyle yaşama lütfen

İyide zaten boşamış sizi. Daha neyin hesabı anlamadım.

Kocandan adam olmaz. Bırak geleceğe bak. Ömrünü yer bunlar senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…