Eşimden buz gibi soğudum ne yapacağımı bilmiyorum yardim edin

Ne yapmaliyim

• Bence sabret

OY: 5 4,1%
  • Bosan gitsin

OY: 116 95,9%

• Ankete Katılan
    121
  • Anket Kapalı .
Bu kadar dayandığın için ve "emek verdim" adı altında bütün işkencelere katlandığın için bence suçlusun bile şu an. Kocam gelse akşam beni bir güzel dövse, sonra kapının önüne koysa oh yarabbi şükür bugün de iyi emek verdim mi diyeyim? Ne mecburiyetiniz var da tekrar tekrar geri döndünüz bu adama?

Adam dövüp kapı önüne atıyor sonra geri alıp geliyor ,
sonra bir daha dövüyor atıyor. siz yine geliyorsunuz.
Ee şimdi bu adam pişman mı yaptıklarına nasıl olsa ne yaparsa yapsın geri dönen bir var karşıısnda.
İnsan beslediği hayvanı bile sokağa atmaya kıyamaz hele bide dövüp. Kocanız için ne kadar değerlisinz anlamışssnzdr umarım

Evli değilsin diye fetva verenlere şaşırdım öncelikle. Bunu işin ehline sormak lazım.

Sen mutlu olmak için, kurduğun hayaller için sabrediyorsun ama yanlış adam olamaz mı eşin? Kısa sürede çok kötülükler yapmış sana. Kapının önüne koyması çok ağır, saygısızca ve vicdansızca. Ve bunu bir kere yapmamış. Yine yapabilir, bir kavgaya bakar.

Bu konu tamamen uyduruk
Kimse bu kadar katlanamaz
Eli yanık sokağa atilmista
Acemi düzmecesi

Hadi 1. De dondun ayri ev olacak diye. Yanik ellerinle sokaga atan adama 2. Kez niye dondun.

Bi kazayla hamile kalma bari sevmedin adamdan cocuk yapma.

Boyle erkeklerin yaninda nasil duruyorsunuz? Hic aklim almıyor. Kendinizi degerli kılın. Kimse size, kendinize bictiginizden daha fazla deger vermez. Lutfen. Asil degerli olan kadındır, bunca hakaretamiz olaylara rağmen hala devam etmeyin.

Benim bildiğim de 3 talak aynı anda söylenirse tek talak diye sayılır. Yani tam anlamıyla boşanmanın gerçekleşmesi için 3 farklı zaman ve mekanda talakların gerçekleşmesi gerekir.

Konu sahibi kusura bakma ama yirmibirinci yüzyıldayız. Millet karısının gözünün içine bakarken, el üstünde tutarken sen bu hayatı neden kendine layık görüyorsun ki?

arkadas bide ailende arkanda ne insanlar var cekiyorlar katlaniyorlar (ki ben olsam yinede durmam) cunku arkalarinda kimse yok
senin daha ne zorun vardida duruyorsun orda onu anlamadim ?

Afadersin ama bu adam pardon adam demisim iki defa tekmeyi basmis bos ol diye dini nikahla bosamis kaynana in kayinpederin umru degilsin hala devam etsem mi dye mi soruyosun

Keşke o evden ilk ayrıldığında bir daha donmeseydin.Yaptıkları kaldırılacak unutulacak şeyler değil.Herşey yoluna girmiş diyorsun hani unut geçmişi diyeceğim de sindirilebilecek olaylar değil bunlar.Boyle biriyle hayatini gecirmemeni tavsiye ederim.

kusura bakma da boşanmazsan mazoşisttin demektir, bence doktora git, boşanmaman depresyon kaynaklı olabilir

Tekrar aynı şeyi yapmayacağı ne malum çoluk çocuk olunca herşey zorlaşır o adamdan hayır gelmez kardeşim

Arkadaşlara katılıyorum evlilikte saygı bitince sevgi de bitiyor 2 yıllık evlilikte daha bunlar yaşanıyor sa ilerisini düşünmek manasız zararın neresinden dönersen kârdır el neder o neder bu neder diye mutsuz Sevgi'siz bir evliliği sürdürmek sadece Zamsn kaybı olur bende

Ya o kadar benziyor ki hayatımız bende esime baktikca hareketleri fln aynı kaynanam bana da ayrı ev tutucaz vaatleri veriyor ama inanmıyorum çooook haklısın benim ailem de bana sahip çıkmıyor evladımin hattına duruyor bende esimi sevmiyorum anası yüzünden neler yaptı bana madem ayrı eve çıktınız bir sans daha ver baktın değişmiyor çocuğun da yoksa sakin yapma çocuk boşa gitsin

Bide ben söyleyeyim kafayimi yedin acaba sen bıraksana bu adamı s...r git demiş
demiş boşadım demiş donuna kadar ağzına sakız yapmış hala dokunması istemiyorum diyosun aklını kaçırmadıysan daha dur o evde daha cooook şey yaparlar sana akıl biraz ve gurur lütfen ya yapmayın kendinize elin adamı canınızdan bu kadarmi değerli ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…