Çok güzel bir yazı okudum yakında ve gerçekten uygulayınca insanlara işe yarıyor. Biz sanıyoruz ki onun yaptığını yaparsak, misilleme yada intikam, küsme zindan etme, cezalandırma ne ise yapınca karşıdaki yapmaz ya da anlar. Anlamaz. Karşıdaki insana haddini bildirmek için onu yoksaymak gerekiyor. Mesela benimksiinde sinirlendi ve bana kızdı sonra ben hiçbir şey demeden baktım kendi kendine durdu siniri de gitti sonra da ben tepki vermeyince çıktı. Başka birisi daha vardı hep bana kötü davranırdı, haksızlığa gelemem ve onun dediklerini umursamadım. Bişey dediği zaman konuştu konuştu durdu. Bir süre sonra kendisi de sınırını bildi. Tek önerim bu şuan. Siz ona bişey de yardım istediği zaman onun silahını kullanın savunmak için: ben anlamam. Ne diyecek bunun üzerine düşününce? Siz onu kendi haline bırakmış oluyorsunuz ve işin içinde parmağınız olmayınca bütün mesele ona patlıyor. Sonra beceremeyince ona böyle yapmalıydın bişey demek istemedim bilirsin diye de demeyin suç atmak için yer arıyorlar çünkü.