Eşimden ayrılıyorum psikklojim çok kötü nasıl yenicem

Olmuşla ôlmüse çare yok. Ne yapacaksın kurtulduğuna şükret güzel bir yaşam kur çocuğuna bundan sonra mutlu olmaya bak. çocuğunda var evlenmek zorunda gibi hissetmezsin kendini. Bundan sonrası güzel olsun benim başıma niye geldi diye hırs yapıp o rezil aile ile görüşme yazma öldü bil onları. Zamanla geçer bu duyguların

7 aylık evlilikte 3 aylık evlisiniz. Hiç mi anlamadınız daha önce madde bağımlısı olduğunu? Neden korunmadınız ki? Keşke korunsaydınız sizin için süreç daha kolay olurdu. Böyle durumlarda çocuklara üzülüyorum. Ailesine düşkün onların himayesinden çıkmayan , baba evine gitmiş olmanıza rağmen hiç aramayan,sormayan , merak etmeyen eşten hayır gelmez. Ama madde bağımlısı bir eşle yaşayıp bebeği de böyle ömür boyu kötü bir babaya maruz bırakmaktansa en sağlıklısı boşanmak. Boşanma davası açmaktan vazgeçmeyin, bu yolda devam edin. Yeni hayatınız daha güzel olur umarım. Yolunuz açık olsun

Hatasının farkında mı gerçekten? Bence bir daha okuyun konuyu.
Ayrıca kendisi boşanmak istemiyor, eşi onu umursamayıp peşine düşmediği için o mecburen boşanma davası açıyor. Yani madde bağımlısı kocası dön dese koşa koşa gidip bir düzine çocuk yapar.

Bu arada kaç yaşındasınız? Çalışma imkanınız var mı ?

Evliligin 3. Ayinda adam madde kullaniyormus , 4. Ayinda hamile kalmissiniz. Demek ki cok da umursadiginiz bir durum degil. Neyse barisirsiniz, barismayip ne yapacaksiniz.

canim tahminim ayni mahalleden felan buldun bu kocayi.koca dedigimiz ergen birid e olabilir.yani siizn o cevrelerde normaldir bu durumlar uzulme.adam suan ayık degil icmistir oyuzden seni tanimiyordur bile ayilinca arar.parasi bitince arar krize girer felan babasindan para istemek icin aeni araya katar.boyle gecinir gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…