Eşimden ayrılıyorum psikklojim çok kötü nasıl yenicem

aysglay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2025
15
-2
1
20
Merhaba arkadaşlar eşim madde bağımlılısı 7 aylık evliyiz 3 aylık hamileyim evliliğin 3. Ayında içti yoğun bir şekilde. Sonra içmedi ve krizlere girdi yanında oldum destek oldum bitti dedik 4 ay bıraktı tekrar başladı. Ailesine tapan bir adamdı annesinin sözüyle hareket ederdi baba himayesinden çıkmamıştı babasının yanında çalışıyordu babası bize hep minnet ederdi sizi ben besliyorum diye görümcelerim 4 tane benden rahat durmazdılar. Kocam o kadar desteğime rağmen çok kötü olmama rağmen evimi hep bırakıp kayınpederimlerde kalmama rağmen onun yüzünden bana hiç destek olmadı beni yanlız bıraktı. Son raddeye geldim ve babamın evine geldim aramadı sormadı neden gittin demedi bı mesaj bile atmadı. Boşanma davası açıcam ama bu olayları sindiremiyorum ruhum daralıyor psikolojikmen iyi değilim dayanamıyorum ne yapmam lazım bilmiyorum. Çok severek evlendik sözde. Ama çok seviyorum dediğim adamın gerçek yüzü beni şoke etti.

Artik bu konulara uzulmuyorum. Kimse kusura bakmasinda anne sozuyle hakaret eden, sizi saymayan, madde bagimlisi adama birde odul gibi cocuk vermissiniz. Size hakaret eden adamla nasil birliktelik yasanir aklim almiyor. Tek uzuldugum o masum bebek. Hem boyle igrenc bir babaya hemde boyle dusuncesiz aciz bir anneye sahip..

Evlenmeden önce hic anlamadınız mi ? Bebek İcin çok erken davranmışsınız

Kadını bu kadar linçlemenizi doğru bulmuyorum evlendikten sonra gerçek yüzünü görmüş olabilir çocuk konusunda erken davranmışlar evet zaten hatasının farkındadır ama bizden akıl almak için yazmış linçlenmek için değil

Keşke biraz daha tanıyıp öyle çocuk sahibi olmayı düşünseydiniz ben hala ikilemdeyim çocuk bambaşka bir olay çünkü. Olan olmuş geri dönüşü yok baba evine gelmekle iyi yapmışsınız en yakın zamanda tamamen kurtulup çocuğunuz biraz büyüyünce işe başlayıp tamamen ekonomik özgürlüğünüzü kazanıp yolunuza devam edersiniz. O da ne hali varsa görsün gerçekten diyecek hiçbir laf bulamıyorum.

Hergun benzer konular aciliyor. Ailesine tapan bir adamdi, ailesiyle birlikts yasadim, annesinin sozune bakip hakaret ederdi diyen bir kadin bunlari hamilelikten sonra yasamis olamaz. Bir inaan kendini her turlu belli eder. 7 aylik evli 3.ayda madde kullandiginu biliyordu ama 4.ayda hamile kalmis. Demek bile bile. Hadi kk konularini gectim, hergun tv de kadin programlarinda benzer konular. Allah o bebege guzel bir gelecek nasip etsin ama boyle bir anne babayla zor

Linçlememiş çok doğru söylemiş konu sahibi adam gidip 2 yalvarsa barışacak gibi farketmediniz sanırım hala aramıyor sormuyor diyor şaka gibi.

Hayatın gerçekleri " yapmasaydin, anacı adamın paçasina yapismasaydin,sizi ailesi için yerin dibine sokan adamın koynuna girmeseydin hadi hormonlardan duramadin korunsaydin, bağımlı adamı cekmeseydin.Karakter olarak bu kadar aşağılık olan bir adamı seven sizde daha büyük sorun var......" Toplum bunları söyleyecek ,kimse yazık diye acımayacak kendiniz etmiş kendi başınızı yakmışsınız.Toparlanin artık ,bi kendinize gelin......

yahu aptallık ettim gebe kaldım biliyorum çocuğumu da tek büyütcem demiyor ki
beni aramadı bi mesaj bile atmadı diyor hala

bi kere severek evlenmiş
görücü usulü filan dğeil ki geçek yüz nasıl görülmüyor ben anlamıyorum

hadi madde hiç bilmediği bir dünya, nasıl belirtiler verir onu bilemedi, hadi öyle olsun
babasıyla çalıştığını da mı anlamadı?
adamın hiç birikmişi olmadığını (nereye gidiyor bu para da mı dememiş?), anneci olduğunu, hiç bir nane anlamamış?

kusura bakmayın da IQ bu düzeyde ise evlenip üremesin o zaman!

Sen ne sevgisinden bahsediyorsun ortada sevgi diye bişey yok ,sen sevgiyle acıma duygusunu karıştırmışsın . Sen o adama acıyarak yanında olmuşsun .Madde bağımlısı birinden bahsediyorsun ölmediğine şükredeceğine ,sindiremiyorum diyorsun . Ucuz kurtulmuşsun dicem ama karşındaki madde bağımlısı ve inşallah yakanı bırakır .

Çevresinde bir akıllı yok,konu sahibi de hormonlarla düşündüğü için biz gerçekleri pat pat söylersek belki kendine gelir.Her eziyeti gördüğü eş tarafinin bir sözüyle hamile kalan " ama onlar istedi" diyen tuhaf zihniyette biri....

Biz hırsıza hırsız ,arsiza arsız ,akilsiza akılsız demediğimiz için aman hatır gönül aman eş dost yok öteki taraf diye diye sahte maskelerle dolasir olduk ......

Kendine yazik etmissin zaten..artik aramasini beklemek yerine kurtulduguna sevin bence..bebegine de saglikli mutlu bir hayat diliyorum..olmus olan ..onun hiç mi hiç bir günahı yok çünkü ..o ne seni ne de babasini seçmedi..sen istedin ve oldu..

Asıl soru mantıklı o çocuğun geleceği calismak nerede nasıl o çocuğu büyütmek okutmak iyi meslek sahibi etmek asıl konu bu sevgi falan değil nesini seviyorsunuz madde bağımlısı görümceli kayınpederli evin neyini ozluyorsunuz

Aklınızı başınıza alırsanız iyi olursunuz nacizane sorumsuz sevgi olmaz

Menekse bahcesi ben diyorum dediklerinede katılıyorum asıl sorun çocuğun maddi geleceği gerisi boş romantizm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…