- 15 Ağustos 2009
- 235
- 156
- 303
- 43
arkadaşlar dayanamadım artık, konuyu doğru yeremi açtım onuda bilemiyorum ,etrafımda rahat rahat dertleşebileceğim kimse yok, ve benim sabır taşım artık çatlamak üzere. :sinifsinif: konuya direkt gireyim, eşim geçen yıl bulunduğum ilin bir ilçesine öğrt. olarak atandı, bende o esnada hamileydim ve yaşam koşullarının zor olduğunu tahmin ettiğimizden ben memlekette annemlerde kaldım, o tek başına gitti, ki o zamana kadar hiç ayrılmamıştık, hatta hep dalga geçiyorlardı yapışık ikizler diye. kafasında hep 15 tatil dönüşü evi taşımak vardı, 40 ım filan çıkacak diye, ama oraları görünce vazgeçti vs. biz böylece okul kapanana kadar ayrı kalmış olduk. sonra benimde tayinim haziranda il merkezine çıktı, zaten ne olduysa bundan sonra oldu. alsanaalsanasmile ya görevlendirmeyle ben onun bulunduğu ilçeye gidecektim yada o il merkezine gelecekti. ama öğrendikki eşim sözleşmeli olduğu için görevlendirmeleri iptal edilmiş. neyse bu sıkıntımızı benim müdürle paylaştık, adam dediki ben işinizi hallederim ama bir şartım var .... hoca pansiyona müdür yard. olacak . benim yaradılışım buna uygun değil, senin için bile olsa ben yapamam istemiyorum dedim, eşim bu sözüme alındı küstü. 1 yıl ayrı kaldık yetmedimi daha ayrı kalmakmı istiyorsun filan dedi, (ki ayrı kalmak istemediğimi o da biliyor) mecbur bıraktı kabul ettim mdr yardımcılığını, eşimde yanıma geldi. ama ben çok mutsuzum şu an ,nefret ediyorum bu işten, insanlarla saçma sapan şeyler için muhatap olmaktan. geçen kızdım istifa etçem dedim bana demediğini bırakmadı. onun için azıcık bir sıkıntıya bile katlanamıyormuşum, böyle pansiyonu bulmuşumda bunuyormuşum, geçen sene onların mdr yardımcısı olan kadını arıcakmışta o anlatsınmış bana çektiği sıkıntıları vs.lmaz: o kadar moralim bozulduki herkes aynı olmak zorunda değil ben yapamıyorum herşeyi kafama takıyorum, çok sıkıntı çekiyorum. panik atağım vardı onunla ilk çıkmaya başladığımızda neler çektiğimi biliyor, Allah a şükür bu sıkıntıyı atlatmışken tekrarlamasından korkuyorumki yavaş yavaş atak gelmeye başladığını hissediyorum. mafoldumben
neyse çok uzattım biraz rahatlamak istedim. bu arada istifa edersem müdürüm kafayı takabilecek potansiyelde bir insan, sizce ne yapabilirim?? nolur bana akıl verin. bilmiyorumkismile
neyse çok uzattım biraz rahatlamak istedim. bu arada istifa edersem müdürüm kafayı takabilecek potansiyelde bir insan, sizce ne yapabilirim?? nolur bana akıl verin. bilmiyorumkismile