Eşimdeki isteksizlik beni bunalıma soktu..

Ne yazıkki bende aynı durumdayım 1 yıllık evliyim ve psikolojim bozulmaya başladı

aklıma geldikçe ağlama moduna giriyorum. Her seferinde bu sefer yaklaşmayacağım o yaklaşana kadar diyorum ama ona kalsa haftalarca bekleyecek. Bu sefer de iyice soğuyacağız diye korkuyorum. Çok yoruldum ...

Ah ah evleneli bir yıl yeni oldu ama hep benim çabam ile oluyor her çabam da da olumlu olmuyor geri çevriliyorum erkekleri hiç böyle bilmiyordum başı ağrıyan kadınlardı bize erkeklerin hep istekli olduğunu öğrettiler bu durum beni yıpratıyor psikolojik olarak çok zor Bi durum bu.. Bir yıl da böyle isek Bi kaç seneye biz ev arkadaşına bağlarız şu genç yaşımda diye korkuyorum

aklıma geldikçe ağlama moduna giriyorum. Her seferinde bu sefer yaklaşmayacağım o yaklaşana kadar diyorum ama ona kalsa haftalarca bekleyecek. Bu sefer de iyice soğuyacağız diye korkuyorum. Çok yoruldum ...
durum vahim mi o kadar sizde

Yeni evli erkeklere noluyor böyle ya, şaşkınım doğrusu,
Kızkardeşim de yaklaşık bir yıllık evli yavrum hiç bilmiyor bu konuları utana sıkıla ablalarina sordu her gün olması çok değil mi diye, enişte her gün istiyormuş,kardeşim istemiyor 😂

Konuşmayı denedin mi eşinle bende test ettim eşimi 2 hafta hiç istemedim oda istemedi bi gece aldım karşıma konuştum neden isteksizsin dedim yorgunum dedi bahane bunlar dedim 15 gün bi insanın yorgun olması mümkün değil dedim isteksizlik var gel doktora gidicez yada git macun mu alıyosun keçi boynuzu mu napıyosan yap ben artık bu duruma tahammül edemiyorum asker arkadaşı değiliz sonuçta cinselliğin olmadığı evlilik olmaz dedim şuanlık mesir macunu yiyo bakalım artık regl olcam bitince sonuçlaı görcez sende al karşına konuş

Yeni evli erkeklere noluyor böyle ya, şaşkınım doğrusu,
Kızkardeşim de yaklaşık bir yıllık evli yavrum hiç bilmiyor bu konuları utana sıkıla ablalarina sordu her gün olması çok değil mi diye, enişte her gün istiyormuş,kardeşim istemiyor 😂
Mehlika niye hava atıyon arkadaşlarına güzel kızım. 😘

Ah ah evleneli bir yıl yeni oldu ama hep benim çabam ile oluyor her çabam da da olumlu olmuyor geri çevriliyorum erkekleri hiç böyle bilmiyordum başı ağrıyan kadınlardı bize erkeklerin hep istekli olduğunu öğrettiler bu durum beni yıpratıyor psikolojik olarak çok zor Bi durum bu.. Bir yıl da böyle isek Bi kaç seneye biz ev arkadaşına bağlarız şu genç yaşımda diye korkuyorum
Benimde korkum o hadi şimdi böle çocuk olunca hamilelik lahusa derken bir sene ordan uzaklaşınca adamda erkekliğe dair bişey kalmicak diye korkuyorum

Voov. Şafak kaç 🤣🤣 Valla ben de şu bebe işini düşünmeden keyfimce takılmak istiyom yaa. Eşim de bir yerlerde erkek forumunda konu açmaz inşallah. Adama haftalık program veriyorum. 🤣
Şafak iki ,cuma takılacak ama sonrasında bir hafta ilişki yasağı var, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik

durum vahim mi o kadar sizde
1 hafta sonra ben yaklaşıyorum illa ki böyle olmayacak bu iş diye düşünerek. Ama bıraksam vahim olacak. Şimdi adet olacağımı da biliyor mesela birkaç güne ama beyefendide tık yok. Kadın gibi de olmuyor haliyle. Keşke ben isteksiz olsaydım diyorum, en azından eşim istediğinde erkekler için şart olan değişiklikler gerekmediğinden sorun bu kadar olmazdı

X