Esimdeki değişiklikler.

Eşinizin önce üroloji doktoruna gidip testosteron testi vermesi gerekiyor.Degerlere bakılması gerekiyor eğer değerleri düşükse iğne ve kola sürülen bir krem var değerleri yükselten.Bazen değerleri duserse sevişmek istemeyebiliyorlar veya erken boşalma sorunu olabiliyor.Üroloji doktoru sorununuzu çözer diye düşünüyorum.

üroloğa gerekirse psikologa gitmesi lazım sağlık sorunu bu yani tedavisı neyse olmalı

Aynı sorunu biz yaşadık testi yaptırdıktan sonra değerleri çok çok altında çıktı malesef.Biz jelini kullandık 1 aylık 30 paket oluyor içinde, kol yada göbeğe eldivenle sürüyorum esime, benim o jele çıplak elle dokunmam yasak çok çabuk emilim sağlıyor şeffaf bir jel.Bu ay yine test yaptıracak eşim eğer tam yukselmemisse eczacı iğnesi daha etkili ondan isteyin onu yazsin doktor dedi.Jeline 1700 civarı birsey ödemiş eşim(eczaneden aldik İnternet uzerinden bazen sahte urunler olabiliyor).Ilactan önce test yaptırmanız gerekiyor daha sağlıklı ilerleme kaydedersiniz.

geçmiş olsun. neden siz sürdünüz onu anlamadım

geçmiş olsun. neden siz sürdünüz onu anlamadım
Göbeğine değilde omuzlara sürün dedi eczacı arkadaşım.Daha iyi etki eder dedi.Sürünce başta koyu kıvamlı jel ama eriyor akıyor omzunun arkasına sürmek zor oluyor su gb oluyor sürdükten sonra.Esime yardımcı olmak adına Eldiven takıp sürdüm(kendime degil eşimin omuzlarına sürdüm).

anladım iyi gelir umarım

Merhaba bu yöntemi ilk defa duydum, değerlerde yükselme oldumu peki şuan tekrar test yapıldımı? Erken boşalma için mi bu jel? Faydası oluyormu gerçekten? İsmi ne acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…