Eşimdeki cinsel isteksizlik ne zaman bitecek ?

Aynen öyle aldatan Adam zaten evdekiyle doyamadığı için başka kadınlara gidiyor. Enerjisi libidosu yüksek adamlar aldatma eğilimi var.
Benimki gerdeğe zor girdi hadi dedim benim ki dar ama anlayınca sorunca onda sertleşme problemi var. Çantasında bitkisel ilaçlar buldum.
Bebek olduğu gece zaten çok iyidi Hamile kaldim her şey bitti .Çaba yok. Kendini garanti mi zannediyor .Boşanmak yine cinsellik olmayacak ama yanında bir Adam yatarken olmaması çok zor.

Orasıda doğru,benimki aldatmıyordu ama yine tık yoktu. Ona göre evlilik cinsellik değildi,birlikte vakit geçirmek değildi,sohbet etmek de değildi. Evlilik emek miş o emeği de ev işi yaparak gösteriyordu. Tek bildiği oydu. Sonra kendini kapının önünde buldu

Ne alaka yaaa sizde hemen teshisi koymus receteyi yazmissiniz ne demek kaldiramayacaksan kurcalama boyle bi dunyami var
Ya eşi aldatıyorsa,ayrılıp çocuğuna bakacağına inanıyorsa kendine güveniyorsa istediği kadar deşsin. Ama bunun ağırlığı altında ezilecekse ayrılamayıp kendini yiyip bitirecekse üstüne bide eşi tarafından gurursuz ilan edilecekse deşmesinin mantığı yok.umarım yoktur öyle bir şey ama sorun iktidarsızlık olsa birliktelik olmaz sadece ama öpüşmeler devam ederdi bence

Aynen aldatsa bile en azından evde boş durmaz illa yapar belki hafta da 1 bile olsa en azından faark edilmesin diye yapar

Valla söyle düşünüyorum tek sorun keşke aldatma olsa boşanmak inan daha kolay ve rahat olur.Davranislari bile sinir ediyor artık.
Sen iktidarsizin bosanalim.demek bir anne için daha zor inanın.
Ayrılmak da istemiyor çocuk var
Dedim.benden mi hoşlanmiyorsun yok sakin aklına öyle bir şey gelmesin dedi yani başka ne sorun var saglik sorunu var kalkmiyor ama düzeltmek için bir çaba yok yani ne olacağını zannediyor ki

Ee evli colugu cocugu var. hemen kestirip atmasin. Once iyicene bir mucadele versin ki ilerde ayrilirsa ici rahat olsun.
Adam o kadar noksan ki kendindeki sorunun farkinda degil. Biraz caba lazim. Kadin cabalasin ne olacak? Skor mu tutmak lazim illaki. Iyi gunde kotu gunde diyip evleniyoruz. Once biraz cabalasin. Olmazsa bence de ayrilsin ömrune yazik

Kandirmakla alakası yok aynı yatakda aylarca yatıp ilişki yaşamayan erkek den şüphe duyarım veya seni aldatiryor diye düşünürüm
Benimki beni aldatirken de çatır çatır sevişirdi,hatta uzun süre suphelenirken acaba aldatmiyo mu ki dediğim anlar hep bu gecelerdi.benden odasını ayiran adam gece yanına geldiğimde sanki dünyanın en mutlu çifti bizmisiz gibi sevişirdi.ve aldatıldım,öğrendikten sonra da mahsus gitmeden Birlikte oldum ki içinde o hasret hep kalsin hatırladıkça içi yansın diye.bunu yazdığım için garipsiyenler olacaktır,dizide izleyince ağzımızın açık kalacağı şeyler gerçek hayatta da yaşanıyor.bosanma davası açacağıim, affetmeyecegim adamla öyle bir veda sevismemiz oldu ki belki içimdeki intikam duygusundan bilemiyorum.bu cinsel çekimin psikolojik boyutu çok derin bence.
Kısacası en iyisi psikiyatri ve üroloji

Doğrudur bende öyle düşünüyorum

Ne yaptınız peki boşandınız mi? Boşanacağını öğrenince ne tepki verdi?

Adam resmen ele güne erkek olduğunu ispatlayıp kenara çekilmiş şaka gibi. Kimseye de anlatamazsınız bu çocuk nasıl oldu o zaman diyecek insanlarla dolu etraf. Adam resmen aseksuel ya da tercihleri farklı.

Profilinizde 31 yaşınızda olduğunuz yazıyor Allah aşkınıza ben sizden büyüğüm ve bekarım. Neden hayatınız bitmiş gibi görüyorsunuz daha 30 yaşında gencecik bir kadınsınız, planlı hareket ederseniz gayet de bosanip kendinize yeni bir hayat kurarak 2.evliliginizi de yaparsınız. Gitsin tedavi olsun böyle ömür mü geçer ya.siz nasılsa kabul edip oturmuşsunuz diye tabii ki uğraşmıyor düzelmek için. 2.evlilik oğlunuzun düzenini bozar diye düşünüyorsunuz anlıyorum ama tek başınıza bile kalsanız her gün bu durumla yüzleşerek yatağa girmekten daha iyidir emin olun.

dream24 bu üyenin yaşadıkları size de ders olsun. Eşiniz de aynı şekilde kendini ispatlamak için çocuk yapmış gibi görünüyor. Is isten geçip çocuğunuz daha da büyüdüğünde sizin için daha zor olabilir. O yüzden şimdiden hayatınızı planlamaya başlasanız iyi olur

Uzun uzun yazmışsınız teşekküler burada pamuk musun nesin da benzer yazmıştı özelden mesajlaştım anlatttım durumumu. Konu sahibine örnek olsun zamanını boşa harcamasın diye yazdım . Benim boşanmam yeni hayat ( koca) bulmam imkansız .

Boşanmak o kadar kolay değil ki bebegim çok düşkün babasına ya da ne bileyim sen ikdirasizizn diyip boşanmak nasıl olacak. Çalışıyorum isim gücüm yerinde ailem arkam da ama bu sorun başka türlü nasıl asılır neden geçiştiriyor onu bilsem.Istemiyorsan bırak beni diyorum olmaz öyle şey diyor seviyorum diyor ama böyle olmaz ki.

Sorunun ne olduğunu öğrenmeniz lazım önce. Bakalım iktidarsız mi yoksa başka durumlar mi var burada neler okuduk. İsteği olup da fizyolojik bir sorunu olsa emin olun 40 kere doktora giderdi. Eşinizde istek yok yani ya aseksuel ya da kadınlara ilgi duymuyor. Bebeğiniz babasına düşkün olabilir anlıyorum ama sizin de bir hayatınız var. İlerde sizin için daha çok sorun olabilir bu durum. O yüzden eşinizi once fizyolojik bir durum var mı yok mu diye alanında bir doktora sonra da psikolojik bir durumsa birlikte terapiye gidip işin aslını öğrenmeye ikna edin

Bak boşanmak için gazlamak değil amacom. Ama daha önce pek ok kişinin konusuna yazdım, evlilik temelde cinselliği özgürce düzenli ve tek eşle yaşamanın kurallara bağlanmış halidir, geti kalan sevgi saygı hayat arkadaşlığı bunun eşantiyonlarıdır. İlkel benliğe veihtiyaçlar hiyerarşisine bakarsanız ne dediğimi anlarsınız. Bunu evrensel değerlerle süslemişiz ama insanlık tarihi kadar eski dürtünün ve buna bağlı olan kurumun temel gerekçesini inkar edemeyiz. Bunun için boşanılır, çocuğu kendi cesaretsizliğine kılıf olarak kullanma, o çocuk senin olduğu kadar seni mutsuz eden adama da ait, o neden senin kadar düşünüp sorununu çözüp seni mutlu etmiyor.

Boşanmaya cesaretin yoksa böyle kabulleneceksin bu adamı. Burada çok insanın tanıdığı bir arkadaş 0-2 yaş arası 3 çocukla boşandı kocasından çünkü dayanamıyordu artık böyle yok sayılmaya, terapi destek ilaç her şey için çaba sarfetti ama adam hepsini yarım bıraktı, 6 yıldır evliydiler. sen de bir gün dayanamayacaksın ve kaybettiğin zamana çok acıyacaksın. İyi düşün. Herkes arkandayken ve sen haklıyken yol yakınken net ol ya çözüm üretsin ya bırak git. Sonra pişman olursun ama yaşlanmış olursun.

Bu yoksunlukla bebeğinemutlu bir yuva olacak mı o ev, bir süre sonra adamın her hali batacak sana kavgalar başlayacak, şahane bir kumpanya olacak eviniz bebeğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…