Valla ben boşandım gitti. 2. Evliliğimi yapmıştım, gerdek gecesi bana dokunmadı horul horul uyumaya başladı. Bi ara uyandi tabi ben sinirliyim ne oldu dedi. Ne demek ne oldu bişey olması gerekmiyor mu dedim.zar zor yaptı. Sonra baktım 10 15 gün bi cacık yok. Dedim ki bak bu böyle olmaz en kötü haftada 3 gün olması lazım sağlıklı bir cinsel hayatımız var demek için dedim. He tamam dedi gene bi cacık yok. Sonra baktım yine aynı bu sefer ben isteyince sinirlenmeye başladı nasıl istersin diye dedim sokaktaki adamdan isteyecek halim yok. Senin görevin. Sen yapamiyorsan beni idare etmek zorundasın sonuca ulaşmaliyim dedim. Zamanlar yıllar sonra böyle olsa neyse ben genç yaşımda bunu yaşayamam dedim. Bir iki beni idare etti sonra yine aynı. Bu sefer ben istedim yapmadımı iyi ben kendim hallederim diyip halledip yanına geliyordum hiç oralı değil. 3 5 ayda bir o istiyordu mecbur yapıyordum başka şansım yok bi daha ne zaman gelir bilinmez. Sonra bi gün geldi dedim yok bune böyle ben isteyince yok senin ihtiyacın olunca sıkıntı yok oldu olacak komidinin üzerine para koy bana ne biçim muamele yapıyorsun. İnsan bunu ihtiyaç için yapmaz sevdiğine domunmak ister dedim. Bu arada her sey için kavga ediyorduk tabi,sadece bu konu olsa neyse benimle dışarı biyere gitmez, arkadaş edin onunla git derdi, evde 10 dk bile konusmazdi ama kız arkadaslariyla kafede 4 5 saat oturur sohbet ederdi. Kızdığım zaman onlar eskiden beri var derdi. En son ona bu sekilde devam edersen seni aldatırım hırsımı böyle çıkarırım dedim. Artik benim icin hersey bitmisti ama işte millet ne der diye katlandım sonucda ikinci evliliğimdi. Bu arada 2 sene boyunca ne ben yaklaştım ona ne o bana. Çok nadir laf attı sen böyle degildin diye. Bende dedim seni artik sevmiyorum sırf kimse hakkımda konuşmasin diye sana katlaniyorum dedim. Sonra ben bunu aldattim ama asıl aldatma sebebim benimle ilgilenmesi uzun uzun sohbet etmesiydi. Beni tanımaya çalışıyor herseyimi ögrenmek istiyordu. Ama evdekinin benimle alakası yoktu. Kaç senelik karısının neyi sevip sevmediğini bilmiyordu. Tabi bunu da söyledim ona seni aldattım dedim. 6 ay aynı evde konuşmadık zaten konuşmuyorduk bisey farketmedi. 6. Ayın sonlarına doğru ben uyurken gelip beni kokluyordu. Sonra bi gün uyandim konustuk neden yaptın dedi, ben de dedim benimle alakan yok iki sohbet bile etmiyorsun. Ev arkadaşı olsak daha cok sey paylaşırdık evlilik bu değil dedim. Barıştı benimle. Sonra 1 yıl daha devam ettim baktım tavan bana ben tavana bakıyorum isten eve gelip onun koltukta horul horul uyuyup beni takmamasını görmek istemiyordum. Sonra dedim ki kızım zaten yalnızsın zaten tüm maddi güç sende git kendi paranı kendin kazan kendin ye.en azından yanlızım dersin. Böyle birinin varlığında yanlız kalmak daha zor. Hemen 15 gün içinde toparlandım taşındım. Ayrıldım. Bitti gitti. Kaç kurtar kendini