Dedim ya o konuda anliyorum seni.. dogru olmasada anliyorum.. kadinsin paylsmak istiyorsun sevgi istiyorsun tabii..hakkinda hayirlisi olsun bundan sonraSadece sorun yatak odası olsaydı yada sağlık sorunundan dolayı olmuyor olsaydı aldatmazdım muhtemelen.asıl o zaman kendimi kötü hissederdim.konuşma yok, birlikte bi yere gitmek yok. Yatmak yok neden evlilik ondan ibaret değil,o yok bu yok. Oglum adam ol gidişat iyi degil bak ayrılıcaz yok zart yok zurt yok. Başlarım öyle aşkın ızdırabına. Bu arada sevgilim için yorumda bulunmuşsun ama tabi sen beni tanımıyorsun gayet normal ama o beni biliyor. Hayatta birini aldatacak biri değilim çok sadık baglıyımdır hatta sevdigime bağımlıyımdır yenilik sevmem elimdekinden kopmak istemem ama hayat insana asla yapmam diyip ayıpladıklarını tek tek yaptırıyor. Birde onca mücadelenin onca üzüntünün hırsını bir şekilde çıkarmam gerekti ve ona verebileceğim en güzel ders bu olurdu bence oldu da
bence o meyvenın tadına bakmak ıcın boşanmalısınız hayat kısa ve sizin de bu hayatta mutlu olmaya hakkınız var .sürekli gergin bi hayat insanın ömrünü kısaltır.eğer eşiniz size istediğinizi vermiyorsa sizde bunu başkalarından alın eğer inançlarınız ve doğrularınız buna izin vermiyors eşinizle açık açık konusun açık bir evililiğe çevirin ilişkinizi kabul ederse etmezse kendini geliştirsin bu konuda bi zahmetÖyle bir tespit yapacak muayene yok . Evlenmeden önce bakireydim evlendim hala bakire gibiyim. Yani tadını bilmediğiniz bir meyveyi çanınız istemez hiç , daha önce yediğiniz tadını bildiğiniz meyveyi çanınız ister onun gibi herhalde.
eğer aldatacak kadar lıbıdosu yuksek bı erkekse eşini de ihmal etmezdi benceKandirmakla alakası yok aynı yatakda aylarca yatıp ilişki yaşamayan erkek den şüphe duyarım veya seni aldatiryor diye düşünürüm
Bilememeğer aldatacak kadar lıbıdosu yuksek bı erkekse eşini de ihmal etmezdi bence
sen harika bi detaysın.ne kadar güçlü ne kadar karalı ve istediğni bilen tebrik ederim örnek alınması gereken birisin mutluluklar seninle olsunValla ben boşandım gitti. 2. Evliliğimi yapmıştım, gerdek gecesi bana dokunmadı horul horul uyumaya başladı. Bi ara uyandi tabi ben sinirliyim ne oldu dedi. Ne demek ne oldu bişey olması gerekmiyor mu dedim.zar zor yaptı. Sonra baktım 10 15 gün bi cacık yok. Dedim ki bak bu böyle olmaz en kötü haftada 3 gün olması lazım sağlıklı bir cinsel hayatımız var demek için dedim. He tamam dedi gene bi cacık yok. Sonra baktım yine aynı bu sefer ben isteyince sinirlenmeye başladı nasıl istersin diye dedim sokaktaki adamdan isteyecek halim yok. Senin görevin. Sen yapamiyorsan beni idare etmek zorundasın sonuca ulaşmaliyim dedim. Zamanlar yıllar sonra böyle olsa neyse ben genç yaşımda bunu yaşayamam dedim. Bir iki beni idare etti sonra yine aynı. Bu sefer ben istedim yapmadımı iyi ben kendim hallederim diyip halledip yanına geliyordum hiç oralı değil. 3 5 ayda bir o istiyordu mecbur yapıyordum başka şansım yok bi daha ne zaman gelir bilinmez. Sonra bi gün geldi dedim yok bune böyle ben isteyince yok senin ihtiyacın olunca sıkıntı yok oldu olacak komidinin üzerine para koy bana ne biçim muamele yapıyorsun. İnsan bunu ihtiyaç için yapmaz sevdiğine domunmak ister dedim. Bu arada her sey için kavga ediyorduk tabi,sadece bu konu olsa neyse benimle dışarı biyere gitmez, arkadaş edin onunla git derdi, evde 10 dk bile konusmazdi ama kız arkadaslariyla kafede 4 5 saat oturur sohbet ederdi. Kızdığım zaman onlar eskiden beri var derdi. En son ona bu sekilde devam edersen seni aldatırım hırsımı böyle çıkarırım dedim. Artik benim icin hersey bitmisti ama işte millet ne der diye katlandım sonucda ikinci evliliğimdi. Bu arada 2 sene boyunca ne ben yaklaştım ona ne o bana. Çok nadir laf attı sen böyle degildin diye. Bende dedim seni artik sevmiyorum sırf kimse hakkımda konuşmasin diye sana katlaniyorum dedim. Sonra ben bunu aldattim ama asıl aldatma sebebim benimle ilgilenmesi uzun uzun sohbet etmesiydi. Beni tanımaya çalışıyor herseyimi ögrenmek istiyordu. Ama evdekinin benimle alakası yoktu. Kaç senelik karısının neyi sevip sevmediğini bilmiyordu. Tabi bunu da söyledim ona seni aldattım dedim. 6 ay aynı evde konuşmadık zaten konuşmuyorduk bisey farketmedi. 6. Ayın sonlarına doğru ben uyurken gelip beni kokluyordu. Sonra bi gün uyandim konustuk neden yaptın dedi, ben de dedim benimle alakan yok iki sohbet bile etmiyorsun. Ev arkadaşı olsak daha cok sey paylaşırdık evlilik bu değil dedim. Barıştı benimle. Sonra 1 yıl daha devam ettim baktım tavan bana ben tavana bakıyorum isten eve gelip onun koltukta horul horul uyuyup beni takmamasını görmek istemiyordum. Sonra dedim ki kızım zaten yalnızsın zaten tüm maddi güç sende git kendi paranı kendin kazan kendin ye.en azından yanlızım dersin. Böyle birinin varlığında yanlız kalmak daha zor. Hemen 15 gün içinde toparlandım taşındım. Ayrıldım. Bitti gitti. Kaç kurtar kendini
Bilmiyorum tamam yarın olacak ertesi gün olacak diyerek geçiyor.En mis en temiz en şık dantellerle yatağa uzanıyorum hiç bir şey yok kendimi çok kötü hissediyorum.Ayrilacagim bu evliliğe inancım kalmadı diyorum.10 aylik bebegim de var.Annem de konuyu biliyor.O da çekme diyor ama çok zor böyle bir şeyden ayrılmak.Yani yanımda adam.yatiyor benim.vucudum deliriyor çok istiyorum adam da hiç istek yok onu öpsem de sarılsam da yani söylese sebebini keşke .İşin içinden çıkamıyoruz.hormonlarina baktirsin. Belki hormon tedavisine ihtiyaci vardir. onun disinda sizin isteklerinize karsi bu kadar tepkisiz kalmasi cok can skici. Hic degilse onunda bu durumu problem gorup, biraz daha cabalamasi gerekirdi. bilmiyorum ne desem. doktora gitmeyi sart kosun. Eger cinsellikten uzak, ev arkadasi gibi evlilige devam edebileceginizi dusunuyorsaniz, hic bosanmakla tehdit etmeyin. ama boyle yasayamam diyorsaniz, uyarinizi yapin
Ya onuda araştırdım sordum.Kandirmakla alakası yok aynı yatakda aylarca yatıp ilişki yaşamayan erkek den şüphe duyarım veya seni aldatiryor diye düşünürüm
Peki siz onu opup sarilinca veya sevismeye calisinca o ne yapiyor? Sizi itiyor mu? yoksa devam ettiriyor mu?Bilmiyorum tamam yarın olacak ertesi gün olacak diyerek geçiyor.En mis en temiz en şık dantellerle yatağa uzanıyorum hiç bir şey yok kendimi çok kötü hissediyorum.Ayrilacagim bu evliliğe inancım kalmadı diyorum.10 aylik bebegim de var.Annem de konuyu biliyor.O da çekme diyor ama çok zor böyle bir şeyden ayrılmak.Yani yanımda adam.yatiyor benim.vucudum deliriyor çok istiyorum adam da hiç istek yok onu öpsem de sarılsam da yani söylese sebebini keşke .İşin içinden çıkamıyoruz.
Onu bilmiyorum ama idrar yolu enfeksiyonu varsa sabahları ereksiyon olmuyor onu biliyorum.Sertleşme problemi yasayanlar sabah uyanınca damı ereksiyon olmuyor
Çok teşekkür ederim gerçekten.Birçok insandan farklı düşünüp beni yargılamayıp anlayışlı olduğun için. Mutluluk hepimizle birlikte olsun inşallahsen harika bi detaysın.ne kadar güçlü ne kadar karalı ve istediğni bilen tebrik ederim örnek alınması gereken birisin mutluluklar seninle olsun
İstemiyor devamı gelmiyor malesefPeki siz onu opup sarilinca veya sevismeye calisinca o ne yapiyor? Sizi itiyor mu? yoksa devam ettiriyor mu?
Güzel diyorsunuz da bunun için neden kadın çaba sarfediyor, sorun adamda ama kadın çabalayacak. Kadınlarda böyle bir sorun olduğunda da kadın çabalıyor. Adamlar ya boşuyır ya aldatıyor, çözüm için koşturmuyor. Haksızlık değil mi bu.bence iyi bir doktor kontrolune gitmeden bosamayin adami. Uroloji, hormon, bi baktirsin.
Bizim de evliliğimizde problemlerimiz var zaman zaman ama cinsel olarak reddetmez istediğim her an olur geri çevirmez. Bunu bi nimet olarak görmüyordum açıkçası ama düşünüyorum buradaki yazılara bakınca kesinlikle bi nimet gibi. Evliliğin yüzde 50si bence cinsellik
Hayatım hic bir erkek cinsel açıdan kötü ve yetersiz olmak istemez öyle bir sey olsa bunun çözümünü mutlaka arar kendine yediremez. Adam işini dışarıda hallediyor enerjiyi atıyor. O yüzden evde bişey yapamıyor yapmak istemiyor. Bu yüzden de ortada tedavilik bir sey yokGüzel diyorsunuz da bunun için neden kadın çaba sarfediyor, sorun adamda ama kadın çabalayacak. Kadınlarda böyle bir sorun olduğunda da kadın çabalıyor. Adamlar ya boşuyır ya aldatıyor, çözüm için koşturmuyor. Haksızlık değil mi bu.
Çocuk değil ki kolundan tutup doktor doktor gezdireceksin, çoğu reddediyor ya da tedaviyi yarım bırakıyor zaten. Kadın boşa harcadığı zamanla kalıyor.
Bazıları öyle olabilir de gerçekten bu sorunu yaşayan çok insan var, olayı basite indirgememek lazım. Aldatıyor deyip geçmek çok akıl kârı gelmiyor bana.Hayatım hic bir erkek cinsel açıdan kötü ve yetersiz olmak istemez öyle bir sey olsa bunun çözümünü mutlaka arar kendine yediremez. Adam işini dışarıda hallediyor enerjiyi atıyor. O yüzden evde bişey yapamıyor yapmak istemiyor. Bu yüzden de ortada tedavilik bir sey yok
Bence bu kadar kesin konuşmayabilirsiniz. Adam bir aydır izinde sürekli yanımda hangi ara gidecek he arada fırına pazara gidiyor o ara yapıyorsa bilememHayatım hic bir erkek cinsel açıdan kötü ve yetersiz olmak istemez öyle bir sey olsa bunun çözümünü mutlaka arar kendine yediremez. Adam işini dışarıda hallediyor enerjiyi atıyor. O yüzden evde bişey yapamıyor yapmak istemiyor. Bu yüzden de ortada tedavilik bir sey yok