Eşimdeki cinsel isteksizlik ne zaman bitecek ?

Dedim ya o konuda anliyorum seni.. dogru olmasada anliyorum.. kadinsin paylsmak istiyorsun sevgi istiyorsun tabii..hakkinda hayirlisi olsun bundan sonra

bence o meyvenın tadına bakmak ıcın boşanmalısınız hayat kısa ve sizin de bu hayatta mutlu olmaya hakkınız var .sürekli gergin bi hayat insanın ömrünü kısaltır.eğer eşiniz size istediğinizi vermiyorsa sizde bunu başkalarından alın eğer inançlarınız ve doğrularınız buna izin vermiyors eşinizle açık açık konusun açık bir evililiğe çevirin ilişkinizi kabul ederse etmezse kendini geliştirsin bu konuda bi zahmet

sen harika bi detaysın.ne kadar güçlü ne kadar karalı ve istediğni bilen tebrik ederim örnek alınması gereken birisin mutluluklar seninle olsun

Bu örneğin benzeri benim kuaförümde var.
Kadın zar zor yaşı geçiyor diye adamdan çocuk yapmış sonrası yok.
Yıllardır böyle dedi.sürekli gittiğimde dert yanıyor,kocası boşanmak istemiyormuş
Artık kv ye bile söylemiş o da babasıda böyleydi demiş.
Ama kadın sinir küpü olmuş.
Bu işin pek çözümü yok bence.
Boşanın zamanınız geçip,menepoza girince içinizdeki istekte durulur
Yazık olur yıllarınıza.

Bilmiyorum tamam yarın olacak ertesi gün olacak diyerek geçiyor.En mis en temiz en şık dantellerle yatağa uzanıyorum hiç bir şey yok kendimi çok kötü hissediyorum.Ayrilacagim bu evliliğe inancım kalmadı diyorum.10 aylik bebegim de var.Annem de konuyu biliyor.O da çekme diyor ama çok zor böyle bir şeyden ayrılmak.Yani yanımda adam.yatiyor benim.vucudum deliriyor çok istiyorum adam da hiç istek yok onu öpsem de sarılsam da yani söylese sebebini keşke .İşin içinden çıkamıyoruz.

Kandirmakla alakası yok aynı yatakda aylarca yatıp ilişki yaşamayan erkek den şüphe duyarım veya seni aldatiryor diye düşünürüm
Ya onuda araştırdım sordum.
Aldatan adam zaten libidosu yüksektir evdekini de halleder diye düşünüyorum.Biizmkisi ölü balık galiba tedavisi şart ama umrunda değil.Ben 8 yas küçüğüm ondan gencim o neyine güveniyor. Tabi en büyük suçum temiz namuslu aile kızı olmak.

Peki siz onu opup sarilinca veya sevismeye calisinca o ne yapiyor? Sizi itiyor mu? yoksa devam ettiriyor mu?

Bizim de evliliğimizde problemlerimiz var zaman zaman ama cinsel olarak reddetmez istediğim her an olur geri çevirmez. Bunu bi nimet olarak görmüyordum açıkçası ama düşünüyorum buradaki yazılara bakınca kesinlikle bi nimet gibi. Evliliğin yüzde 50si bence cinsellik

sen harika bi detaysın.ne kadar güçlü ne kadar karalı ve istediğni bilen tebrik ederim örnek alınması gereken birisin mutluluklar seninle olsun
Çok teşekkür ederim gerçekten.Birçok insandan farklı düşünüp beni yargılamayıp anlayışlı olduğun için. Mutluluk hepimizle birlikte olsun inşallah

bence iyi bir doktor kontrolune gitmeden bosamayin adami. Uroloji, hormon, bi baktirsin.
Güzel diyorsunuz da bunun için neden kadın çaba sarfediyor, sorun adamda ama kadın çabalayacak. Kadınlarda böyle bir sorun olduğunda da kadın çabalıyor. Adamlar ya boşuyır ya aldatıyor, çözüm için koşturmuyor. Haksızlık değil mi bu.

Çocuk değil ki kolundan tutup doktor doktor gezdireceksin, çoğu reddediyor ya da tedaviyi yarım bırakıyor zaten. Kadın boşa harcadığı zamanla kalıyor.

Hayatım hic bir erkek cinsel açıdan kötü ve yetersiz olmak istemez öyle bir sey olsa bunun çözümünü mutlaka arar kendine yediremez. Adam işini dışarıda hallediyor enerjiyi atıyor. O yüzden evde bişey yapamıyor yapmak istemiyor. Bu yüzden de ortada tedavilik bir sey yok

Bazıları öyle olabilir de gerçekten bu sorunu yaşayan çok insan var, olayı basite indirgememek lazım. Aldatıyor deyip geçmek çok akıl kârı gelmiyor bana.
Aldatsa da pek çok erkek evdeki gösterişli, kur yapan kadından etkilenir, bunlarda tık yok

Bence bu kadar kesin konuşmayabilirsiniz. Adam bir aydır izinde sürekli yanımda hangi ara gidecek he arada fırına pazara gidiyor o ara yapıyorsa bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…