Hayır gitmedik ama gitmek isteyeceginide sanmıyorum malesefNormal değil tabii ki. Doktora gittiniz mi?
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için ama inanın kaç defa denedim güzelce konuşmayı fazla düşkün bi insan degilim biliyosun diyor çok yoruluyorum diyor sürekli aynı şeyleri söylüyor. Ben kilolu bi insanım acaba onunmu etkisi var diye soruyorum ondan mı istemiyosun begenmiyomusun diyorum hayır diyor asla öyle bişey yok ben seni böyle gördüm böyle sevdim seviyorum diyor ama ne oldugunu anlayamadım ya gerçekten yoruldugu için istemiyor yada çocuk olduktan sonra huyu suyu degiştiAlın karşınıza konuşun, ben senin eski halini de biliyorum masal anlatma bana deyin, sizde rahatsız olduğu bir şey varsa söyletin. Hatta cevaplar sizi tatmin etmezse başkası mı var yoksa diye yüklenin, elbet bir şekilde kendine gelecektir. Doğumdan sonra eşinin garipleştiğini söyleyen çok insan var. Belki sadece kadın için değil erkek için. De tranva oluşturuyordur. Bilemiyorum. Altını deşip öğrenmek size düşüyor.
5 yıllık evliyiz ve eşim çok isteksiz ilk zamanlar herşey normaldi aslında ama çocuk olduktan sonra ayda 1 kere birlikte olmaya başladık neden böyle oluyor diye sordugum zaman çok yorgun oluyorum diyor böyle olması normal mi ne yapmam gerekiyor tavsiyelerinize ihtiyacım var
Haftada bir oluyorsa normal derim gercekten yorgun fakat ayda bir normal degil ya escinsel dir yada stresini artiracak faktorlerden dolayi isteksizdir. Yada bi hastaligi olabilir size soylemedigi. Escinsel se cok kisa surer opusemez tv deBi hastalıgı varmı bilmiyorum ama şu ara biraz ailevi sıkıntıları var ondan dolayıda olabilir sanırımHaftada bir oluyorsa normal derim gercekten yorgun fakat ayda bir normal degil ya escinsel dir yada stresini artiracak faktorlerden dolayi isteksizdir. Yada bi hastaligi olabilir size soylemedigi. Escinsel se cok kisa surer opusemez tv de dinlemistim.
Bizde öyleyiz şuan arkadaş gibiyiz evin içinde onun için sadece yemegini aşını yapan evin işlerini yapan çocugunun annesiyim okadarErkeklik hormonlarının düşmesi falan sebep olabiliyor bunun yüzünden arkadaş gibi yaşayan çok tanıdığım var. Eşinizi ikna edip doktor götürmesiniz, ileride daha büyük sıkıntılara yol açabilir
Canım konu gerçekten ciddi yani eşini al karşına konuş hem evliliğiniz için hem de kendisi içinBizde öyleyiz şuan arkadaş gibiyiz evin içinde onun için sadece yemegini aşını yapan evin işlerini yapan çocugunun annesiyim okadar
Çok teşekkür ederim canım tekrar konuşmayı deneyecemCanım konu gerçekten ciddi yani eşini al karşına konuş hem evliliğiniz için hem de kendisi için
Salmadım aslında hergün duşumu alırım güzelce giyinir parfümümü sıkarım ama yinede olmuyorÇocuktan sonra kendinizi salmış olabilir misiniz
Genelde hamilelik sırasında kilo alımı olduysa ve kalıcı olduysa bu sorun olabiliyor
[/QUOTE hamilelikte almadım kilo evlenmeden öncede vardı kilom yani o şekilde evlendik
Hamilelikte almadım kilo evlenmeden öncede kiloluydum o şekilde evlendikGenelde hamilelik sırasında kilo alımı olduysa ve kalıcı olduysa bu sorun olabiliyor
Çok teşekkür ederim canım ama inan okadar denedim ki konuşmayı çare olmadı yine aynı evet çocuk olduktan sonra bende biraz degiştim ilkbaşlarda biraz ihmal ettim ama sonra farkına varıp düzelttim kendimi ama hiç bişey tek taraflı olmuyor malesef baktım hep ben bişeyler yapmak için ugraşıyorum o çabalamıyor bende bıraktım artık bişeyler için çabalamıyorum ama çok üzülüyorum bu duruma böyle olmak istemiyorumCANIM EŞİNE ÖNCEKİ YAKLAŞIMIN İLE ŞİMDİKİ YAKLAŞIMIN AYNIMI İSTERSEN BİRAZ İRONİ YAP TEK SORUNU EŞİNDE ARAMA BİZİMDE VARDI CİNSEL HAYATIMIZDA PROBLEMLERİMİZ KONUŞARAK ÇÖZDÜK PROBLEM TEK TARAFLI OLMAZ ÇOĞUNLUKLA SENİ YARGILAMIYORUM YANLIŞ ANLAMA SAKIN YARDIMCI OLMAK AMAÇLI SÖYLEDİM
YARDIM ALMANIZ ŞARTÇok teşekkür ederim canım ama inan okadar denedim ki konuşmayı çare olmadı yine aynı evet çocuk olduktan sonra bende biraz degiştim ilkbaşlarda biraz ihmal ettim ama sonra farkına varıp düzelttim kendimi ama hiç bişey tek taraflı olmuyor malesef baktım hep ben bişeyler yapmak için ugraşıyorum o çabalamıyor bende bıraktım artık bişeyler için çabalamıyorum ama çok üzülüyorum bu duruma böyle olmak istemiyorum