Eşimde görümcemde onursuz ve gurursuzlar...

Esim o adamla bu mevzuyu konuşacak karakterde değil ağzını acmamistir belkide salağa yatmaya calisiyordur ama bende esimi bu şekilde görmek istemiyorum onursuz gurursuz biri olarak

Evet ve galiba ben bunu kaldıramıyorum ama eşime karşı ne yapacagimida bilmiyorum ne konusacagimi nasil davranagimida
Valla onun ailesi onun kardeşi onun genişliği size bi zararı olmadığı sürece onun sorunu bu hiççççç bulaşma böyleleri tehlikeli olur haklı iken haksız duruma düşersin boş ver koy ailesiyle arana mesafeniiiiiiii işine bak daha çok üzerinde durup sıkıntıya sokma kendini

O adama bu bayram bayram msji atmış eşim bu utanmak degil başka birşey elim varmiyo yazmaya bu nasil bir kafa yapısı anlamiyorum
BaZı insanlar rezil olmamak adına böyle şeyleri sineye çekiyor ama sonu daha kötü olacak eşimin ailesinde yaşadık biz de aynı şeyleri

Mesafe koydum zaten ama eşim böyle davranamay devam ettikce igreneceğim ondanda böyle birseye ses çıkartmayan adam bana böyle birşey yasatmayacagi ne maglum bunu bu kadar rahatlıkla karsimalasi beni çok rahatsiz ediyo

Mesafe koydum zaten ama eşim böyle davranamay devam ettikce igreneceğim ondanda böyle birseye ses çıkartmayan adam bana böyle birşey yasatmayacagi ne maglum bunu bu kadar rahatlıkla karsimalasi beni çok rahatsiz ediyo
Eee napıcan bacısının ahlaksızlığına göz yummuş bana böyle bişey yaşatmayacağı ne malum derken sen edebinle durur ona o kozu vermezsen merak etme yaşatmaz..

Ben eşimin yüzü ne tiksinerek bakiyorum su anda görüncemle görüsmüyoruz bile kayinvalideme gitmiyorum kaç aydır bu nereye kadar böyle gidecek
Bunların eşinle de senle de bir ilgisi yok gitme görüşme olsun bitsin tekrar söylüyorum sakın bulaşmayın zaten pislikleri ortaya çıkar

Bunların eşinle de senle de bir ilgisi yok gitme görüşme olsun bitsin tekrar söylüyorum sakın bulaşmayın zaten pislikleri ortaya çıkar
Ama eşim bulaşıyo baksana ya ben uzak dursam ne fayda
Bulasmak istemiyorum zaten ama eşimin bu davranışları onunla aynı evde yaşamamı zorlaştırıyor konuşmak oturmak istemiyorum böyle rahat bi adamla

Lafa gelince yapmamasi gereken birseyi yapmışlar ben konuştum diyo. Ama bu bayram o adama bayram msj atmış bunun hiç bir yandan tutari yok

Ben kendimden eminim o beni aldatabilir ve bunu sorun görmez bu rahatlik var demekki içinde
Arkadaşım ahlak yapısını geçtin sadakatinimi sorguluyorsun inme derinlere çok namus bekçiliği yapan kişilerinde ne kadar sadakatsiz olduğunu gördük kendi ailesinin namusunu çepeçevreleyip dışardaki kadınlara namussuzca yaklaşan bissürü adam var sadakat farklı bi mevzu

Çoklu mesajda arada kaynamıştır

Ewt galiba farklı düşünceler sariyo beynimi ama bu kadar rahat olan ve geniş düşünen biriyle olmak bi başkası için belki takilmayacak birsey ama ben kafaya takiyorum böyle ahlaksizca şeylere karşı durmayisi canımı sıkıyor . Kime ne cevaplar verdim karıştırdım bu bayram o adama bayram msji atmış eşim onuda öğrenince fıttıtdım sen hala o adama msj atma gereğini neden güdüyosun

Canım görümcenle adamın mesaj içeriği nedir belki sen yanlış yorumlamışsındır aralarındaki samimiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…