• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Esimde Azospermi Cikti Fikirlerinize Ihtiyacim Var

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım geçmiş olsun tese ile mı bulundu eşinde sperm bizde de aynı sorun var genetik sonucunu bekliyoruz sonra bakıcaz duruma. Sizin sorun neydı
Sagolun😊 evet tese ile fazla fazla sperm bulundu ve donduruldu bidaha ameliyat olmasina gerek kalmicak insallah.
Sorunumuz küçükken inmemis testis ameliyati olmus indirilmis testisler ama 9 yasinda oldugu icin doktor gec kalinmis ondan sperm cikisi yok dedi.
Genetik genelde temiz cikiyor bizimde temizdi hormonlar ve genetik temizse tese de cikma şansiniz yüksek.

Sagolun😊 evet tese ile fazla fazla sperm bulundu ve donduruldu bidaha ameliyat olmasina gerek kalmicak insallah.
Sorunumuz küçükken inmemis testis ameliyati olmus indirilmis testisler ama 9 yasinda oldugu icin doktor gec kalinmis ondan sperm cikisi yok dedi.
Genetik genelde temiz cikiyor bizimde temizdi hormonlar ve genetik temizse tese de cikma şansiniz yüksek.
Canım bizim hormon yüksek Fsh 44 sizin adınıza çok sevindim en kısa zamnda bebeğinizi Kucağınıza alırsınız inşallah Allah herkese naisp eder inşallah 🙏🙏k

Arkadasim isinize karismak gibi olmasin ama bu kurler filan sperm 1 2 tane cikanlarda etki ediyo oda cok düsük bi ihtimal biz azospermlerde bu kürler hic etki etmiyo disariya cikan hic hucre yokki etki etsin.
Ama şöyle olabiliyor bu besinler disariya cikmasina yetmiyor ama ameliyatta sperm cikmasina sebep oluyor diye dusunduk biz esim ameliyata girmeden baya once sigarayi birakti yediklerine dikkat etti bol bol ceviz findik muz filan. Yine normal test verdik ameliyat gunu cikmadi 1 saat somra ameliyata aldilar sperm bulundu acaba yediklerinden dolayimi ameliyatta bulundu diye dusunmedik degil.
Sperm sayisi 5-6 gozukuyor bizde acaba etkisi olur mu kurlerin

Sizde olabilir tane tane de olsa cıks var cunku denemekten zarar gelmez dogal besin hepsi.
Bir de benim merak ettigim esim kucukken ameliyat olmus fitik varmis o ameliyattan dolayi tikaniklik olabilirmis . Sayet tikaniklik varsa ve acilirsa ameliyatla o sekilde normal olma sansi varmidir bilgibiz var mi. Insan ne dusunecegini ne yapacagini sasiriyor grcekten

Bir de benim merak ettigim esim kucukken ameliyat olmus fitik varmis o ameliyattan dolayi tikaniklik olabilirmis . Sayet tikaniklik varsa ve acilirsa ameliyatla o sekilde normal olma sansi varmidir bilgibiz var mi. Insan ne dusunecegini ne yapacagini sasiriyor grcekten
Tabiki tikaniklik giderince normal hamile klmaya yetecek kalitede ve hizda sperm cikarsa olabilir. Ama bazi hastalarda varikosel e bagli tikaniklk acildigi halde normal kalamayanlar var.

Caksir kökü suyu inanılmaz sayı artıyor ama odun icmissin gibi bir hissi varmış eşiniz içermi bilmem aktarlarda var bide bize bir aktar hurma poleninden macun yapmıştı kavanozu 200 liraydı o zamanlar çok güzel yükseldi ama urolijinin yazdığı multivutamin de aynı etkiyi gösteriyo

Çakşır kökü suyunu ne kadar süre kullandı eşiniz ?

Geçmiş olsun benim eşimde de aynı sorun var fakat tese olmak istemiyor şimdilik ilaç tedavisi düşünüyoruz ama ben bir etkisi olacağını düşünmüyorum doktor tesede şansınız yüksek dedi. Fsh ı da çok yüksek eşimin sizde de öyle miydi..siz sorunu çözmüşüsnüz ne güzel bizim yaşlar da ileri artık ümidi kesmiş durumdayım...

Geçmiş olsun benim eşimde de aynı sorun var fakat tese olmak istemiyor şimdilik ilaç tedavisi düşünüyoruz ama ben bir etkisi olacağını düşünmüyorum doktor tesede şansınız yüksek dedi. Fsh ı da çok yüksek eşimin sizde de öyle miydi..siz sorunu çözmüşüsnüz ne güzel bizim yaşlar da ileri artık ümidi kesmiş durumdayım...
Bizim fsh filan herseyimiz normal di. Benm esim de ameliyat gunu bana cok çektirdi olmicam gidelim diye doktor ikna etti sagolsun😂
Hic korkmasn cok kolay bi operasyon esm simdi kendine guluyor keske korkmasaydm yine olsa yine girerm ameliyata diyor.
Benm esim 29 yasnda sizin ki kac?

Bizim fsh filan herseyimiz normal di. Benm esim de ameliyat gunu bana cok çektirdi olmicam gidelim diye doktor ikna etti sagolsun😂
Hic korkmasn cok kolay bi operasyon esm simdi kendine guluyor keske korkmasaydm yine olsa yine girerm ameliyata diyor.
Benm esim 29 yasnda sizin ki kac?

😊Biz beş yıllık evliyiz yaşlar 35 yani olacaksak hemen karar vermemiz lazım..hormon değerleri yüksek belki de ameliyatta da sonuç alamayacağız olmadan bilemiyoruz tabi.

bizimde sonuç kesinleşti azosperm tanısı kondu ve hormonlar yüksek..
doktor bize dönecek. sanırım genetik test olacak.

Canim sizin için ne olur bilememde benim esimdede çıkmıştı herhangi bir ameliyat falanda geçirmemişti önceden keçi boynuzu kuru çaksir kökü suyu kuru incir kuru ve epimedyumlu macun ile biraz spermlerde artış elde ettik sonra üroloji 3 kutu vitamin takviyesi yazdı onlarla 20 milyona ulaştık falan hareket problemi çıktı bu seferde ve esim çok fazla kilo aldı bunlardan dolayı bizde tup bebek yaptırdık çok şükür 25 haftalık hamileyim umarım sizin tup bebege gerek kalmaz

Epimediumlu
Macunun guvenilirligini nasil anlayabiliriz ben epimedium force aldim ama korkuyorum bazilari yasaklanmis cunku

Back
X