• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Esimde Azospermi Cikti Fikirlerinize Ihtiyacim Var

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sperm sayisi 5-6 gozukuyor bizde acaba etkisi olur mu kurlerin
Merhaba aynı durum eşimde de vardı maalesef 5-6 spermden doğal kürle milyonlarca artış olamayacağı için hiçbir doktor besin takviyesine yönlendirmedi bizi doğal yolla çıkış olduğu için spermler dondurulabiliyor ve tedavi için yetecek sayıya ulaşınca tüp bebek tedavisine başlıyosunuz ki benim yumurta toplama günümde eşimin spermiogram sayısı 9 a çıkmıştı ve dondurulmuşlar kullanılmadı. İlk transferim kimyasal oldu ikinci için dondurulmuş embriyo ile devam edeceğiz

Herkese merhaba. Esimde azospermi cikti bende hicbir problem yok. Spermiyogramda 5-6 adet oldugu yaziyor normal yolla sperm arttirmak mumkun degil mi ne yapmamiz lazim? Cok uzuldum agladim urolojiye gidip gorunecek birkacgun icerisinde. Cocukken gecirdigi kasik fitigi ameliyatindan kaynakli kanal tikanikligi olabilecegini soyledi doktorumuz. Bu sekilde olup ameliyatla kanali acilan normal yolla bebek sahibi olan kimse yokmudur tek cozum tup bebek mi? Cok umutsuzum cok uzuluyorum cok istiyorduk
Merhaba benim eşimde azospermi var tek bir canli yada ölü çıkış yok.Mikro tese ameliyati ile tek yumurtalıkta 4 tup canlı sperm çıktı ve ilk denemede 14 adet embriyo olustu en son blastokist evresine4 tanesi geldi
Şu an 16 haftalık hamileyim.Yalniz azospermi de genetik mi olup olmadigina bakilmasi gerekiyor.Onun dışinda tıkaniklik icin yapilan bir ameliyat var fakat daha ağır ve risklo bir ameliyatmış mikro tese en iyisi canli spermleri gozle görerek secip dısarda saklarsiniz tup bebeklede insallah muvaffak olursunuz.Allah gonlunuze göre nasip etsin herseyi.yaşadim biliyorum Cok zor ve umudu kiran zamanlar ama sonucu güzel olsun insallah

Back
X