- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 31
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
yukarıda bazı arkadasların cok mantıklı acıklamaları var kısaca okuyabilirsin.. Ama bu işi dalgaya getrme mevzusu benide düşündürdü..ayy bombeye gel...benım de aynı sıkıntım var.eşimin eeen yakın kankası karısını aldatıyor.karısı da arkadasım..ulan desem eşim beni pıçaklar.adam bana guvenmıs demiş..ee demesem kadının yzuune bakamıyorum..görüştürmek de istemıyorum.sonucta erkek bu ,iki gıy gıy ederler,lhaneti sıradanlaştırırlar...körle yatan şaşı kalkar misali...ben de görüşmelerini istemıyorum napcaz bilmiyorum
yukarıda bazı arkadasların cok mantıklı acıklamaları var kısaca okuyabilirsin.. Ama bu işi dalgaya getrme mevzusu benide düşündürdü..
Bi de her körle yatan şaşı kalkarmı ki
Evet ama bolacagı belli olmuyor işte .. Erkeklerin en hassas noktası.. Kadın..kahve kokulu kadın işte..takıp edıyorum onu...ki ne hisli hatun...o da yazmıştı ya hani..eşinin arkadası da böyleymiş..onla takıla takıla..bak sonuc bu..ben vallla ne yapıp edip ara bozucam da pusuya yatıyorum işte...erkeklerin kafası bu konularda cok rahat.
Küçüksün daha. Olgunsundur muhakkak ama 21 yaş ve 30 yaş bazen gerçekten çok farklı olabilir.
Senin evliliğine benzer evliliği olan bi kuzenim var. Şu an 40'lı yaşlarında. İlk başlarda böyle ilgisiz bir eşi vardı. Küçük görür umursamazdı onu. Hatun çok bunalurdı, hasta oldu falan o yüzden, hala çekiyor hastalığı. Hatta bir aldatma mevzusu da var sanırım tam bilmiyorum. Bir gün kendi kendine demiş ki ben bu adamı çekmeyeyim. Ama şu an bişey yapamam. Okuyayım meslek edineyim sonra yallah. Üç dört sene daha katlanayım demiş. O sene sınava girdi ana sınıfı kazandı. Dört sene gitti geldi okudu. Ondan sonra kpssye girip kazandı. Doğunun bir köyüne atandı gitti.
O ilgisiz adam, küçümseyen, hor gören adam birden melek oldu. Karısına tapar oldu. Her hafta kilometrelerce yol gidip o köyde karısını ziyaret eder, başbaşa tatiller ayarlar oldu.
Geçen bayram birlikte tatildeydik adam benim eşime evlilik tavsiyesi veriyor "kardeş karına özen göstereceksin, zaman geçireceksin, sabah kahvaltısını hazırlayacaksın, akşam elinde çiçekle geleceksin, karın mutlu olursa sen de olursun" falan diye.
Yani anlayacağın güzelcim bazı erkeklere bu söküyor. Benim sana ihtiyacım yok dediğin ya da diyebildiğin anda kul köle oluyorlar etrafında.
Canm yaa gercekten cok tatlisin bilmyorum etkisi olurmu...
Aynen anacım bu bi gercek.. Kimi çıkar peşinde .. Kimi makam.. Yapcak bsy yok.. Söylesen kabul etmezler.. Çok şükür bunu farketmem geç olmadı.. Neyse inş. Çocuk gelisim diplomasını alsam işim hazır kızlar benm için dua edinkesınlıkle bennım sana ıhtıyacım yok dedıgın an erkek tavaf edıyor senı...
ben dogum ıznımde işten cıkmayı dusunuyodum.bunu da esımle paylaştım.hatta 1 hafta cıddı cıddı ooo ıstıfamı basıyorum ben dıyerek geziniyordum etrafta.eşim bana " ev hanımı olcaksın sadece yani? hmm...bilmem sen bılırsın dedı..sonra ben sınır oldum..baya bu oyunu surdureyım dedım..adamın suratı değişti yahu...
kı bende evde duracak degılım...neyse iznım bitti işe basladım.2 gun hıc sallamadım..eşim ise sırkete gulller çıkolatalar yollamalar..ofis şubem degısmısti.hemen cıkısta benı beklemeler..kım var kım yok ,sacma bı sahıplenme kıskanclık belırtıleri.kı yapmadıgı seyler...
velhasıl kelam işe dönünce o ev hanımı olcam sanıp burun kıvırdıgı ben;cok degerlı oldum gozunde...
bu erkekler sevsın sevmesın cogu boyle heralde.
Sinirlendiğim zaman içimde ona karsı iyi hisler beslemiyorum ve onu gördükçe artma ihtimalinden dolayı odaya gecmeyi tercih ettim.. Aynı seyler onun içnde gecerli..Konunuzu okumadım ama ayrı yatmak bir çözüm değil mümkün olduğunca yatmamaya çalışın.
İlk defa böyle birsey yaptım.. Hatta işe gideken pencereyi kapatıp üzerimi örttü garibim..Anlıyorum ama bir psikolog arkadaşım beni bu konuda uyarmıştı. Sırtını dön yat ama farklı bir yere geçme diye. Ilişkileri çok çabuk yıpratıyormuş.
O halde kendimden bir kaç örnek vereyim.Bra
bravo gercekten sephoraa dan sonra çok mantıklı bakış açınız var tesekkür ederim.. Evet onu kabul ettim ama keske ayrılma sebebini sordgmda bilmyor demeseydi diyorum.. Onu da gectim dediğinz gbi buradaki kimse eşimi tanımadgı içn etkili olmayablir fikirler ama onu ben yine ona göre ayarlarım.. Gercekten öözüm olarak ne yapacagmı bilmyorum.. Sadece kendmi daha fazla geliştirmeliyim diye düşünüyorum ama kişisel olarak onunla çözüm odaklı neler yapablirim.. Fikriniz vatsa paylasrsanız memnun olurum
arkadaslar dertmi değilmi bilmiyorum ama sizinle paylasıcam lütfen mantıklı cevaplar verin..
Eşimin bi arkadası var ve bu adam karısını aldatıyormus. Eşimin bundan sonradan haberi olmus ve arkadaslıga devam etmis.. Bu adamla hala arkadaslar.. Adam karısından ayrılmıs ama yaptklarınada cok pişmanmış..mış mış mışta.. miş miş miş.. Eşim uzun zamandr bu adamla arkadas.. Aldatma mevzusunu yeni ve naskasından öğrendim .. Eşime daha önce ayrlma mevzusunu söyleynce bilmedgni söyledi..halbuki bliyormıs yalan söyledi ve arkadasnın sırrını paylasmak şstemedgni söyledi.. Bnde güvenimi sarstgını söyledim.. Gercekten de sarstı.. Ayrıca öyle bi adamla aldatma mevzusundan sonra tekrar arkadas olması bana tets... Neyse olay bu .. Ayrıca evde esimle kendi halimize taklyorz.. Pek iletişimimz yok bundanda cok muzdaribm.. Bekledgim gbi olmadgı için hızursuzum.. Arkadaslaryla herseyi ızun uzun konusuyor benle agzını bıcak acmyor.. Konuyu kısa gecyorum.. Bu içimde o kadar büyüdüki ayrılma safasıa kadar geldim.. Şimdi yan odada yatıyorum..
Masallah canmO halde kendimden bir kaç örnek vereyim.
Eşim aşırı derecede merhametli bir adamdır elinden geldiğince ne istersem yapar fakat ilk evlendiğimiz zamanlarda muhabbet yok konuşma yok bişey sorsan hı hı der geçer vs iyice daralmaya başlamıştım ki aklıma bir fikir geldi.
Eşimle iletişim kurmak için onun sevdiği şeyleri sevmeliyim yada en azından öyle görünmeliyim dedim veeeee eşim bir maç kolik olduğu için eşimle deli gibi maç seyretmeye başladım ama keyifle izledim baktım eşim kendi kendine benimle iletişime geçtiHer maç zamanı mısırlar patlattık cipsler kolalar yada çay kahve neyse karşılıklı içtik yedik heyecanlandık vs. kaç yıl geçti biz eşimle hala maç seyrederiz (Şu anda Türkiye Rusya maçını izliyoruz )
Maç varken maç, maç yoksa eşim hadi dışarı der.Tabi bu noktaya gelmek için biraz sabırlı oldum ve eşimle maç dışında bişey konuşmadım.Otunu b....kunu anlattığı arkadaşlarıyla bile konuşmaz oldu artık yani selam sabah dışında demek istedim.
Artık eşimin maç arkadaşı sırdaşı muhabbet kuşuyum diyebilirim.
Nacizhane tavsiyem eşinizle sohbet etmeseniz de onun sevdiği şeylere iştirak ederek start verin derim
Benim avantajım ben Tv izlemem dizi vs takip etmem yani. Birtek digiturk de sinema kanallarında güzel film olursa izlerim o da eşimle olursa.
Bu arada eşimle sadece Türkiye ligini değil avrupa liglerini de takip ederim. Takımları futbolcuları vs çok iyi bilirim. 5 yıldır bu işler de KURT oldum resmen
Hatta bazen eşimi ararım "Aşkım maç başlayacak nerde kaldın yada akşama maç var çaymı kahvemi? Ona göre çayın yanına bişeyler yapcam" falan derim
Neyse canım. ..
Böyle böyle adamla maç kankisi olduk sonra ki muhabbetler de bazeb benim sevdiğim gibi bazen kendi istediği gibi oluyor. Ama eşime asla "Benle ilgilenmiyorsun" demedim.Çünkü öyle dersek ters tepiyor iyice ilgisiz kalıyorlar
Ablıyorum o meseleyi artk içimde hallettim ama yine de o arkadasyla yakınlığına razı degilm ve elimden geleni yapıcam... İletişimszlk bnm asıl sorunumErkekler biz kadinlar gibi herseyin ayrintisini anlatip cokta dile getirmek istemezler.. benim esimde arkadaslarinin yedigi haltlari bana anlatir sormasam ne oldu o konu diye hic orali olmaz kafayi takmayin derim .. hatta guzel yonu su arkadasinin aldattigini ve yuvasini nasil bozduklarina birebir sahit oluyolar.. Arkadasliklarina devam etmeleri normal bence sonucta diger insanin esiyle kendi arasinda olan muhabbetler .. ayrica evlilik bir sure sonra rutine baglar kendinizi yan odalara kapatmakla pek iyi birsey yapmiyosunuz varliginizi bilsin kimse oturup her aksam bir seyler paylasmiyo icinizi ferah tutun derim
Gerçekten ama gerçekten kötü arkadaşlar insanı ister istemez bozuyor.arkadaslar dertmi değilmi bilmiyorum ama sizinle paylasıcam lütfen mantıklı cevaplar verin..
Eşimin bi arkadası var ve bu adam karısını aldatıyormus. Eşimin bundan sonradan haberi olmus ve arkadaslıga devam etmis.. Bu adamla hala arkadaslar.. Adam karısından ayrılmıs ama yaptklarınada cok pişmanmış..mış mış mışta.. miş miş miş.. Eşim uzun zamandr bu adamla arkadas.. Aldatma mevzusunu yeni ve naskasından öğrendim .. Eşime daha önce ayrlma mevzusunu söyleynce bilmedgni söyledi..halbuki bliyormıs yalan söyledi ve arkadasnın sırrını paylasmak şstemedgni söyledi.. Bnde güvenimi sarstgını söyledim.. Gercekten de sarstı.. Ayrıca öyle bi adamla aldatma mevzusundan sonra tekrar arkadas olması bana tets... Neyse olay bu .. Ayrıca evde esimle kendi halimize taklyorz.. Pek iletişimimz yok bundanda cok muzdaribm.. Bekledgim gbi olmadgı için hızursuzum.. Arkadaslaryla herseyi ızun uzun konusuyor benle agzını bıcak acmyor.. Konuyu kısa gecyorum.. Bu içimde o kadar büyüdüki ayrılma safasıa kadar geldim.. Şimdi yan odada yatıyorum..
Ben olsam ne yapar eder o televizyonu bir şekilde tamir ederdim yada ettirirdim.
Masallah canm
Ne güzel halletmişsiniz.. Aslında bende benzeri seyler yaptım ve birlkte çok keyf aldık zamanında.. Fakat şimdi o günkü imkanlatımız yok malesef.. Bende kurtlar vadisi mübtelası oldum eşimin yüzünden.. Ayrıca daha önce hiç ilgimi cekmeyen polisiye filmleri
Askm bana anlatrdı anlamadgım yerleri.. Film arasındada konusmayı pek sevmezdiama durdurup bazı yerleri anlatırdı. .. Birlkte heyecanlanıp gülerdik .. Eşimde yemeyi içmeyi sever bende .. Sizin gibi hazrlardım hiçbsyeni tadına dpyum olmazdı.. Baslatda bana hiç kalkmadan uzun süre oturup bsyler izlemek sıkıcı gelsede alısmıstım..
Ta ki televzyonumuz bozulana kadar...
Ondan sonra o kendi telefonıyla bsyler izlyo başkonda ben ise içerde burada takılıyorum.. Ne arayan vaaaar ne soran
gercekten cok yaratıcıymıssınz.. Ben elektrik korkusundan öyle bsye cesaret edememBen olsam ne yapar eder o televizyonu bir şekilde tamir ederdim yada ettirirdim.
Bayağı önce eşim yatak odamızda ki tv'yi açıp film keyfi yapalım dedi fişten Dumanlar çıktı fiş eridi falan ben hemen kalktım gebe halimle fişi kablodan kestim kablonun uçlarını açtım bir güzel çevire çevire dürüp prize kablo uçlarını sokup tv yi açtım
Amaç eşimle yatakta film keyfi yapmaksa buna hiçbir şey mani olamaz İZİN VERMEM
Bazen huzurumuz ve mutluluğumuz için yaratıcı olmak şart diye düşünüyorum.
Arkadasi karisini aldatiosa bu esinizi baglamaz ikinci kisimsa size neden anlatsin arkadasini cocouk gibiarkadaslar dertmi değilmi bilmiyorum ama sizinle paylasıcam lütfen mantıklı cevaplar verin..
siz kendi arkadaşlarınızla paylaştığınız özel sırlarıarkadaslar dertmi değilmi bilmiyorum ama sizinle paylasıcam lütfen mantıklı cevaplar verin..
G
gercekten cok yaratıcıymıssınz.. Ben elektrik korkusundan öyle bsye cesaret edemem
Ama bir an evvel tv almamız lazım en acilinden
Mutluluğumuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?