Eşim...

yukarıda bazı arkadasların cok mantıklı acıklamaları var kısaca okuyabilirsin.. Ama bu işi dalgaya getrme mevzusu benide düşündürdü..
Bi de her körle yatan şaşı kalkarmı ki

yukarıda bazı arkadasların cok mantıklı acıklamaları var kısaca okuyabilirsin.. Ama bu işi dalgaya getrme mevzusu benide düşündürdü..
Bi de her körle yatan şaşı kalkarmı ki

kahve kokulu kadın işte..takıp edıyorum onu...ki ne hisli hatun...o da yazmıştı ya hani..eşinin arkadası da böyleymiş..onla takıla takıla..bak sonuc bu..ben vallla ne yapıp edip ara bozucam da pusuya yatıyorum işte...erkeklerin kafası bu konularda cok rahat.

Evet ama bolacagı belli olmuyor işte .. Erkeklerin en hassas noktası.. Kadın..

kesınlıkle bennım sana ıhtıyacım yok dedıgın an erkek tavaf edıyor senı...
ben dogum ıznımde işten cıkmayı dusunuyodum.bunu da esımle paylaştım.hatta 1 hafta cıddı cıddı ooo ıstıfamı basıyorum ben dıyerek geziniyordum etrafta.eşim bana " ev hanımı olcaksın sadece yani? hmm...bilmem sen bılırsın dedı..sonra ben sınır oldum..baya bu oyunu surdureyım dedım..adamın suratı değişti yahu...

kı bende evde duracak degılım...neyse iznım bitti işe basladım.2 gun hıc sallamadım..eşim ise sırkete gulller çıkolatalar yollamalar..ofis şubem degısmısti.hemen cıkısta benı beklemeler..kım var kım yok ,sacma bı sahıplenme kıskanclık belırtıleri.kı yapmadıgı seyler...

velhasıl kelam işe dönünce o ev hanımı olcam sanıp burun kıvırdıgı ben;cok degerlı oldum gozunde...

bu erkekler sevsın sevmesın cogu boyle heralde.

Aynen anacım bu bi gercek.. Kimi çıkar peşinde .. Kimi makam.. Yapcak bsy yok.. Söylesen kabul etmezler.. Çok şükür bunu farketmem geç olmadı.. Neyse inş. Çocuk gelisim diplomasını alsam işim hazır kızlar benm için dua edin

Anlıyorum ama bir psikolog arkadaşım beni bu konuda uyarmıştı. Sırtını dön yat ama farklı bir yere geçme diye. Ilişkileri çok çabuk yıpratıyormuş.

O halde kendimden bir kaç örnek vereyim.
Eşim aşırı derecede merhametli bir adamdır elinden geldiğince ne istersem yapar fakat ilk evlendiğimiz zamanlarda muhabbet yok konuşma yok bişey sorsan hı hı der geçer vs iyice daralmaya başlamıştım ki aklıma bir fikir geldi.
Eşimle iletişim kurmak için onun sevdiği şeyleri sevmeliyim yada en azından öyle görünmeliyim dedim veeeee eşim bir maç kolik olduğu için eşimle deli gibi maç seyretmeye başladım ama keyifle izledim baktım eşim kendi kendine benimle iletişime geçti Her maç zamanı mısırlar patlattık cipsler kolalar yada çay kahve neyse karşılıklı içtik yedik heyecanlandık vs. kaç yıl geçti biz eşimle hala maç seyrederiz (Şu anda Türkiye Rusya maçını izliyoruz )
Maç varken maç, maç yoksa eşim hadi dışarı der.Tabi bu noktaya gelmek için biraz sabırlı oldum ve eşimle maç dışında bişey konuşmadım.Otunu b....kunu anlattığı arkadaşlarıyla bile konuşmaz oldu artık yani selam sabah dışında demek istedim.
Artık eşimin maç arkadaşı sırdaşı muhabbet kuşuyum diyebilirim.
Nacizhane tavsiyem eşinizle sohbet etmeseniz de onun sevdiği şeylere iştirak ederek start verin derim
Benim avantajım ben Tv izlemem dizi vs takip etmem yani. Birtek digiturk de sinema kanallarında güzel film olursa izlerim o da eşimle olursa.
Bu arada eşimle sadece Türkiye ligini değil avrupa liglerini de takip ederim. Takımları futbolcuları vs çok iyi bilirim. 5 yıldır bu işler de KURT oldum resmen
Hatta bazen eşimi ararım "Aşkım maç başlayacak nerde kaldın yada akşama maç var çaymı kahvemi? Ona göre çayın yanına bişeyler yapcam" falan derim
Neyse canım. ..
Böyle böyle adamla maç kankisi olduk sonra ki muhabbetler de bazeb benim sevdiğim gibi bazen kendi istediği gibi oluyor. Ama eşime asla "Benle ilgilenmiyorsun" demedim.Çünkü öyle dersek ters tepiyor iyice ilgisiz kalıyorlar

Erkekler biz kadinlar gibi herseyin ayrintisini anlatip cokta dile getirmek istemezler.. benim esimde arkadaslarinin yedigi haltlari bana anlatir sormasam ne oldu o konu diye hic orali olmaz kafayi takmayin derim .. hatta guzel yonu su arkadasinin aldattigini ve yuvasini nasil bozduklarina birebir sahit oluyolar.. Arkadasliklarina devam etmeleri normal bence sonucta diger insanin esiyle kendi arasinda olan muhabbetler .. ayrica evlilik bir sure sonra rutine baglar kendinizi yan odalara kapatmakla pek iyi birsey yapmiyosunuz varliginizi bilsin kimse oturup her aksam bir seyler paylasmiyo icinizi ferah tutun derim

Masallah canm
Ne güzel halletmişsiniz.. Aslında bende benzeri seyler yaptım ve birlkte çok keyf aldık zamanında.. Fakat şimdi o günkü imkanlatımız yok malesef.. Bende kurtlar vadisi mübtelası oldum eşimin yüzünden.. Ayrıca daha önce hiç ilgimi cekmeyen polisiye filmleri
Askm bana anlatrdı anlamadgım yerleri.. Film arasındada konusmayı pek sevmezdi ama durdurup bazı yerleri anlatırdı. .. Birlkte heyecanlanıp gülerdik .. Eşimde yemeyi içmeyi sever bende .. Sizin gibi hazrlardım hiçbsyeni tadına dpyum olmazdı.. Baslatda bana hiç kalkmadan uzun süre oturup bsyler izlemek sıkıcı gelsede alısmıstım..

Ta ki televzyonumuz bozulana kadar...
Ondan sonra o kendi telefonıyla bsyler izlyo başkonda ben ise içerde burada takılıyorum.. Ne arayan vaaaar ne soran

Ablıyorum o meseleyi artk içimde hallettim ama yine de o arkadasyla yakınlığına razı degilm ve elimden geleni yapıcam... İletişimszlk bnm asıl sorunum

Gerçekten ama gerçekten kötü arkadaşlar insanı ister istemez bozuyor.

Ben olsam ne yapar eder o televizyonu bir şekilde tamir ederdim yada ettirirdim.
Bayağı önce eşim yatak odamızda ki tv'yi açıp film keyfi yapalım dedi fişten Dumanlar çıktı fiş eridi falan ben hemen kalktım gebe halimle fişi kablodan kestim kablonun uçlarını açtım bir güzel çevire çevire dürüp prize kablo uçlarını sokup tv yi açtım
Amaç eşimle yatakta film keyfi yapmaksa buna hiçbir şey mani olamaz İZİN VERMEM
Bazen huzurumuz ve mutluluğumuz için yaratıcı olmak şart diye düşünüyorum.

G
gercekten cok yaratıcıymıssınz.. Ben elektrik korkusundan öyle bsye cesaret edemem
Ama bir an evvel tv almamız lazım en acilinden
Mutluluğumuz için

Arkadasi karisini aldatiosa bu esinizi baglamaz ikinci kisimsa size neden anlatsin arkadasini cocouk gibi

siz kendi arkadaşlarınızla paylaştığınız özel sırları
hemen eşinize yetiştiriyor musunuz ?
ki eşinden bunu bekliyorsun ...
eğer ki bunu yapıyorsan kibarca güzel bir ahlak olmadığını söylerim

aldatma işi kişilere bağlıdır , eşe dosta ,akrabaya ,,, vss bağlı degildirr
müsebbihi sadece aldatan kişiye bağlıdırr

anlattıklarından ,eşinle senin aranda kaynalaklanan bir sorun görmedim
2, sahısların yaptkları siz bağlamaz
evliliğinizi hiç etkilememelii
evliliğinizde ayrıca sıran evliliğe dönmüş

G

gercekten cok yaratıcıymıssınz.. Ben elektrik korkusundan öyle bsye cesaret edemem
Ama bir an evvel tv almamız lazım en acilinden
Mutluluğumuz için

Ben mutluluğum için eşimin ayaklarını yıkamış kadınım
Aslında eşim böyle şeyler istemez benden ama ben ileride bir ortam da "yeri geldi senin ayağını bile yıkadım" demek için koz toplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…