- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
- Konu Sahibi SelenSeymen
-
Bence söylenmek yerine güzel bir sürpriz yapıp utandırsaydınız daha etkili olurdu
hiç odun değil adam çalışıyor işteMerhaba hanimlar.
Bugün yıldönümümuz. Sabah işe giderken esimde tık yoktu. Bende duramayip mesaj attim.
Aynen yaziyorum.
ben: yildonumumuz kutlu olsun canim.
Eşim: olsun canim iyiki yanimdasin seni cok seviyorum.
bunlari duymak icin illaki durtmem lazim. yoksa hiiiic duyamam.
ben:keske şunlar yuzume de soylesen kendimi cok değersiz hissediyorum senin yaninda.
Amacim bu ani uzatmak. biraz daha romantizm.
esim: AKŞAM SOYLERIM CANIM. .
Bir adam bu kadar mi odun olur ya.
aman erkekler işte . benimde eşim doğum günümü 2 gün erken kutladı hafta sonu olduğu için süpriz yapmış yemeğe götürdü. asıl doğum günümün olduğu gün bi doğum günün kutlu olsun demedi neymiş 2 gün önce kutlamış. çok mu zor bi öpüp doğum günün kutlu olsun demek.
bir arkadaşımın eşide özel günlerde çicek hediye falan alır öyle uzatır hediyeyi ama bir kutlamaz.
İçinde romantizim duyguları olmayan insanı zorla romantik yapamazsın canım.
aman erkekler işte . benimde eşim doğum günümü 2 gün erken kutladı hafta sonu olduğu için süpriz yapmış yemeğe götürdü. asıl doğum günümün olduğu gün bi doğum günün kutlu olsun demedi neymiş 2 gün önce kutlamış. çok mu zor bi öpüp doğum günün kutlu olsun demek.
bir arkadaşımın eşide özel günlerde çicek hediye falan alır öyle uzatır hediyeyi ama bir kutlamaz.
İçinde romantizim duyguları olmayan insanı zorla romantik yapamazsın canım.
içinde yoksa olmuyor canım sen kendini hırpalasanda olmuyor. eşime söyleye söyleye biraz düzeldi ama bazen yine odunluğa giriyor.ya anlamiyorum cok mu zor öpüp seni cok seviyorum dese yeter zaten. ben ucarim yani. cok bisey beklemiyorum ki. gurur mu yapıyor benden mi utaniyor nedir yani
hiç odun değil adam çalışıyor işte
abartmayınız :)
sizin yerinizde olsam şıkır şıkır süslenir masayı da güzelce donatır mum ışığında yemek yer kutlardık:)
5 sene oldu. eminim aksam icin bir plani yoktur. zor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?