- 6 Eylül 2022
- 19
- -8
- 28
- Konu Sahibi Aselinannesis
Eşim yatakta üçlü iliski istiyor banami yanlış geliyor yoksa normal bir şeymi yorumlar misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkanda beliren enişte beye sor bakalım bunu asgabajajBen insan değil miyim jfjfjf
Hayır normalse boşuna boşanmayayım diye bize soruyorAsıl soru niye bu adamla hâlâ evlisiniz ?
Sesli güldüm, Allah'tan gitti yattı, sorsa niye güldün diye cevap yok, göz ucuyla baksa rezillikhdhdhhdArkanda beliren enişte beye sor bakalım bunu asgabajaj
Gugil uyari veriyor yazınca denisek şeyler çıkabilir bak emin misin diyeFıkrayı bilmiyorum, gugila yazdım, çıkan sonuç, kocam yıllardır kanımı emiyor kadınlar kulübü hfhdhdh
Gruptan birinci çıkan diğer apartmana mı transfer oluyor?Tabii mesela bizim apartmanda kurayla belirleniyor gruplar, FIFA gibi
Hahah gulmekten gozumden yas geldi ya sizi mi kiracagim canim 6 olsun nasilsa sallamak bedavaSizde mutlaka tek sayı olacak demek ki, çok katı kurallarınız var yahu.
Yok bir üst tura çıkıyordur.Gruptan birinci çıkan diğer apartmana mı transfer oluyor?
Gruptan birinci çıkana dildo ve kırbaç seti hediye ediliyor, ya beni alın burdanhdhshhshsgsGruptan birinci çıkan diğer apartmana mı transfer oluyor?
Haydaaaaa en başa döndükBu 3 lü isteyenler mi normal bizim istemeyenler mi ? Ben buna takıldım
İş büyüyor deseneYok bir üst tura çıkıyordur.
Abaaoovv gidelim burdan tehlikeli sular bunlarGruptan birinci çıkana dildo ve kırbaç seti hediye ediliyor, ya beni alın burdanhdhshhshsgs
Kocam var ama bende emerim bende yalarım (inş. Fıkrayı çaktınız yoksa hiç hoş durmuyor )
Fıkrayı bilmiyorum, gugila yazdım, çıkan sonuç, kocam yıllardır kanımı emiyor kadınlar kulübü hfhdhdh
Gugil uyari veriyor yazınca denisek şeyler çıkabilir bak emin misin diye
İyi geceler canımBu konu çok sıkıcı. Gerçek ise zaten çözümü belli.
Herkes de burada başka bir şey de okuyamıyorum. Uyuyayım bari zaten yarına kapanmış olur bu konu.