- 6 Eylül 2022
- 19
- -8
- 28
- Konu Sahibi Aselinannesis
Eşim yatakta üçlü iliski istiyor banami yanlış geliyor yoksa normal bir şeymi yorumlar misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vardır yaaa o kadarı.At mi besliycekler evde, yapma istirham ediyorum hdbdhdh
belki kocası normal herkes yapıyor dediyse . insanlar gizliyor dediyseNormal olmadığını biliyorsan o halde neden normalmi diye soruyorsun???
Elin seyinde halvet olmak için malzeme bakiniyormussun gibi geldi bana.Çok normal bi konu olmadinin bende farkındayım alaya almak yerine gerçek düşüncelerinizi yazarmisiniz ciddi manada çaresiz kaldım için burdayim
10 u geçeni bulan varsa öpsün başına koysun diycem, hiç olmiycak, of çok pislestim susuyorum benhfhdhdhVardır yaaa o kadarı.
Ulan hepsi mi 10 cm?
Kocası olan bacılar konudan çıkabilir mi kaslı maslı oyşşşş irkek fantezisini biz yapalım. Kasıyor ablacım hadiSimdi 365 deki 2 afeti devran olacaksa ben yok demem aralarinda kalmayi isterim ama işte tr şartları
Normalmi diye sorması???belki kocası normal herkes yapıyor dediyse . insanlar gizliyor dediyse
Kocam var ama bende emerim bende yalarım (inş. Fıkrayı çaktınız yoksa hiç hoş durmuyor )Kocası olan bacılar konudan çıkabilir mi kaslı maslı oyşşşş irkek fantezisini biz yapalım. Kasıyor ablacım hadi
Ay çıkmaya çalıştım çıkamadım napiim, bı de zenci fantezimi yazarken tam arkamda kocam belirdi, elim ayagima dolandı, gören noluyo diycek, suç üstü basildim resmenhdhdhKocası olan bacılar konudan çıkabilir mi kaslı maslı oyşşşş irkek fantezisini biz yapalım. Kasıyor ablacım hadi
Okey mi la bu hdgdhd
Senin de mi kocan vardı yardıyon burda sabah beriAy çıkmaya çalıştım çıkamadım napiim, bı de zenci fantezimi yazarken tam arkamda kocam belirdi, elim ayagima dolandı, gören noluyo diycek, suç üstü basildim resmenhdhdh
Çok normal bi konu olmadinin bende farkındayım alaya almak yerine gerçek düşüncelerinizi yazarmisiniz ciddi manada çaresiz kaldım için burdayim
Fıkrayı bilmiyorum, gugila yazdım, çıkan sonuç, kocam yıllardır kanımı emiyor kadınlar kulübü hfhdhdhKocam var ama bende emerim bende yalarım (inş. Fıkrayı çaktınız yoksa hiç hoş durmuyor )
Ben insan değil miyim jfjfjfSenin de mi kocan vardı yardıyon burda sabah beri
Evet size yanlış geliyor. Normal birşey. Herkes hemen hemen böyle yaşıyor ilişkilerini.Eşim yatakta üçlü iliski istiyor banami yanlış geliyor yoksa normal bir şeymi yorumlar misiniz
Tabii mesela bizim apartmanda kurayla belirleniyor gruplar, FIFA gibiEvet size yanlış geliyor. Normal birşey. Herkes hemen hemen böyle yaşıyor ilişkilerini.