- 6 Eylül 2022
- 19
- -8
- 28
-
- Konu Sahibi Aselinannesis
İçim almiyo derken ??Tam düzeldik derken bunu teklif etti ve neye ugradimi şaşırdım bunu söyleşinden beri için almıyor
Zenci mi istemiyosun anlamadım o kısmı?Sorun su bana doğru gelmiyor bunu söyleşinden beri midem bulanıyor
Çok normal neden kabul etmedin Dörtlü beşli Önlü bunlar normal şeyler dert etmeyinEşim yatakta üçlü iliski istiyor banami yanlış geliyor yoksa normal bir şeymi yorumlar misiniz
Sizde mutlaka tek sayı olacak demek ki, çok katı kurallarınız var yahu.3 az ya 5 olsun bence. Biz hep öyle yaparız
Tabii, zengin parasiyla, fakir karısıylaGelir düzeyimiz düştüğünden mi böyle oldu bu millet ya sexsten başka hiç bir eğlenceyok kültür sanat yok gezme yok bunların hiç birine para yok ne oldu bize yahu
Eşim yatakta üçlü iliski istiyor banami yanlış geliyor yoksa normal bir şeymi yorumlar misiniz
Bunami takildin ben ne diyorum sen ne diyirsun
4 lü teklif edin.Siz , eşiniz,sizin sağ suyunuz, eşinizin sağ duyusuEşim yatakta üçlü iliski istiyor banami yanlış geliyor yoksa normal bir şeymi yorumlar misiniz
At mi besliycekler evde, yapma istirham ediyorum hdbdhdhTabi canım çok normal. İki kişilik ilişki çok demode artık.
Ben olsam tenasül organı 18-20 cm arası bir erkek alalım ama muhabbeti benle kurmasın derdim böyle bir teklife.