Eşim yatakta üçlü iliski istiyor

Fake siniz diye düşündüm değisiniz galiba. Ama biraz saflık mı var? 3 lü ilişki için normal mi bana mı tuhaf geliyor diye soran birinin mental sağlığından endişe ederim. Kocayı bırakın bir psikoloğa gidip düzelin böylelikle çocuğunuza da iyi bir gelecek verebilirsiniz. Yoksa ona da yazık olacak bu evlilikte

Çok normal bi konu olmadinin bende farkındayım alaya almak yerine gerçek düşüncelerinizi yazarmisiniz ciddi manada çaresiz kaldım için burdayim
Ne diyelim büyütme gözünde yap gitsin mi?
Sana normal mi geliyor? Yapabilir misin? İçin alır mı?
Alıyorsa kendine saygın yoksa yapın üçlü beşli. Ne diyelim şimdi

Bazi insanlar bunu evlilik icinde kabul ediyor. Sahsen etmiyorum. Esiniz daha evliliginizin ne kadar sallantida oldugunun farkinda olmadan "bari seks hayatimizi renklendirelim" kafasinda..niyeti bozmus yani. Mideniz bos yere bulanmiyor yani

Çok normal bi konu olmadinin bende farkındayım alaya almak yerine gerçek düşüncelerinizi yazarmisiniz ciddi manada çaresiz kaldım için burdayim
nasıl çaresiz kalıyorsunuz acaba ya ya tamam dersin ya da sen bana ne teklif ediyorsun hıyar deyip yüzüne tükürürsün. ya normaldir ya değildir buraya gelip sizce normal mi diye fikir alınacak bir konu mu allah aşkına

Bacimsu bu cildime ne iyi gelir sorusu değil ki bol su, Hindistan cevizi yagi diye yorum yazalım.
Bu teklifi yapan koca gavattır bence de.
Yoruma gerek yok kapat bir odaya üç beş herif koy yanına. Üçü beşi hesaplatsinlar ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…