- 6 Eylül 2022
- 19
- -8
- 28
-
- Konu Sahibi Aselinannesis
Ehh işte siz de teklif edin bakayım bu şekilde ne diyecek? Onun içi alacak mı merak ediyorum.Sorun su bana doğru gelmiyor bunu söyleşinden beri midem bulanıyor
Normal olmadığını biliyorsan o halde neden normalmi diye soruyorsun???Çok normal bi konu olmadinin bende farkındayım alaya almak yerine gerçek düşüncelerinizi yazarmisiniz ciddi manada çaresiz kaldım için burdayim
Ne diyelim büyütme gözünde yap gitsin mi?Çok normal bi konu olmadinin bende farkındayım alaya almak yerine gerçek düşüncelerinizi yazarmisiniz ciddi manada çaresiz kaldım için burdayim
Bunami takildin ben ne diyorum sen ne diyirsunNormal olmadığını biliyorsan o halde neden normalmi diye soruyorsun???
nasıl çaresiz kalıyorsunuz acaba yaÇok normal bi konu olmadinin bende farkındayım alaya almak yerine gerçek düşüncelerinizi yazarmisiniz ciddi manada çaresiz kaldım için burdayim
Bacimsu bu cildime ne iyi gelir sorusu değil ki bol su, Hindistan cevizi yagi diye yorum yazalım.Çok normal bi konu olmadinin bende farkındayım alaya almak yerine gerçek düşüncelerinizi yazarmisiniz ciddi manada çaresiz kaldım için burdayim
Yok kapı eşine takıldımBunami takildin ben ne diyorum sen ne diyirsun
Okey mi la bu hdgdhdYok mu arttiran bir 4 gelir mi?
Çaresiz mi kaldınız?Çok normal bi konu olmadinin bende farkındayım alaya almak yerine gerçek düşüncelerinizi yazarmisiniz ciddi manada çaresiz kaldım için burdayim
4 5 derken düzineye cıkıldı halay olabilir altjfkfOkey mi la bu hdgdhd
Ay şuna da gözünden kalp fışkıran emoji atmayan da ne bileyimZenci bir erkekse neden olmasın diyin?