Eşim ve yatak odasi

ay sekerim konuyu actiginada pisman oldun bende yorum yaptigima pisman oldum😣😣😣
Ya sacmalak için yazsak biz de sacmalariz millet ben kendinize nasıl vakit ayiriyorsunuz dedim olay çocuğumuzun sağlığına geldi annelik sorgulamaya geldi bir annenin anneliğin sorgulamak kimsenin haddi değil😠

Hay maşallah 🧿
Sürekli makyajlı olanlara şaşırdım 😅
Helal olsun kızlar size . Çok üşeniyorum ben makyaj yapmaya, bu yüzden gidip kirpik lifting ve kaş pudralama yaptırdım baya işimi görüyor 😂
En güzeli vakit yok bebekliye valla😅🤗

20 yaşında, bir yılı aşkın evlisiniz bir de bebişiniz var, eşiniz sizi çok arzuluyor, makyaj için falan zaman bulamıyorsunuz.. İnanın başım döndü kendimden geçtim okurken.. Bu ne enerji maaşallah 😂

daha minicik evlenmişsin şaşırdım doğrusu.. Makyaj için de abartı şeyler mi istiyor eşiniz?? Bi fondöten hafif far bir einleiner bi ruj sürmesi toplasanız hepsi 15 dk sürüyor.. Bebek uyurken halledebilirsiniz..
Bebeğim sadece yarım saat yirmi dk uyuyor onla da ev işi koşuşturmaca😏

Merhaba Hanımlar ben 20 Yaşında eşimi 5. Sınıftan beri tanıyan arkadaşlığımız ilerleyip evlilikle taçlandıran biriyim . Lbir yıl iki aydır evliyiz benim sıkıntım kendime zaman ayiramamsm makyaj vs için 😏

Eşim çok merhametli harika bir adamdır Allah onsuz bırakmasın ilişkiye girmeyi çok seviyor yani arzuluyor bu çok güzel bir şey biliyorum insanın eşini istemesi çok güzel ben de bundan memnunum hislerimiz karşılıklı beni hep güzel makyajlı görmek istiyor elimden geldiği kadar yapıyorum ama biliyorsunuz ev işi çocuk bana bakıyor ne yapmaliyim ne önerirsiniz nasıl zaman yaratabiliriz ustun guclerinize ihtiyacım var 🤗🌺

Teşekkürler🌸
Ben sabah kalkar kalkmaz elimi yüzümü yıkar makyaj yaparım. Banyo yaparım çıkmadan kafamda havluyla yine makyajımı yaparım. Bunun için çok ugraşmaya çok zamana gerek yok bence. 5 dk iş sonuçta. Kocam olmasına gerek yok ayrıca aynaya baktığımda kendimi güzel hissetmek icin yaparım. Bu arada makyaj yap diyen kocayı ben istemezdim doğrusu. Ne demek yani makyajsız çirkinmiyim. Bide bu erkekler kendilerini ne sanıyorlar sanki memlekette erkek bı kendisi kalmış, kendisi cok bakımlı bilmem ne de ben onu kaybetmemek için kendimi paralicam

merhaba benim 3 cocugum var en kucugu 8 aylik ama birkere bile makyajsiz cikmam esimin karsisina sacim fön suz cikmam bunlari esim istedigi icin degil ben cok severim bakimi oyuzden bakima herzaman ayiracak vaktim vardır 😊
İşte bu ya insan kendi için yapar önce bunu. Ayrıca makyaj yapmak ne kadar uzun sürebilir ki

Ben sabah kalkar kalkmaz elimi yüzümü yıkar makyaj yaparım. Banyo yaparım çıkmadan kafamda havluyla yine makyajımı yaparım. Bunun için çok ugraşmaya çok zamana gerek yok bence. 5 dk iş sonuçta. Kocam olmasına gerek yok ayrıca aynaya baktığımda kendimi güzel hissetmek icin yaparım. Bu arada makyaj yap diyen kocayı ben istemezdim doğrusu. Ne demek yani makyajsız çirkinmiyim. Bide bu erkekler kendilerini ne sanıyorlar sanki memlekette erkek bı kendisi kalmış, kendisi cok bakımlı bilmem ne de ben onu kaybetmemek için kendimi parali
Ben de öyle yapıyorum duştan çıkınca ama aslında bu konuyu açma nedenim covuklu kadınlar nasıl vakit kazanıyorlar buydu ama yalnis yerelere saptı makyaj yap cirkinsin demiyo da bakımlı goeun bana yani suslen puslen diyo anlayacağınız olay bu 🤷🏻‍♀️

İşte bu ya insan kendi için yapar önce bunu. Ayrıca makyaj yapmak ne kadar uzun sürebilir ki
Makyajın 5 dj olduğunu ben de biliyorum mesajların hepsini okuduysaniz bekarken de suslenirdim kendimi güzel gormeyi seviyorum çünkü çocuklu hayata alisamam kendime eskisi gibi bakamam bunu eşimin farketmesi üzerine dert yandim

Makyajın 5 dj olduğunu ben de biliyorum mesajların hepsini okuduysaniz bekarken de suslenirdim kendimi güzel gormeyi seviyorum çünkü çocuklu hayata alisamam kendime eskisi gibi bakamam bunu eşimin farketmesi üzerine dert yandım.
Canım benim neden öyle diyorsun düşünüyorsun bak etrafına ne kadınlar var süslü püslü küçücük bebeği olmasına rağmen. Biz bunu görüyoruz dimi kadına bak helal olsun diyorum ben şahsen. Bu konuda erkekler çok kötü onlara dert anlatamazsın kendileri de zaten anlamazlar. Sen çocuk var yapamıyorum desen de o etrafta o süslü kadınları görünce bi şu karıya bak birde benimkine bak diyecek onların küçük beyinleri böyle çalışıyor. Sanki kendileri dört dörtlük. Kendi gelir eve don atlet oturur sana süslen makyaj yap der. Ben sırf bir erkek istiyor diye aman elimden kaçmasın diye bişey yapılmasına karşıyım,ben istersem yaparım önemli olan benim ne istediğim kendimi nasıl görmek istediğim. Erkeklerin geneli kendine bakmaz yanına bakımlı fıstık gibi kadın ister. Ama bakımlı erkekse işin daha zor kardeşimden biliyorum gözü dışarı çabuk kayıyor insanları kıyaslıyorlar. Hiç demezler çocuk küçük kadının vakti yok çocuk mu baksın yemek mi yapsın ev mi temizlesin. O yüzden kocanın seni anlamasını falan bekleme. Makyaj yapmak istiyorsan yap istemiyorsan yapma. Ha eşinin fikrine çok önem veriyorsan 5 dk ayır makyaja,( eğer kocan karım bunca işin arasında benim için makyaj yapmış diye düşünebilecek biriyse,yada beni seviyor istedim benim için yaptı diyecek biriyse.yoksa benim karşıma makyajlı çık ben böyle istiyorum yoksa baska kadınlara giderim hissi yaratıyorsa konuşmalarıyla s... Et nereye gidiyorsa gitsin. Tek derdi makyajsa.senin diger güzelliklerinin farkında değilse)ama makyajdan önce kıyafetlerine dikkat et çocuklar var diye salma kendini makyaj yapmayabilirsin ama karman çorman eski püskü ütüsüz bollaşmış kıyafetler giyme,duşunu al,parfümünü sık. bence bir insan için yeterli şeyler. Alakalı alakasız konuştum valla kusura bakma. Kendi fikirlerim tabiki

Ben de öyle yapıyorum duştan çıkınca ama aslında bu konuyu açma nedenim covuklu kadınlar nasıl vakit kazanıyorlar buydu ama yalnis yerelere saptı makyaj yap cirkinsin demiyo da bakımlı goeun bana yani suslen puslen diyo anlayacağınız olay bu 🤷🏻‍♀️
Kuzu eğer çocuklu kadının bakıcısı, yanında çocuğa bakacak anası yoksa bişey yapıp vakit kazanamaz zaten. Anca çocuk uyuyunca yapacak ne yapacak. Bide ben ana kucağına koyuyordum yere bir ayağımla sallarken bi taraftan makyajimi yapıyordum bazen öyle bulaşık yıkıyordum falan

Yok yok estağfurullah ben kendimi ifade edemedim galiba tamamen tamamen virgülüne kadar katılıyorum🙏🏻
Canım benim neden öyle diyorsun düşünüyorsun bak etrafına ne kadınlar var süslü püslü küçücük bebeği olmasına rağmen. Biz bunu görüyoruz dimi kadına bak helal olsun diyorum ben şahsen. Bu konuda erkekler çok kötü onlara dert anlatamazsın kendileri de zaten anlamazlar. Sen çocuk var yapamıyorum desen de o etrafta o süslü kadınları görünce bi şu karıya bak birde benimkine bak diyecek onların küçük beyinleri böyle çalışıyor. Sanki kendileri dört dörtlük. Kendi gelir eve don atlet oturur sana süslen makyaj yap der. Ben sırf bir erkek istiyor diye aman elimden kaçmasın diye bişey yapılmasına karşıyım,ben istersem yaparım önemli olan benim ne istediğim kendimi nasıl görmek istediğim. Erkeklerin geneli kendine bakmaz yanına bakımlı fıstık gibi kadın ister. Ama bakımlı erkekse işin daha zor kardeşimden biliyorum gözü dışarı çabuk kayıyor insanları kıyaslıyorlar. Hiç demezler çocuk küçük kadının vakti yok çocuk mu baksın yemek mi yapsın ev mi temizlesin. O yüzden kocanın seni anlamasını falan bekleme. Makyaj yapmak istiyorsan yap istemiyorsan yapma. Ha eşinin fikrine çok önem veriyorsan 5 dk ayır makyaja,( eğer kocan karım bunca işin arasında benim için makyaj yapmış diye düşünebilecek biriyse,yada beni seviyor istedim benim için yaptı diyecek biriyse.yoksa benim karşıma makyajlı çık ben böyle istiyorum yoksa baska kadınlara giderim hissi yaratıyorsa konuşmalarıyla s... Et nereye gidiyorsa gitsin. Tek derdi makyajsa.senin diger güzelliklerinin farkında değilse)ama makyajdan önce kıyafetlerine dikkat et çocuklar var diye salma kendini makyaj yapmayabilirsin ama karman çorman eski püskü ütüsüz bollaşmış kıyafetler giyme,duşunu al,parfümünü sık. bence bir insan için yeterli şeyler. Alakalı alakasız konuştum valla kusura bakma. Kendi fikirlerim tabiki

Ben de yemek malzelerini o ayagimdayken dogruyorum 🤦🏻‍♀️
Kuzu eğer çocuklu kadının bakıcısı, yanında çocuğa bakacak anası yoksa bişey yapıp vakit kazanamaz zaten. Anca çocuk uyuyunca yapacak ne yapacak. Bide ben ana kucağına koyuyordum yere bir ayağımla sallarken bi taraftan makyajimi yapıyordum bazen öyle bulaşık yıkıyordum fa

Yok yok estağfurullah ben kendimi ifade edemedim galiba tamamen tamamen virgülüne kadar katılıyorum🙏🏻
Teşekkür ederim. Sen anlatmıssındır da ben konuyu saptırmışımdır. Uyuz oluyorum çünkü bu erkeklere . Sen nesinde sanki bem senin için sürekli bişey yapıcam. Diye düşünüyorum ondandır😂😂 fıstık gibi kadınım, dünyalar tatlısı çocuk vermişim sana (bu arada çocuğunu allah bağıslasın söylemeyi akıl edemedim daha önce) gelmiş hala onu yap bunu yap😡

Bende her sabah 7de gözümü açar açmaz duşumu alıp makyajımı yaparım yaşım konu Sahibi gibi 20 saçlarım de her daim keratin vardır (hamilelik sebebi ile boya ve keratin yaptıramadım) ama keratinim olmadığı için her sabah ekstra olarak düzleştirir veya maşalarım birde mükellef bir kahvaltı yaparım evimi toparlar 8.30 da işe giderim eşimle aynı işyerinde çalışıyorum 24 saat beraberiz makyaj yapmamı hiç sevmez doğal halimi hep daha çok beğendiğini söyler ama ben kendimi makyajlı beğeniyorum öyle güzel gözüktüğümü düşünüyorum konuda herkesin kendince haklı olduğu nokta ve yorumlar var bazısı makyaj sevmez bazısı çok çok sever hepsi kişiden kişiye değişir sizlere normal gelen makyajsız olmak ise bizlere normal gelende hep makyajlı gezmek ne olursa olsuuuuun kendimizi nasıl güzel hissediyorsak öyle olmamız yeterli😘❤️bu arada makyaja alışık insanın elide çabuk oluyor taş çatlasın gölgeli far vs sürdüğüm daha özendiğim günler 15dakikamı alıyor onun harici hep 10dk

Bende her sabah 7de gözümü açar açmaz duşumu alıp makyajımı yaparım yaşım konu Sahibi gibi 20 saçlarım de her daim keratin vardır (hamilelik sebebi ile boya ve keratin yaptıramadım) ama keratinim olmadığı için her sabah ekstra olarak düzleştirir veya maşalarım birde mükellef bir kahvaltı yaparım evimi toparlar 8.30 da işe giderim eşimle aynı işyerinde çalışıyorum 24 saat beraberiz makyaj yapmamı hiç sevmez doğal halimi hep daha çok beğendiğini söyler ama ben kendimi makyajlı beğeniyorum öyle güzel gözüktüğümü düşünüyorum konuda herkesin kendince haklı olduğu nokta ve yorumlar var bazısı makyaj sevmez bazısı çok çok sever hepsi kişiden kişiye değişir sizlere normal gelen makyajsız olmak ise bizlere normal gelende hep makyajlı gezmek ne olursa olsuuuuun kendimizi nasıl güzel hissediyorsak öyle olmamız yeterli😘❤️bu arada makyaja alışık insanın elide çabuk oluyor taş çatlasın gölgeli far vs sürdüğüm daha özendiğim günler 15dakikamı alıyor onun harici hep 10dk
Katılıyorum sağlıcakla kucağına al🌺🌺

Back