Eşim ve yatak odasi

ben yuzume günlük olarak fondöten kullanmiyorum cildim mahvolur yoksa ama pudralama yaptigim zaman terleme olmuuor temizligimi gunluk yaparim yemegimde ayni sekil artı ewde gelinlik isliyorum bide ben doguma bile makyajsız gitmedim yani aslinda alışkanlık oldu kendimi kotu hissediyorum yapmadigim zaman
Hm anladım pudralayincada yüz yine terler birde pütür pütür derler ya öyle görünüyor pudrada.Ama saygı duyuyorum öyle alismissiniz .Takdirde ettim sizi gelinlik isliyormissunuz birde

ben yuzume günlük olarak fondöten kullanmiyorum cildim mahvolur yoksa ama pudralama yaptigim zaman terleme olmuuor temizligimi gunluk yaparim yemegimde ayni sekil artı ewde gelinlik isliyorum bide ben doguma bile makyajsız gitmedim yani aslinda alışkanlık oldu kendimi kotu hissediyorum yapmadigim zaman
Benimde doğum fotosunu kime gostersem Farima gözleri kayar😅😅😅

Hm anladım pudralayincada yüz yine terler birde pütür pütür derler ya öyle görünüyor pudrada.Ama saygı duyuyorum öyle alismissiniz .Takdirde ettim sizi gelinlik isliyormissunuz birde
teşekkür ederim

ben dogum yptim 4 saat ssonra makyaj tazeleyip foto cekildim bebisimle
Yok benim bebik kuveze girdi hemen kokusunu bile alamadım göbek bağını nasil düşürdü bilmem ben doğumdan sonra bebeğimi sadece beş dk gördüm aolunum sıkıntısı sonra aktı makyajım aglamaktan ☺️☺️☺️

esim bir sefer makyajsiz gordu oda babannemin cenazesi diye yapmamistim adam beni hastayim sanmis😁😁😁😁
Yok artık, hiç normal değil. Cildinizi mahvedeceksiniz bu şekilde.

İyi bir cilt bakımı rutini oluşturursanız canlı ve parlak bir görünüm elde edersiniz, makyaja ihtiyaç duymazsınız.

esim bir sefer makyajsiz gordu oda babannemin cenazesi diye yapmamistim adam beni hastayim sanmis😁😁😁😁
Yok artık bakımlı olmayı siz çok yanlış anlamışsınız. Hem eşinizin sürekli makyaj yap gibi istekleri size normal mi geliyor? Cildine bakım yaptığında zaten cildin parlak olur ve kapatıcıya gerek kalmaz. Her gün evin içindeyken fondöten sürmek sağlıklı değil cildiniz hava almaz. Gözenekleriniz büyür vs bu sefer o pürüzler için uğraşıcaksınız. Evin içinde sürekli makyaj yapmak ne sağlıklı ne bakımlı olmaktır bunu unutmayın

Yok artık bakımlı olmayı siz çok yanlış anlamışsınız. Hem eşinizin sürekli makyaj yap gibi istekleri size normal mi geliyor? Cildine bakım yaptığında zaten cildin parlak olur ve kapatıcıya gerek kalmaz. Her gün evin içindeyken fondöten sürmek sağlıklı değil cildiniz hava almaz. Gözenekleriniz büyür vs bu sefer o pürüzler için uğraşıcaksınız. Evin içinde sürekli makyaj yapmak ne sağlıklı ne bakımlı olmaktır bunu unutmayın
Gece uyurken ne yapıyor acaba? Umarım makyajla uyumuyordur.

Bu şekilde devam ederse erkenden kırışmaya başlayacak, hiçbir makyaj malzemesi kırışıklıklarını ve büyümüş gözeneklerini kapatamayacak.

Bu şekilde devam ederse erkenden kırışmaya başlayacak, hiçbir makyaj malzemesi kırışıklıklarını ve büyümüş gözeneklerini kapatamayacak.
Cildini yoruyor dışarı çıkarken yap ne biliyim evde her gün yerine arada yap tabiki ama her gün makyaj yaparak cildini yoruyor. Hele birde gerçekten cilt bakım ürünlerine önem vermezse sırasını iyi yapmazsa baştan sağma bir jel sürüp yıkıyorsa vay haline

Son düzenleme:
diger mesajimdada belirttigim gibi fondöten kullnmiyorum ayrica eşimin makyaj yapmami istedigi yok benim bekarliktan kalma aliskanlik makyaj yaptığım icin bakimliyim demiyorum gerçekten bakimli oldugum icin soyluyorum ayrica cok haklisiniz makyaj gercekten cildi bozuyor cildime cok iyi baktigim ocin fondöten ihtiyaci duymuyorum zaten

diger mesajimdada belirttigim gibi fondöten kullnmiyorum ayrica eşimin makyaj yapmami istedigi yok benim bekarliktan kalma aliskanlik makyaj yaptığım icin bakimliyim demiyorum gerçekten bakimli oldugum icin soyluyorum ayrica cok haklisiniz makyaj gercekten cildi bozuyor cildime cok iyi baktigim ocin fondöten ihtiyaci duymuyorum zaten
Ben konu sahibi diye sizi alıntılamışım ben konu sahibine yazdım zira yazdıklarım onun için gerçekler

bukadar abartacaginizi dusunmuyordum siz rahat olun esim gece calistigi icin sorun yok cildime gelince bakimimi ihmal etmem zaten

Cildini yoruyor dışarı çıkarken yap ne biliyim evde her gün yerine arada yap tabiki ama her gün makyaj yaparak cildini yoruyor. Hele birde gerçekten cilt bakım ürünlerine u vermezse sırasını iyi yapmazsa baştan sağma bir jel sürüp yıkıyorsa vay haline
konu sahibi ben degilim arkadaslar konu sahinine goruslerinizi yazin banu alkan gibi tabiki makyajla uyumuyorum cildimi neden yorayim bende bunlari dusunerek gerekli önlemimi aliyorum zaten

Ben konu sahibi diye sizi alıntılamışım ben konu sahibine yazdım zira yazdıklarım onun için gerçekler
Cilt bakım dersleri aldım cildime nas bakmam gerektiğini biliyorum ve uyguluyorum fondöten kullanmıyorum. Yüzüme birşey sürmene gerek yok kullanacaksam güneş kremi bu aralar kendime bakamamaktan dert yaniyordum zira. Makyajdan kastım

konu sahibi ben degilim arkadaslar konu sahinine goruslerinizi yazin banu alkan gibi tabiki makyajla uyumuyorum cildimi neden yorayim bende bunlari dusunerek gerekli önlemimi aliyorum zaten
Konu sahibi benim de cahilicuhela sanılıyoruz🤦🏻‍♀️

Benim bu sıcakta yaptığım tek makyaj rimel ve maybelline'nin crayon rujunu sürmek
O da her gün dışardayım diye,evde yapmam bile...en fazla oje olur makyajdan sayarsak

Konu sahibi benim gece uyuekwn gece rutinim cilt temizle toknikle gece kremi fakat konuyu açarken de belirttiğim gibi bebekli olunca çok değişti işler nasıl vakit ayiriyorsunuz kendinize ?diye bir sorum var hatta Konu amacından bağımsız ilerliyor 🤦🏻‍♀️

Back