Eşim ve yatak odasi

Benimde doğum fotosunu kime gostersem Farima gözleri kayar😅😅😅
Bende doğuma makyajlı gitmiş bulundum
Planlı değildi keşke bilseydim o gün doğurcağımı
doğumdan sonra aynaya baktığımda bir çift panda gözüm vardı
Dandik rimel sürmüşüm o gün şansıma :KK14:

Hem bebeği olup hem makyaj yapanlar sizin bebekleriniz asırıı sakiiin bebekler sanırım. Abartısız söylüyorum dişlerimi fırçalamaya zaman bulamıyorum. Makyaj benim için ultra lüks :KK70:
Değil işte sakïn yapamiyorummmmmm 😅😅

Makyajlı bi şekilde bebeklerinizi nasıl seviyorsunuz yaaa
Ben çok nadir makyaj yaparım
Makyajlı birinin çoçuğumu öpmesini yanağını değirmesini filan istemem yani

Lütfen konu bu değil makyajlı şekilde sevmiyoruz 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Lütfen konu bu değil makyajlı şekilde sevmiyoruz 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
konu sahibi siz eniyisi konuyu değişin arkadaslar konudan bağımsız ilerliyo 😀

rica ediyorum hanımefendi bizde anneyiz cocuklarimizi makyajli sevmiyoruz arkadaslar hakikaten sormadan gecemicem sizin makyaj anlayisiniz nedir yani makyaj diyince fondöten li rujlu boya kupune dusen birimi geliyo gözünüzun önüne sahsen bi eyelineere rimel ve kas kalemi rutin yaptigim makyaj bu halimede makyajli diyorum dogal olarak .....

rica ediyorum hanımefendi bizde anneyiz cocuklarimizi makyajli sevmiyoruz arkadaslar hakikaten sormadan gecemicem sizin makyaj anlayisiniz nedir yani makyaj diyince fondöten li rujlu boya kupune dusen birimi geliyo gözünüzun önüne sahsen bi eyelineere rimel ve kas kalemi rutin yaptigim makyaj bu halimede makyajli diyorum dogal olarak .....
Yemin ediyorum aynı ben duygularımın tercumanisiniz sanki fondotenlee Kapaticilarla ağır ağır şeylerle geziyoruz

merhaba benim 3 cocugum var en kucugu 8 aylik ama birkere bile makyajsiz cikmam esimin karsisina sacim fön suz cikmam bunlari esim istedigi icin degil ben cok severim bakimi oyuzden bakima herzaman ayiracak vaktim vardır 😊
Eşinizin karşısına çıkmaktan kastınız ne? Zaten 24 saat birlikte değil misiniz? Makyaj yapmak övünülecek bir şey değil ki. Sürekli yüzde kimyasallar ile gezmek demek. Çocuklarınız sizi öpmüyorlar mı. Kızım beni sürekli öptüğü için nemlendirici bile sürmüyorum. Kimyasal bulaşmasın çocuğa diye. Emziriyorsanız yine kimyasalları kullanmanız zararlı

Eşinizin karşısına çıkmaktan kastınız ne? Zaten 24 saat birlikte değil misiniz? Makyaj yapmak övünülecek bir şey değil ki. Sürekli yüzde kimyasallar ile gezmek demek. Çocuklarınız sizi öpmüyorlar mı. Kızım beni sürekli öptüğü için nemlendirici bile sürmüyorum. Kimyasal bulaşmasın çocuğa diye. Emziriyorsanız yine kimyasalları kullanmanız zararlı
konu sahibine yorum yap ben kimseden yorum beklemiyorum yani bunu genel olarak soyluyorum insanlar bazen yorum yaparkende elestirirkende biraz olsun karsisindakininde bi kadin bir anne oldugunu dusunerek konusursa birbirimizi daha iyi anlar yardimci oluruz aksamdan beri 50 tane mesaj yazdim malyajla ilgili hala kalkmis soruyosunuz cocugunuz nasil opuyosunuz nasil seviyosunuz soylede boylede bos bos konusmalar bi konuyu okuyunda ona gore yorum yapin yapacaksaniz .........

Artık imdat diye bagiracagiz makyaj denilenden kasıt rimel kas kalemi eyeliner yüzümüzde bir şey yok yani yüzümüz hava aliyor Evli insanlar yirmi dört saat nadir beraberler sabah işe gidip akşam gelme durumu var ya hani🤦🏻‍♀️

Artık imdat diye bagiracagiz makyaj denilenden kasıt rimel kas kalemi eyeliner yüzümüzde bir şey yok yani yüzümüz hava aliyor Evli insanlar yirmi dört saat nadir beraberler sabah işe gidip akşam gelme durumu var ya hani🤦🏻‍♀️
ay sekerim konuyu actiginada pisman oldun bende yorum yaptigima pisman oldum😣😣😣

Hay maşallah 🧿
Sürekli makyajlı olanlara şaşırdım 😅
Helal olsun kızlar size . Çok üşeniyorum ben makyaj yapmaya, bu yüzden gidip kirpik lifting ve kaş pudralama yaptırdım baya işimi görüyor 😂

konu sahibine yorum yap ben kimseden yorum beklemiyorum yani bunu genel olarak soyluyorum insanlar bazen yorum yaparkende elestirirkende biraz olsun karsisindakininde bi kadin bir anne oldugunu dusunerek konusursa birbirimizi daha iyi anlar yardimci oluruz aksamdan beri 50 tane mesaj yazdim malyajla ilgili hala kalkmis soruyosunuz cocugunuz nasil opuyosunuz nasil seviyosunuz soylede boylede bos bos konusmalar bi konuyu okuyunda ona gore yorum yapin yapacaksaniz .........
Katılıyorum konuarkadasim konu s
Ahibi benimannelik sorgulamak kimsenin haddine düşmez benim canımın canı yansa sana ne oluyor o nedenle hiç böyle toplara gieme

Back