Eşim ve yatak odasi

Siz hanımları görünce kocama acıdım assslannnn,yiğit kocam beni ne hallerde gördü çocukla kocama alkış
Beni de gördü de sürekli güzel bakımlı çıkmak istiyorum karşısına önceden hep öyleydim şimdi vakit bulamıyorum bu da bana ve ona değişik geliyor

merhaba benim 3 cocugum var en kucugu 8 aylik ama birkere bile makyajsiz cikmam esimin karsisina sacim fön suz cikmam bunlari esim istedigi icin degil ben cok severim bakimi oyuzden bakima herzaman ayiracak vaktim vardır
Yemek iş temizlik çocuk bunlardan nasıl vakit kalıyor ?Terlemiyo mi yüzünüz hiç nasıl makyaj dayanıyor üç çocuklu tempoda

Yemek iş temizlik çocuk bunlardan nasıl vakit kalıyor ?Terlemiyo mi yüzünüz hiç nasıl makyaj dayanıyor üç çocuklu tempoda
ben yuzume günlük olarak fondöten kullanmiyorum cildim mahvolur yoksa ama pudralama yaptigim zaman terleme olmuuor temizligimi gunluk yaparim yemegimde ayni sekil artı ewde gelinlik isliyorum bide ben doguma bile makyajsız gitmedim yani aslinda alışkanlık oldu kendimi kotu hissediyorum yapmadigim zaman

Nasıl duruyorsunuz içinde şu boyaların her gün her gün ya? Hiç mi yüzünüz terlemiyor, ne bileyim gözünüzü de mi ovuşturmuyorsunuz? Allah'tan makyaj sevmeyen bir kocam var.
Allah tan ki makyaj bülent ersoy makyajı olmadigi surece sorun yok

Vallahi renk veren nemlendirici
Nasıl duruyorsunuz içinde şu boyaların her gün her gün ya? Hiç mi yüzünüz terlemiyor, ne bileyim gözünüzü de mi ovuşturmuyorsunuz? Allah'tan makyaj sevmeyen bir kocam var.
veya güneş kremi bb krem gibileri var hem sağlıklı kokusu guxel hemde kapaticilik var ondan kullanıyorum gayet de kullanışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…