esim bir sefer makyajsiz gordu oda babannemin cenazesi diye yapmamistim adam beni hastayim sanmis
Afedersiniz Türkçeniz kötü deTürküm hayır bir çocukluyum kazara oldu uzun bir süre kardeşi olmayacak
ozaman esininn karsisina makyajsiz cikma mazAllah hasta ssanarBende sürekli makyajlıyım
Banyodan çıkınca nasıl saklaniyormusunuz?ozaman esininn karsisina makyajsiz cikma mazAllah hasta ssanar
Beni de gördü de sürekli güzel bakımlı çıkmak istiyorum karşısına önceden hep öyleydim şimdi vakit bulamıyorum bu da bana ve ona değişik geliyorSiz hanımları görünce kocama acıdım assslannnn,yiğit kocam beni ne hallerde gördü çocuklakocama alkış
Siz hanımları görünce kocama acıdım assslannnn,yiğit kocam beni ne hallerde gördü çocuklakocama alkış
Nedense dalga geçtiğinizi düşünüyorum şuanozaman esininn karsisina makyajsiz cikma mazAllah hasta ssanar
Yemek iş temizlik çocuk bunlardan nasıl vakit kalıyor ?Terlemiyo mi yüzünüz hiç nasıl makyaj dayanıyor üç çocuklu tempodamerhaba benim 3 cocugum var en kucugu 8 aylik ama birkere bile makyajsiz cikmam esimin karsisina sacim fön suz cikmam bunlari esim istedigi icin degil ben cok severim bakimi oyuzden bakima herzaman ayiracak vaktim vardır
Evet evet türküm o Türkçe'nin kötü olduğundan değil de bir yanda bebek uyuttugum için kafamı ve cümleleri toparlayarak yazamadigimdan kaynaklanıyor.Afedersiniz Türkçeniz kötü de
ben banyodan ciktigimda ustume giyer bi eyelinere ve allık ta olsa surerim sonra banyoya fön cekmeyeBanyodan çıkınca nasıl saklaniyormusunuz?
Ünlü bir usenirin dediği gibi hemen fon çekmeyeben banyodan ciktigimda ustume giyer bi eyelinere ve allık ta olsa surerim sonra banyoya fön cekmeye
ben yuzume günlük olarak fondöten kullanmiyorum cildim mahvolur yoksa ama pudralama yaptigim zaman terleme olmuuor temizligimi gunluk yaparim yemegimde ayni sekil artı ewde gelinlik isliyorum bide ben doguma bile makyajsız gitmedim yani aslinda alışkanlık oldu kendimi kotu hissediyorum yapmadigim zamanYemek iş temizlik çocuk bunlardan nasıl vakit kalıyor ?Terlemiyo mi yüzünüz hiç nasıl makyaj dayanıyor üç çocuklu tempoda
Allah tan ki makyaj bülent ersoy makyajı olmadigi surece sorun yokNasıl duruyorsunuz içinde şu boyaların her gün her gün ya? Hiç mi yüzünüz terlemiyor, ne bileyim gözünüzü de mi ovuşturmuyorsunuz? Allah'tan makyaj sevmeyen bir kocam var.
veya güneş kremi bb krem gibileri var hem sağlıklı kokusu guxel hemde kapaticilik var ondan kullanıyorum gayet de kullanışlıNasıl duruyorsunuz içinde şu boyaların her gün her gün ya? Hiç mi yüzünüz terlemiyor, ne bileyim gözünüzü de mi ovuşturmuyorsunuz? Allah'tan makyaj sevmeyen bir kocam var.
Kocalarimiza alkışBknz : Evde donla makyajsız dolaşan ben hala güzelimrahatlik güzelliktir
Bknz: rahatlık rahatliktirBknz : Evde donla makyajsız dolaşan ben hala güzelimrahatlik güzelliktir
Inanma kız ben süslü pakizeyimKocalarimiza alkış
vurdu gol olduÜnlü bir usenirin dediği gibi hemen fon çekmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?