- 17 Haziran 2013
- 204
- 14
- 68
- Konu Sahibi MetallicaT
sizinle bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum. akşam ben karşı komşuma geçmiştim yarım saat 1 saat filan.. sonra eve geldiğimde eşim telefonla konusuyordu, ama nasıl sohbet nasıl gülüyor.. evden çıkmadan önce de tartıştık biraz. bende oda sakinleşsin bende sakinleşsin diye karsıya gectim.. neyse eve geldim ilk başta ses etmedim iş arkadaşıyla konuşuyordur diye. ama konnuşması baya bi bitmedi ben odaya girdim oda tamam görüşürüz kendinize iyi bakın iyi geceler dedi gülerek kapadı telefonu bende canım kiminle konusuyorsun dediğimde ceren ve halime dedi benim gözlerim doluverdi bi anda nasıl desem beynimden vurulmuşa döndüm. noldu kızdın mı falan dedi.. ama daha önce yani evlenmeden önce bana o kızlarla konuşmayacağına söz verdi.. meğersem adam 2 kızla toplu konuşmuş sabah 5e kadar ağladım bağırdım çağırdım şimdi hasta oldum sesim kısıldı gözlerim şiş.. üstüne üstlük çok abarttım diye bana delisin sen dedi birde üstüne bela okudu allah senin belanı versin diye. şu an o kadar üzgünüm ki tekrar hatırladıkça içim acıyor. beni eski arkadaşlarımın hiç biri ile görüştürmüyor.. ama ben böyle ağladığımı böyle üzüldüğümü bilmezdim. bi ara herşey için pişman oldum keşke ömrümden ömür gitseydi de o sözleri duymasaydım diyorum.. şimdi de işte, arayıp duruyor mesaj atıyor seni çok seviyorum kızgın mısın gibisinden.. artık bıktım daha öncede böyle kavgalarımız oldu.. yoruldum artık canımı çok yakmaya başladı üzülüyorum çok kırgınım