- 19 Eylül 2012
- 642
- 4
- Konu Sahibi ozlmalpr84
Eşimle 2009'da başladık başladığımızda da yurt dışındaydı ve 5 yıl kalması gerekiyordu, iş gereği.flört-söz-nişan hep ayrı ayrı geçti.ara ara kavgalar kıskançlıklar aşırı özlem.hep alttan alan biizi toparlyan eşim olmuştur.2011 de evlendik 2 ay beraber kaldıktan sonra ben TR ye döndüm.döndükten sonra evli ve ayrı olmanın çok acı olduğunu öğrendim.eşim ara ara istifa et desede bunada cesaretim yoktu.geçen yıl "ya ben ya işin"dedi bi şekilde tatlıya bağlandı..fakat artık herşey daha zor kavgalar hırçınıklar bitmek bilmiyor gelmeleri yetmiyor,geldiği andan itibaren gtmesinin korkusunda yapamadığımız herşeyi yapalım istiyorum tabi olmuyor.o vatanını özlüyor,ailesini,arkadaşlarını,maça gitmeyi,en basitinden arabasını bile özlüyor.yurtdışında feci monoton sıkıcı bir hayatı var bunuda biliyorum.ben günleri geçerken sadece onunla olmak istiyorum.
3 ay önce o yokken düşük yaptım ve içten içe ynımda olmaığı için hala atlatamadım,ağlamaklıyım.buda ayrı bir yara...
konuyu bağlamam gerekirse artık eşim bu şekilde yapamayacağımıza kesin karar verdi onu çok yorduğumun farkındayım.hem haklıyım çoook hem haksızıım. alıştım hep onun aramasına özürler dilemesiine pohpohlanmaya...1 kere sen özür dilemedin hep ben geldim ayağına,diyor.ücretsiz izin hakkım yok "istifa et gel"dedi.bnde nasıl olur acaba memuriyeti böyle kolay işi çöpe atmakta zor olacak kem küm dedim."tamam dedi gelme istemiyorum sen işine gücüne devam et,sana artık bişey demiyorum."
aramıızdaki o mükemmel büyü o çok büyük aşk zedeleniyor sanki çok üzülüyorum.işimide bırakmak emeklerimi yok saymakta canımı sıkıyor.
fikirlerinizi bekliyorum.......
3 ay önce o yokken düşük yaptım ve içten içe ynımda olmaığı için hala atlatamadım,ağlamaklıyım.buda ayrı bir yara...
konuyu bağlamam gerekirse artık eşim bu şekilde yapamayacağımıza kesin karar verdi onu çok yorduğumun farkındayım.hem haklıyım çoook hem haksızıım. alıştım hep onun aramasına özürler dilemesiine pohpohlanmaya...1 kere sen özür dilemedin hep ben geldim ayağına,diyor.ücretsiz izin hakkım yok "istifa et gel"dedi.bnde nasıl olur acaba memuriyeti böyle kolay işi çöpe atmakta zor olacak kem küm dedim."tamam dedi gelme istemiyorum sen işine gücüne devam et,sana artık bişey demiyorum."
aramıızdaki o mükemmel büyü o çok büyük aşk zedeleniyor sanki çok üzülüyorum.işimide bırakmak emeklerimi yok saymakta canımı sıkıyor.
fikirlerinizi bekliyorum.......