Eşim ve gorumcemin sırrı

Aksam ne yapmaliyim bilmiyorum ne anlatti onlara onu da. Konusmak da icimden gelmiyor.
Daha once kk da ayni apt da oturanlarin dertlerinden ders cikardigimi sanarak kabul ettim ben de ama napicam aksam

aksam onlara gidip mutluluk oyunu da oynayamayiz onlar duymadiginda idare ediyordum onlara gidince. Ama simdi biliyorlar ve ben bu konuyu esimle cozmek istiyorum yada koyvericem bencillik kursuna yazilicam keyfime bakicam

çok şükür benim gibi düşünene varmış sadece başlığı anladım
Neden kii cok mu karışık
Özet esim benden gizli bizim icin cektigi krediyi dugunden once bitirmis
Prim almis yuklu miktar bi evin esylarini orta ustunde alabilecek kadar ondan da biraz harcamis ama coguu gorumcem e vermis neden onun toplu parasi varmis faizde daha cok kazansin diye ( ben kredi zamani bana ver faizde beklesin dedim haram dedi kendi adima yatircam dedim vermedi primi de dugunden once almis ben gecen ay ogrendim ) iste dedim gorumceden yok olmaz gunu gelince ddi ogun kavga cikardi almsiborc kapatmis hic bisey kapanmadi biliyorum ve kredi yi gec oduyo odememjs gecen gun soyledim o gun yatirdi yalan soylemiorm demek icin kontrol ettim bankadan

sizden para kaçırıp görümceye verdi ve para ortada yok. yani siz böyle düşünüyorsunuz.. sanırım konu bu..

eşler arasında bu kadar büyük meblağda paralar saklanmamalı. ne bileyim kötü gün için 3-5 kenara atılır ama dünya kadar borç ödeyip ortada para olmaması garipmıiş.

faiz günah doğru söylüyorsun o parayla yatırım yapalım deyin.. araba gibi mesela..

ya da yumuşak yumuşak konuşup gerçeği anlatabilirsin para yoksa da anlarım seni yeter ki yalan olmasın deyip konuşturadabilirsin. zira ben olsam ben de düşünürdüm..

Görümcenizin bır sucu yok bu olayda bence.. Eşiniz bi haltlar karıştırmış.. ve sizin duymanızı bilmenizi istemiyor. Kredi cektıgı parayı nereye harcadıgı cok onemlı.. Nereye kayboluyor bu paralar.. Sonucta birlikte ödüyorsunuz bir cok seyı..

Biz evlendiğimizde ortak hesap actık.Tum bırıkımımız bir..Birbirimizin hesabından kitabından haberımız var.Tek kuruş harcamıyoruz birbirimizden habersiz.Olması gerekende budur benım anladıgım.

Ya size güvenmiyor; Yada başka haltlar yedi sizden gizliyor.Ortalıga dokun bence.. Görümcenizi ve eşinizi karşınıza alarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…