Eşim ve gorumcemin sırrı

Gorumcelik bir sıkıntı tpk gibi geldi bana.
Birde sunu merak ediyorum acaba bi evlilik kör gözle sadece aşk için mi yapıldı?
Cok enterasan bir evlilik okudum.
Bence esimide mutsuz ediyorum diye uzulmek yeride daha da mutsuz edebilirsin.

Mantık evliliği olmadığı ortada tabiki
Ben sevdiğim kişiyle mantıklı bir hayattan yanayım.
Ama son dediginiz anlayamadım

Ee sen görümcenle niye konuşuyorsun. Bu adam tüm paralari sana veriyor. Kedi çekiyor sana veriyor. Şu anda ne kadar borcumuz var onu bile bilmiyorum sen de hali diye tutturdun. Sahi anlat bakayım senin ne derdin var düğün paranızı bile sana vermiş. Diyebilirsin mesela

Görümce falan değil, olay eşinizin maddi konularda aşırı bencil olması. Sen kendini geçindir demesi beni benden aldı. Diğer konularda da yüzünüzü güldürdüğünü sanmam. Bir haltlar dönüyor belli ama siz kendinizi yediğinizle kalıyorsunuz, o kadar

Birazdan sinava giricem
Esim calisabileyim diye yenek hazirladi.
Kendimi tutamadim teşekkür edecegime burnundan getirdim tartistik biraz siddet iceriyor kavgalar artik.biraz benim yuzumden ( ben baslatiyorum Ofkeme hakim olamiyorum o da. Sanki gucum yetecek gibi.ama sinirden vucudum zangirdiyordu
Kp cikti geldi noliyor diye gordu vaziyeti. O cikti. Kp sordu ne var sorun dedi. Yalan soyluyor dedim. Aldatti mi maddi mi ne dedi anlatmicam dedim. O biliyor sucunu telafi de onda dedim zorladi soyliyim dedi kv cagirdi bana anlatamiyorsan ona anlat diye. Yok dedim o da geldi sakinleseyim diye ugrastilar sorun neyse soyle ben konusurum orta yol bulurz dediler yarin sinavin var bak kotusun sakinles git sonava cikinca yemege gelin dediler.
Ama gitmek istemiom sorun ne biz miyiz fln da dediler herkes e anlatmak istemiyorum tum aileye evli gorumcem var o aklo basinda zorda kalirsam onla konuscaktim ama simdi herkes duydu.
Esim eve gec dondu ama annesinin evine ben ders calisiodum duydum konusulanlari vurduğumu soyledi tutsam heryeri mirariyor nefes almama karisiyor dedi. Daha fazla dinlemedim derdimi anlatan mektup yazdim sorunun para degil guven old isterse milyon borcun olsun bu yuzden terk etmem ama guven onemli diye sayfalarca dislanmis hissettigimi vs.
Kapiya not yazdim bana daha fZla zarar verme lutfen diye. Salonda yattim .
Msj atmis usursun battaniye biraktim kapiya diye ama uyumustum sabah gordum. Gece de zor nefes aliyorum sinuslerim tikali uyandim cok gurultu yapinca iyi misin diye geldi
Git dedim
Sabah tekrsr not yazdim bugun beni arama mdj atma sinavim var diye
Napicam bilmiom. Onlara da gitmek istemiyorum esimle de konusmak hala sinirliyim.
Sinavim icin dua ya ihtiyacım var. Aksam: Ilki kotu gecti kalacaksin diye benimle kavga cikardin sucu bana mi yikcan diodu sacma sapan yine annen gelsin bitcek evlilik dedi ailesi oyle olmaz bize emanetsin bi orta yol bulucaz dedi seviyoruz dediniz yalanmiydi dediler (( annene soyleme diyorlar .
mutsuzum odaklanmaya calisiyorm ve simdi yazdim ben cikana kadsr birileri Yrdim eden bi akil verir belki diye

Buarada gizlice okuyorum ben buyuzden isyerinde gerginim ve bu olaylar yuzunden reglim gecikti hamilelikten korktum ama ne değilmiş yeni evli old. Icin istemiyorum zamani hic degil. Sirkette bu aralar mobimg yapio ben de dirdir((

Yol o görümceyi

Görümcede suç yok ki

Eşi vermeseydi görümcenin istemeye yüzü bile olmazdı.

Suç eşinde. Hatta bana kalırsa eski eşiyle de bu sebeplerden dolayı boşandılar.
Benim eski eşim de evliyken bana 5 kuruş para vermezdi, annemden alırdım para (çalışmadığım dönemde). Ama boşanırken mahkemeye benim çok para harcadığımı, çok müsrif bir kadın olduğumu söylemişti.

Bir ara (ben çalışırken) kazançlarımızı birleştirelim dedim. Tamam, buraya kadar sorun yok. Benim maaş 2000, onun da 2000. Ama onun kira geliri var 2200 daha. Birleştirmek için getirdiği para sadece 2000 tl. E hani kira dedim. O evi ben seninle evlenmeden önce aldım, o bana ait bir para dedi.

Allah'a şükür boşandım.

Yani demem o ki; eski eşle de maddi sorunlar yaşamıştır muhtemelen.

Yalan ve bencillik iyi birşey değil.

limoncu28 , seni seviyorum biliyorsun değil mi, başka bir mesajda yazdım daha önce. Ben ciddiyim.
Keşke gençken senin gibi olabilseydim, kendimi ezdirmeseydim. Ferhat Göçer'in şarkısındaki gibi "gençliğimi geri verseler, bu kez en çok kendimi severim"

Konu sahibi, internette bir yazı dolaşıyor, kendime kopyaladım, belki düşündürür seni de:

Asla başkaları üzülmesin diye kendini üzme. Unutma, sen kaldırabiliyorsan onlar da kaldırabilir...

Eskisi soyle once kiradalarmus sonra kizin babasinin apt cikmislar. Kiz kendi harciomus maasini ve kira odenmedigi icin. Az kazaniyorsun yetemiyorsun gibi aşağılamış sürekli

Eskisi soyle once kiradalarmus sonra kizin babasinin apt cikmislar. Kiz kendi harciomus maasini ve kira odenmedigi icin. Az kazaniyorsun yetemiyorsun gibi aşağılamış sürekli

Benim eşim evine baksa, az mı kazanıyor mu çok mu sorun olmaz. Alınacak şey belli, ekmek, peynir, yemeklik, temizlik malzemesi vs.

Büyük ihtimal eşiniz ondan da maaşını saklamış ya da kaçırmış. Ciddi şüpheleniyorum.
Kira ödemeyen adamın maaşı az olsa da yeter.

Maldivler'e tatile gitmek istemiş kadın da götürememiş?

Off bilmiyorum eskisinden yola cikarak biyere varabilir miyiz niye eskiyi soruyorsunuz anlayamadim

Yani adamın huyu bu demek istiyorum.
Normal bir şey değil insanın hayat arkadaşına yalan söylemesi.

Eğer öyle ise acil evlilik terapisi
Yoksa sağlıklı bir evlilik götürmeniz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…