- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
- Konu Sahibi _Karlar_Kralicesi_
Eşinizin tutumuda , sizin tutmunuzda hoşuma gitmedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen sakin kalip soyluyorum mesela ben evlenince bekar evimde oturdum iki ay eski esyalarimla cunku tasinacaktik bak dedim kim olsa heves ederdi yeni ev yeni esyasiz oturmazdi (gorumcem basta olmaz dedi sonra ben masdaf olmasin diyince sustu )
Eve cikinca aldik ama hala perdem yok Allahtan eski evden getirdim halim yok dogalgaz baglanmadj yeni ev soguk idare ediyorum herkes edebilir ama isler boyle olunca kendimi salak gibi hissediyorum benim kocam faize para oderken hanim parasi var zaten bizimkiyle daha fazla paa kazancak ayip degil mi ? ben kocamla huzursuz mutsuzum
Onun mant
Onun mantigi su dogru soruyu sormazsan yalan soylememis sayar kendini mesela ahmetle konustun mu-hayir. Ama mesajlasmis olabilir onu ayri sorcan :/ bence sacma tabiki de
Aksine dogru karar alabilmek icin zaman tanidim kendime de ona da bu ikinci evliligi. Yani aslinda o beni yanlis tanidi ben cok savurgan bi donemden geciyordum ama kapattim borclarimi e sonucta nisan vs eksikler bende harcadim. Nisanliyken 2-3bin kadar verdi bana ama sanki hepsinj ben harcamisim gibi cikisuyor simdi yok borcum sadece eve alinan esya taksidi var oduyorum da. Balayini da krediden oducekti onu da odeyemedi banabenim anlamadigim bu kafada bir adamla nasil evlendiniz ki, birbirinizi tanimadan cabuk mu karar verdiniz acaba? bunlar cunku bir insanin karakteristik ozellikleri paraya deger vermesi, cimri yada eli bol olmasi, hani saklayabilecegi seyler degil bence.
Haklısın sanırım (Iyi de bu da yalan oluyor iste. Kelime oyunu mu oynayacagiz?!
Aksine dogru karar alabilmek icin zaman tanidim kendime de ona da bu ikinci evliligi. Yani aslinda o beni yanlis tanidi ben cok savurgan bi donemden geciyordum ama kapattim borclarimi e sonucta nisan vs eksikler bende harcadim. Nisanliyken 2-3bin kadar verdi bana ama sanki hepsinj ben harcamisim gibi cikisuyor simdi yok borcum sadece eve alinan esya taksidi var oduyorum da. Balayini da krediden oducekti onu da odeyemedi bana
Haklısın sanırım (
Aslina bakarsan bende esime kiziyorum daha cok amaSen kendini gecindir ne ya?
Bu lafa yolsaydin bari adami...
Bu arada gorumcende suc bulmadim. Esinde buldum.
Ben olsam tum eksiklerimi tamamlar ve isten cikardim.
Her sey olacagina varir, sureci hizlandirmis olurdum.
ooo böylelerine siz cok yüz veriyosunuz ki bastan bile konusmak istemezmis bilmem ne böyle olmaz 2inci sustugun icin artık esin her para konusunda istedigini yapıcak cünkü sindin eger ilk para verdiginde isi ayrılmaya kaar getirip büyük bi cıngar cıkarsaydın ne ablasına para verirdi nede para saklardıHerkese merhaba
Uzun zamandır kk takipcisiyim.
Bana ışık tutabileceginizi düşünüyorum.
Yeni evliyim BIRAZ UZUN AMA COK DOLDUM
Eşim yalan soylemez. Ogrenilmesini istemedigi seyler hakkinda konuşmaz
Neyse biz evlenmeden önce kredi cekti bizim için dugun ve ev masrafi icin kullanacaktik ama 3 ay önce ben son hafta çekelim dedim Faizler artiyor dedi
Zaman gecti dugunden iki gun once ogrendim paramiz yok cok sinirlendim guvenimi bosa cikardigini para değil guven yuzunden nikahtan donebilirim dedim. Kendi icimde ofkeden kudurdum sadece cunku aklima gelmezdi neyse dedim olur toparlariz ses etmedim guzel bir dugun oldu aileme de soylemedim bu karmasayi. daha sonra ogrendim ki dugun masrafina yetecek kadar prim almis dugunden once icinden almis yine dugun icin odemis. Gerisini kiz kardesine vermis faizde parasi varmis daha fazla kazansin diye (basta bana ver demistim ben hepsini faize koyacaktim böylece borcumuz azalacakti biraz haram ben koymam dedi ben koyuyorum sorun degil benim icin dedim vermemisti) neyse sonra ogrenince tabi cildirdim bana guvenmior ina veriyor diye (
Git iste bende durcak dedim gunu gelsin alicam dedi her konusmada para azaldi. Sonra getircem dedi o gun kavga cikardi vermedi. Ben o paraya gore esya almistim aslinda onlar taksitler icin ayrilan paraydi. Simdi de yok aldim ondan diyor. Ama bitti diyor benden biseyler gizli cok rahatsizim hele gorumcemde durmasi paranin evime gelip gelip hali ne zaman alcaksinjz diye sormasi. Yok cunku esim sakladigi icin ben de inat ettim eve harcamiyorum. Almiyorum esime sorunca ben bende para yok sen al istiyorsan diyor sinirlenip ama oyle dusunmedigini biliyorum. borcumuzdan paramizdan bihaberim mutsuzum ve esimi de mutsuz ediyorum (
Bence borc olmasinda sorun yok odenir birlikte ama boyle davraninca ben kendimi yok sayilmis hissediyorum(( ayrica eski esi maasini kendi yiyor diye kiziyordu ben en basindan beri ortak olmaya calisiyorum. Izin vermiyor sen kendini gecindir bana yeter diyor (
Görünüşte cok iyiler sorsan herseyin en iyisi olsun diyor gorumcem. Hic sormadiysa en az bes kere sordu ne zaman hali alicaksiniz diye.bende biliyorum almayı ama evimdeki huzur daha önemli odeyemeyip sikintiya girmektense ufak ufak her ay kapatacaktim eksiklerimi vazgectim almiyorum simdilik
Yok o konuyla ilgili bilgilerim arkadas cevresi vasitasiyla daha net.Sizi biraz saf bulmus bu adam. Kendine borclari icin bi ev arkadasi ayarlamis sanki.
Ilk evliligi niye bitmis? Gerci bu konuda da kelime oyunu yapmis olabilir.
lafla herkes ister canım. sen icraata bak. para konusunda üzüldüğünü bildiği halde işine geldiği gibi davranan adam bu. güvenme derim. kelime oyunu yaparak dürüstlük oyunu oynuyor aklınca.Gecen ay ocak sonunda anlaticam dedi. Oncesinde sinavlarim var diye ay sonunu seçti.
Varsan baksan açık gozde değil geçen gün saka yaptim (sevmedigimiz bi kiz var tanidik) ay dedim nisanda trabzon hasiri set takmislar o begenmedigine diye sen iste ben alirim ne istiyorsun dedi bilezik dedim fiyatini biliyor musun dedim yoo dedi sen istedin almam mi diyo 8 9 bin canim dedim ben bilezik falanda istemiyorum saka yaptim dedim. Boyle icin icin isteklerimi yapmak istiyor görüyorum gozlerinde ama o hatasi neyse toplayamadi
Kac kere gördü saklarsa kiyamet kopardigimi bir kere eski esi msn atmisti sakladi ceval vermedi de
Kıyameti kopardim görünce cevap mi veriyorsun diye yeminler etti yapmadim kizarsin diye soyleyemedim dedi
Bi kere daha atti bi ay sonra eski esi. Hemen geldi bana soyledi bak acil bulusalim dedi al oku silicem dedi yalan soylemiyorum sana dedi okudum tamam dedim konu kapandi eger saklasa yine ayni sert tepkim olcakti biliyordu
Yol o görümceyi