- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
- Konu Sahibi _Karlar_Kralicesi_
Eşim benden habersiz birine 150 lira göndermişti yıktım ortalığı haber vermedi diye. Niye ben üç kuruşun hesabını yaparken eşşek gibi çalışırken başkası benim paramı yiyor ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mantık evliliği olmadığı ortada tabikiGorumcelik bir sıkıntı tpk gibi geldi bana.
Birde sunu merak ediyorum acaba bi evlilik kör gözle sadece aşk için mi yapıldı?
Cok enterasan bir evlilik okudum.
Bence esimide mutsuz ediyorum diye uzulmek yeride daha da mutsuz edebilirsin.
Görünüşte cok iyiler sorsan herseyin en iyisi olsun diyor gorumcem. Hic sormadiysa en az bes kere sordu ne zaman hali alicaksiniz diye.bende biliyorum almayı ama evimdeki huzur daha önemli odeyemeyip sikintiya girmektense ufak ufak her ay kapatacaktim eksiklerimi vazgectim almiyorum simdilik
Eşinizin tutumuda , sizin tutmunuzda hoşuma gitmedi.
Benim icin sorun yokki ben herseyi birlikte yapmak taraftarıyım o sıkıntı cekerken ben keyif nasıl yapayım dertte sevincte ortak olmalıydıEski eside bu konudan dert yanmis zamaninda. Hic tehlike canlari calmadimi flort ederken?
Yol o görümceyi
ooo böylelerine siz cok yüz veriyosunuz ki bastan bile konusmak istemezmis bilmem ne böyle olmaz 2inci sustugun icin artık esin her para konusunda istedigini yapıcak cünkü sindin eger ilk para verdiginde isi ayrılmaya kaar getirip büyük bi cıngar cıkarsaydın ne ablasına para verirdi nede para saklardı
erkeklere 1 kere yüz vermeye gör her konuda taviz ister sen o mutlu olsun aman üzülmesin diye susarsın o der aa benim karım böyle bastan hatayı yapmıssın
Eskisi soyle once kiradalarmus sonra kizin babasinin apt cikmislar. Kiz kendi harciomus maasini ve kira odenmedigi icin. Az kazaniyorsun yetemiyorsun gibi aşağılamış sürekli
Off bilmiyorum eskisinden yola cikarak biyere varabilir miyiz niye eskiyi soruyorsunuz anlayamadim