• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve geçmişlerimiz

merhaba hanımlar ihtiyacım var bugün size : eşimle ikinci evliliklerimiz onun kızı benim oğlum var benim oğlum yanımda onun kızı ankarada önceleri burdaydı görüp geliyordu 4ay önce taşındılar benim oğlum babasındaydıı beni al anne diye ağladı bi akşam gezmeye gittiğinde babasına alayım geleyim çocuk ağlıyo dedim asla gidemessin dedii bana şehir içi tm dedim evim eşim için şimdi kızını görmeye gidicekmiş ankaraya 23nisana izin vermem dediim ve bilet almış gidicem diyoo ve 2gündür kavgalarımız dehşet yıprandık ben onun alkolunu çok çektim ilgisliğini hatta beraber olamıyoo rahatsız onu sevdiğim için onadakatlandıım hep ondan bu fedakarlığı bekledim ama gidicem kabullenmiyoran bitsin dedii boşanmaya geldik yenii ev aldık dayadım döşedim mutluydum herşeyi sildi ezdi geçtii ne yapmalaıyım sussam çiğnedi eskisi gibi davranamam gitmessem senin çocuğuna zehir ederim diye cevapladıı çok kötüyüm
Allah yardimcin olsun olsun arkadasim cok karisik bitmek bilmeyen seninki benimki sorunlari bizde yasiyoruz ne diyimm bilemiyorum.Bosanma ama yuvani bozma yuvs bozmak.kolay degil ortak yol bulmaya calis.ofkeyle degil mantiginla dusun davran

Bnce eşin sana bilmeden iyi bir ders vermiş ne olursa olsun çocuğundan vazgeçmemen gerekirdi diye. Bak adam sana istemiyorsan boşanırsin çocuğum dan önemli değilsin demiş sende kimseyi çocuğundan üstün tutma. Ben haklı yada haksız diye yorum yapmayacağım sana ders olsun o adam senden vazgeciyorsa sende ondan geç çocuğun için çünkü böyle devam edersen adam zaten bosar seni. ona gore çocuğu senden önemli çünkü umarım anlatabilmisimdir

Hersey karsiliklidir sana izin vermeyipte senin cocugunu istemeyipte kendi cocugu ne alaka cok bencil ve saygisizca bence cougunuza saygisi olmayan bir insanin sizede saygisi olmaz evlenmeden once cougunuzun oldugunu biliyordu degilmi oyle yada boyle kabullenmesi gerekiyordu

O kadar ustune gitmeyin konu sahibinin. Tavsiye verin yeter. Bence birak gitsin kizini gormeye, insanlik sende kalsin. Sen yok gitmeyeceksin sen de dedikce, kizi degerlenmis. Bundan sonra sen tesvik et. Yasaklarsan asil cok gitmek ister. Allah yuvanizi evladinizi korusun
evet herkes suçlusun diyor şu iki gündür söyledikleri kaldırılır gibi değil gitmesii değilde artık kavgalar öyle bir hale geldiki anlatılmaz o bişeyi kesinlikle yapamassın dediğinde tm diyorum iyi her günümüzde akşamda sabahta fırsat buldukça söylüyorum bunu çok istiyorum diye tatlılıkla kabulleniyoo gidemessin deyince gidersem bu hale geliriz çünküü bende ilk defa bunu bekledim suratmı astım sebebi ne deseydin o kadınmı ben onu görmek istiyorum özledim tmm sorun kıskançlıksa sanada bilet alayım gidip gelelim beraber deseydi hiçbirşey bugün böyle olmazdı

Önceki mesajım da git de dedim ki. Adamın karakteri bana güven vermedi napıyım.
yoo gidicek zaten artık konuşmuyorum olanlar konuştukları söyledikleri bizi bu hale getirdii artık iki yabancıyız be denli seviyorken konunun başındaa yazdım sinirli çok bağırır sinirliyim biliyosun der geç küsme tmmmm ilgilenmez hediye almaz sadece gezmeyi sver götürür ama saçımı okşamaz evde tv ve net sürekli haklısın odunum akıl edemiyorum der tmmm ve hastalığı var beraber olamıyor ereksyon sorunu 2buçuk yıllık evliyim ben hiç yaşamıyorum ama dedimki onu seviyorum böyle kabul edicem onu onsuz yaşayamam çok düşkünüm ona alkolu var berbat içio içti dövdü hayatımda ilk defa biri beni dövdüü ama bugünkü gibi canımı acıtmadı affettirdi birdaha hiç içmicene söz vererek 4ay dayandı içti çok içiyor gece rahatsız ediyor peşindeyim karını taşıcak kadar iç diyorum yok bu gibi birsürü herşeye katlanıyorum bu kadar kırması haksızlık

Hemen git cocugunu al.aklim sadece cocugunla ilgili satirda kaldi
Si...et digerlerini.al cocugunu evinde otur.evlat sevgisi koca sevgisinden ustundur,sen bir gunahsiza bedel odetiyorsun.bunun vebalini o uzuldugun esyalardan daha cok cekersin..omur boyu sirtinda yuk tasirsin

Cocuklara bedel odetmeyin gozunuzu seveyim odetmeyin,nedir cahillikleriniz ya..biktim

Hemen git cocugunu al.aklim sadece cocugunla ilgili satirda kaldi
Si...et digerlerini.al cocugunu evinde otur.evlat sevgisi koca sevgisinden ustundur,sen bir gunahsiza bedel odetiyorsun.bunun vebalini o uzuldugun esyalardan daha cok cekersin..omur boyu sirtinda yuk tasirsin
anlaşılmayan bişey var benim oğlum yanımda zaten eşyalara gelince en beklediğiz hayatı bu hafta kurduk demek istemiştim bi evimiz olsun kiradaydık aldık dayadık döşedik dedim onunla tek hayalimiz buydu sonra bi bebekti burda sorun eşya değil tabiki benim acıım

yoo gidicek zaten artık konuşmuyorum olanlar konuştukları söyledikleri bizi bu hale getirdii artık iki yabancıyız be denli seviyorken konunun başındaa yazdım sinirli çok bağırır sinirliyim biliyosun der geç küsme tmmmm ilgilenmez hediye almaz sadece gezmeyi sver götürür ama saçımı okşamaz evde tv ve net sürekli haklısın odunum akıl edemiyorum der tmmm ve hastalığı var beraber olamıyor ereksyon sorunu 2buçuk yıllık evliyim ben hiç yaşamıyorum ama dedimki onu seviyorum böyle kabul edicem onu onsuz yaşayamam çok düşkünüm ona alkolu var berbat içio içti dövdü hayatımda ilk defa biri beni dövdüü ama bugünkü gibi canımı acıtmadı affettirdi birdaha hiç içmicene söz vererek 4ay dayandı içti çok içiyor gece rahatsız ediyor peşindeyim karını taşıcak kadar iç diyorum yok bu gibi birsürü herşeye katlanıyorum bu kadar kırması haksızlık
Iyi de ben bunlara katlaniyorum o da cocugunu gormesin demek ne kadar mantikli? Bunu yaparken cezalandirdiginiz sadece esiniz degil karsidaki masum kiz ayni zamanda.

Katlanmayin efendim. Ayrilin o halde.
Kimse ayyas bir adami iktidarsiz bir adami cekmek zorunda degil.
Cocugunuzu da alkolik ve onu hice sayan bir adamla buyutuyorsunuz.
Nasil bir sevgiymis bu?

offf coculara nasil yazik
tuylerim diken diken oldu
insan esinden ayrilirda cocugundan nasil ayrilir hic aklim beynim fikrim almyior
off off

Dünyada ne anneler var bakın görün işte sonrada derler bu huzur evleri niye dolu diye ortada anne yok ki evlad olsun ana gibi yar bağdat gibi diyar olmaz sözü şimdiki çoğu anaya uymuyor maalesef böyle:(

ya gercekten anlamıyorum çocugunuzu bu ortama nasıl sokuyorsunuz?

Bu adam çok mu zengin?

anlaşılmayan bişey var benim oğlum yanımda zaten eşyalara gelince en beklediğiz hayatı bu hafta kurduk demek istemiştim bi evimiz olsun kiradaydık aldık dayadık döşedik dedim onunla tek hayalimiz buydu sonra bi bebekti burda sorun eşya değil tabiki benim acıım
Hmm pardon o zaman. E aizin evladiniz yaninizdaysa problem ne? Birakin gitsin gorsun kizini sizeneki? Yazik degilmi cocuga? Kiskanilacak bi durum yok. Yapan adam eski ese gelene kadar oooo kimler var onlarla yapar

evet herkes suçlusun diyor şu iki gündür söyledikleri kaldırılır gibi değil gitmesii değilde artık kavgalar öyle bir hale geldiki anlatılmaz o bişeyi kesinlikle yapamassın dediğinde tm diyorum iyi her günümüzde akşamda sabahta fırsat buldukça söylüyorum bunu çok istiyorum diye tatlılıkla kabulleniyoo gidemessin deyince gidersem bu hale geliriz çünküü bende ilk defa bunu bekledim suratmı astım sebebi ne deseydin o kadınmı ben onu görmek istiyorum özledim tmm sorun kıskançlıksa sanada bilet alayım gidip gelelim beraber deseydi hiçbirşey bugün böyle olmazdı

Anladım niye bu kadar hirslandigini. Ben onun onca seyine katladim o beni nasil cigner diyorsun icten ice. E haklısın da kendince. Bi tarafin alttan almasi lazim. Hep ayni taraf alttan alsin demiyorum tabi. Ama iki taraf da parlayinca sonuc husran oluyo. Yanlis adam yanlis kadin siddeti de dogurur, inadi da, nefreti de, ihaneti de. Bakma en cok son dedigim acıtır. Hele ki iki bucuk yıldır aranizda birsey olmuyosa. Ne yalan soyleyeyim ben de en cok buna takildim hadi onun problemi var sen nasıl dayanıyorsun. Ora islemezse tabi agzina vurur tabi sinirli olur. Hüznünü bastırmak icin de alkol aliyo. Halbuki alkol sigara vs biraksa normale döner belki. Sen biraz elini etegini cek ondan ve sakin kalmaya çalış. Düşünüp düşünüp kendini gazlama.

bu şekilde bide benden bebek istiyor ben kucağımda çocuk oo diyerine gidip durcak böyle.birine.çocuk veremem
Şu yazdığınızdan iğrendim! Diğeri ne demek be! O çocuk kendisi mi dünyaya gelmek istedi? Yada eski eşi tecavüz mü etmiş adama! Ne demek diğeri ne demek!

Back