• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve en yakın arkadaşım arasında kaldım bir akıl verin 🙏🏻 #arkadaş #dost #eş #aradakaldım

Arkadaşlar merhaba. Benim bir derdim var ne olur bir yardım edin. 25 yaşındayım Nişanlıyım yaklaşık 40 gün sonra düğünüm var. Nişanlım çok fazla kıskanç. Ben çok sosyal aktif ve çok çevresi olan bir insandım. Benim ailem nişanlım ve nişanlımın ailesi daha tutucu yapıdalar. Ben çok fazla hayatımdan taviz verdim evleniyorum yuva kuruyorum diyerek. Çok yakın iki kız arkadaşım var . Biri yaklaşık 15 yıldır hayatımda biri çocukluk arkadaşım. Nişanlım onların Hayat tarzının düşüncelerinin giyimlerinin vs bizim aile yapılarımıza uygun olmadığı gerekçesi ile onlarla görüşmemi istemiyor. Biri zaten yurt dışında biride burda ama en son 3,4 ay önce gördüm. Nişanlım şimdi böyle evlendikten sonra çok daha az görüşeceksin sadece telefonda falan Görüşürsün diyor. Nişanlımla çok problem yaşadık bana el kaldırdığı da oldu çok üzdü çok yıprattı beni. Arkadaşlarım ayrıl diyor. Biz hep arkandayız diyor ki olurlar da çok iyi biliyorum. Ne zaman bir derdim olsa başım sıkıssa bu yaşa kadar ilk koşan onlar oldu ailemden çok onlar bana destek oldu hayatımın her anında. Şimdi onlardan kopmak bana çok ağır geliyor . Arkadaşların mı yuvan mı ben mi diyor bana ne yapayım yardım edin 🙏🏻

hayatınızın baharında gencecik bir kadınsınız.. bir hergelenin size bunu yapmasına nasıl müsaade ediyorsunuz? yuva dediğin içinde saygı, sevgi, huzur olan bir kurumdur. sizde bu tek taraflı çalışıyor ve sen nişanlın olacak dümbüğe tavizleri verdikçe veriyorsun. ama sana saygı ve huzur yok. kendi hayatını ıskalarsın eğer evlenirsen.
emin ol koca bulunur dost bulunmaz bu kadar söylüyorum.

Arkadaşım sen buradakiler bakma , öyle hem seven hem döven, hem kıskanan, hem arkadaşlarla görüştürmeyen erkek bulmak, onunla sıcacık mutlu bir yuva kurmak kolay mı !? Nişanlını üzme, kendini eve kapat , hemen çocuk yap bak nasıl güzel olacak her şey. Arkadaş bulunur koca bulunmaz 👍Töbe töbe ya daha nişanlıyken size el kaldıracak cesareti nasıl veriyorsunuz bu hanzolara şaşıp kalıyorum! Bir de konu açmışsınız. he bacım sil arkadaşlarını evlen bu adamla sonra da gel konu aç burda gene !

Önümde bu tip adamları bir saniyede buhar edecek, yok edecek bir buton olsa, bir saniye düşünmem basarım. Bu yobaz herifi hemen sepetleyin gitsin yoksa hayatınız cehemneme dönecek. İleride bundan boşanmak istediğinizde de 3. sayfa haberi olacaksınız. Dayak kısmına ise hiç girmiyorum, sizin aileniz yok mu ? Dayak yediğinizi bilmiyorlar mı ? Bir adam cümle başında "bizlerin aile yapısı" kelimelerini kullanıyorsa arkanıza bakmadan kaçacaksınız. Yobaz detected...

tabi ki tercihlerine saygısı olmayan, el kaldıran, ezik egosunu kıskançlıkla örtmeye çalışan nişanlınızı seçdkfşlsdfşsd... arkadaşım iyi misin ? gerçekten son derece uygun olmayan biri ile evlenmek üzere olduğunun farkında değil misin ?

Bence kölelikmi özgürlük mü olacaktı başlık çok itici buldum nişanlınızı herkesin yaşam tarzına niye karışıyorlar kendileri ne kadar doğru acaba sana zararı olmuyorsa arkadaşlarının niye görüşmeyeceksin anlayamıyamadım yani o istemiyor diye ömür boyu yok öyle yap şununla görüş bununla konuşma ne böyle hayat geçmez bir süreden sonra şiddete olur boşanmada iyi düşünün adım atarken

Ne diyelim biz sana evlenince geçer mi.
Hayır efendim bu fragman evlenince görürsün hayatın kaç bucak oldugunu. Şaka gbisiniz ya..

Arkadaşlar merhaba. Benim bir derdim var ne olur bir yardım edin. 25 yaşındayım Nişanlıyım yaklaşık 40 gün sonra düğünüm var. Nişanlım çok fazla kıskanç. Ben çok sosyal aktif ve çok çevresi olan bir insandım. Benim ailem nişanlım ve nişanlımın ailesi daha tutucu yapıdalar. Ben çok fazla hayatımdan taviz verdim evleniyorum yuva kuruyorum diyerek. Çok yakın iki kız arkadaşım var . Biri yaklaşık 15 yıldır hayatımda biri çocukluk arkadaşım. Nişanlım onların Hayat tarzının düşüncelerinin giyimlerinin vs bizim aile yapılarımıza uygun olmadığı gerekçesi ile onlarla görüşmemi istemiyor. Biri zaten yurt dışında biride burda ama en son 3,4 ay önce gördüm. Nişanlım şimdi böyle evlendikten sonra çok daha az görüşeceksin sadece telefonda falan Görüşürsün diyor. Nişanlımla çok problem yaşadık bana el kaldırdığı da oldu çok üzdü çok yıprattı beni. Arkadaşlarım ayrıl diyor. Biz hep arkandayız diyor ki olurlar da çok iyi biliyorum. Ne zaman bir derdim olsa başım sıkıssa bu yaşa kadar ilk koşan onlar oldu ailemden çok onlar bana destek oldu hayatımın her anında. Şimdi onlardan kopmak bana çok ağır geliyor . Arkadaşların mı yuvan mı ben mi diyor bana ne yapayım yardım edin 🙏🏻

nisanliyken el kadiran adam evlenince kemerle mi dövecek.
gercekden neden? cok merak ediyorum neden?

Ablam erkek kıtlığı mı var. Adam arkadaşlarına karışıyo bunlar bile ayrılmaya yeterli sebepken sen el kaldırmaktan bahsediyorsun bu kadar değersiz misin sen bu kadar ezik??

Ben nedense annenizin böyle söylediğine inanmadım. Sanki evlenmek için kendinizi ve bizi iknaya çabalar bir haliniz var.
Elin herifinin önünde yere kapanacağıma evlenmeyip ailemin kapısında yatarım beni affedene(!) dek.
İnanılır gibi değil ama ne yazıkki ailem tam olarak bu zihniyette. Neden kendimi ve sizi evlenmek için ikna etcem diye böyle bir yalan söyleyip ailemi kötüleyim ki öyle olsa hiç konuyu açmazdım ya acmıssamda el kaldırma konusundan bahsetmezdim sadece arkadaşlarım mı o mu vs diye sorardım

İnanılır gibi değil ama ne yazıkki ailem tam olarak bu zihniyette. Neden kendimi ve sizi evlenmek için ikna etcem diye böyle bir yalan söyleyip ailemi kötüleyim ki öyle olsa hiç konuyu açmazdım ya acmıssamda el kaldırma konusundan bahsetmezdim sadece arkadaşlarım mı o mu vs diye sorardım
Ailenizi de bosverin , bu sizin hayatiniz , bu adamla evlenerek hayati kendinize zindan etmeyin
Aileniz bir sure sonra unutur , yumusar ama siz bu adamla evlenirseniz , bosanmak icin geri donmek zorunda kalirsaniz ailenizin yanina daha cok zorlanirsiniz

El kaldırdı yazmışsın. AYRIL

Aşağısı sakal yukarısı bıyık ....Yani pess töre mi var sizin oralarda kalkan eli gör,boyun eğ,çıt çıkarma ohh ne ala...Ya birde ben ailenize şok oldum ... size saygısı zerre olmayan bir insanla evleniyorsunuz ..bu bir hatırlatmadır...

Boyleleri evlenir , herkesten uzaklaşır , yapayalnız kalıp adamın tüm psikolojik fiziksel şiddetine alışır, iki tane de çocuk doğurur, 5 senede 25 yaş çöküp nihayet boşanır. Sonra evlenince ilişkisini kestiği arkadaşın omzunda ağlamak ister.
Çok klasik bir senaryo

O el bir kere kalkti mi bir daha inmez. Evliliginde dayak yiyen kadinlarin buradaki hikayelerini okumadin mi? Hepsi de bazi seyleri nisanliyken gormezden gelenler ya da duzeltirim diye dusunenler. Ancak kimse duzelmez. Karakter 7 yasinda oturur cunku.
Ikincisi arkadaslarina kadar karismasi sana ileride psikolojik siddet uygulayacaginin da gostergesi. Sen onun esi olacaksin kolesi degil. Ancak adam esin olarak degil, sahibin olarak goruyor kendini. Daha baba evinden cikmadan gercek yuzunu gostermis, siddete ve psikolojik baskiya baslamis. Bu adamla sinersin, ezilirsin. Umarim ayrildiginin guzel haberlerini aliriz buradan. Unutma mutlu olmak icin evlenir insan, kole olmak icin degil. Bu adamla evlenirsen meselelerini dayakla cozecek adam. Ve sen dayak yememek icin onun her dedigine okey diyeceksin, giderek kisiliksizleseceksin. Oyle hale geleceksin ki kendi basina karar veremeyecek duruma geleceksin. Bunu kendine yapma. Bosanmak inan daha zor ve cok cok yipratici. Simdi ayrilirsan yaralarini sarman daha kisa surer. Evlenip bosanirken mahkemeler, davalar, avukatlar, deliller, taniklar, aileler, her kafadan gelen sesler, cocuk, bir suru seyle ugrasacaksin. Oysa simdi sadece tek yapman gereken yuzuk atmak.

Sizin düşüncelerinize saygı duyulmayan hiç bir yerde kalmayın. Bir kadın dimdik durmalı. Konu arkadaş değil.. Lakin evlendikten sonra kafanı çok duvarlara vurursun. İyi düşün iyi karar ver.. Rabbim yardımcın olsun. Çok baskı, çok hatayı da beraberinde getirir.

Back