Çok defa. Bir şey değişmedi. Değişmez de biliyorum aslında. Ben yanına gitmesem belki 1 ay geçer cinsellik aklına öyle gelir. Ki denedim de bunu.Eşinizle konuştunuz mu buraya yazdıklarınızı anlatın
Size etmediği hakaret kalmayan herifle nasil iyi arkadaş olurduk diye düşünüyorsunuz ki?Eşimle evlenmesek iki iyi arkadaş olurmuşuz
çok abur cubur yiyirsun ondan istegm çokmus öyle diyor.
Çok defa. Bir şey değişmedi. Değişmez de biliyorum aslında. Ben yanına gitmesem belki 1 ay geçer cinsellik aklına öyle gelir. Ki denedim de bunu.
Esiniz sizi sürekli asagilayip, ağır hakaretler ediyor, anneliginize kadar elestirip sizi hizmetci olarak görüyor, yapılmayan ev islerinden sizi sorumlu tutup, çocuğa bile bakamıyorsun diye türlü psikolojik şiddet uyguluyordu.
Halâ bu adamla sevismenin yollarini aramanizi anlayamiyorum.
kendi yetersizliklerinin acisini kadindan çıkarıyor, o işe de yaramiyor ki yanaşmıyor.O zmaan daha büyük sorunlar demektir bu kadar çileye bari ondan mahrum etmesin diyor işte
kendi yetersizliklerin acisini kadindan çıkarıyor, o işe de yaramiyor ki yanaşmıyor.
Yok yahu adamin ucundan kiyisindan tutulacak bir yanı yok, şeyi de tutulmuyorEe şam kocası o zaman, yok ben ayrılmak gibi enerji almadım kendisinden bu adam yola mı gelir sanki hakaret vs ediyorsa gerçi zaten cinsellik kurtarmaz toksik ilişki.
Her lafı cinselliğe getiren de istekli demek değil ki.bazıları fos çıkıyor.Hep mi boyleydiniz? Evlilik oncesi tecrubesiz miymis ne bileyim karsima cikan erkekler hemen lafi cinsellige getirdiginden bu tur konularda adamin gecmisi de mi fazla bos diyesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?