Bende öle yapmayi düşünüyorum annesini de hiç sevmiyorum çok yalanci bi kadın eşim diyemiyorum ona artık annesi ne dese onu yapiyo öle eline dolamis ailesini kendisiniiçimden sadece Allah yar ve yardımcın olsun demek geçiyor bence boşan bu çok büyük bir yalan işin üstüne ailede destek değil köstek olmuş evliliğine yapacak bişeyin yok gibi görünüyor
Allahım bugun bütün kk kadınlarna boşan dedimArkadaslar merhaba herkese benm yasadiklarm gibi yasayanlarnz varsa lutfen deneymlerinizi paylaşınbasliyorum konuya
benm 6 ay kadar bi evliligim oldu ve eşinm nisanlilk döneminde okadar iyiydiki bana karşı bende seviyodum onu annesini pek sevemedim aşırı cimri görgüsüz aç bi kadın benm annem ve babam emekli olmuş kendi hallerinde insanlar.neyse evlendik ettik biz surekli beraber oturmak istiyolar ben istemiyodum zaten hane olarakta kalabalik bi aile evleri 2 katliydi üst katinda biz oturcakmsz filanlar basladi yavaş yavaş bu kadin oglununda kanina girmeye basladi cok masraf ediyoruz demelere basladi hiç bi şekilde ailesinede bisey dedittirmiyo zaten.annesi evimin duzennden uyumama varana kadar sürekli karisiyo kadın oğlunu alttan alta isliyo oda bana sariyo ama disardan hiç biseye karışmıyorum ayagina yatiyo hiç birsey aldirmiyo kadın bana odu kopuyo bisey alcam etcem diye kendi kızı herseyi aliyo bana gelince yok ,anneme kek yaptım götürdüm kadın gördü hemen oğlunu fitnemis bizim durumumuz belli zaten annene bişeyler götürme Ddi (durumlarida çok cook iyi) neyse sustum hic bisey demedim çokta zoruma gitti zaten bisey solesem kavga cıkartıcak.Bunlari yuttum geçer ddim evliligmz 1 ayı sorası eşim sürekli sinir krizleri gecirmeye başlar oldu evdeki herşeyi kırıp dökmeye bana kufurler etmeye vurmaya hatta gece yatarken yüzüme şamar attı artık icimde bazı şeyler öldü annesi bi yandan oğlu bi yandan beş kuruş para vermiyo öle sefil gibi yaşıyorum ilaç kullaniyodu eşim bende üzerinde durmadim tabi artık iş ciddi boyut aldı geceleri sürekli chat sitelerine giriyo kadınlara slm fln yazmış kendi resimlerini çekmiş böle söyleyince bana kiziyo kabul etmiyordu sürekli 18 videolar izliyodu hareketlerinde hep ni tutarsızlık bi iyi bi kötü bi sinirli bi normal evliligm sonlarına doğru şiddet arttı bide yapiyodu yapmadım diyodu ogrendmki bipolar hastasiymis (olabilir ama neden benden sakliyosunuz insaniz sonucta)ruh ve sinir hastalıkları bölümünde yatmis tedavi görmüş ve halada goruyomus ben safım bilmiyorum tabi bunları öle artık bazonseyleri kendimden bilmeye başlamıştım kafayı yemek üzereydim bana okadar kötü davraniyoduki eşi değil sanki hizmetcisi gibi iğrenç kufurler com afedersinz ne orospulugum kaldı ne haysiyetim suan ailemn yanndayim çok zayifladm ve kendimi kötü hissettigm için ayrı kalmak istedim...sız olsaniz bu durumda napardnz arkadaslar hala inkar ediyolar hiç bi psikolojik hastaliginn olmadigini soluyolar ama ne yasadgmi ben biliyorum annesinide çok normal görmüyorum çok yalancı bi kadın hiç güvenmiyorum..
Böle arkadaslar çok uzun oldu simdiden teşekkür ederim cvplarinizi bekliyorum❤
Bide o chat sitelerine girdigini dugune 1 ay kalada girmiş kendi numarasindan baktım onu cikarttrdm onu vercem avukata evkendikten sonra olanlar elimde yok kendi telefonundan alamadim hem nisanlilk dönemmzde bile yapmsAllahım bugun bütün kk kadınlarna boşan dedimAllah affetsin:)Tabiki sakın vazgeçme.Bence iyi de bir avukat tut.Nafaka mafaka al neyi varsa.Sana hastalığını söylememesi,iskence etmesi, netten de olsa aldatması hepsi yeterli sebepler bence.
canım benim maalesef o sağlıklı düşünemiyor her yere çekile bilir bu sebepten arkadaşın dediği gibi git nafaka ve zaminat için uğraşBende öle yapmayi düşünüyorum annesini de hiç sevmiyorum çok yalanci bi kadın eşim diyemiyorum ona artık annesi ne dese onu yapiyo öle eline dolamis ailesini kendisini
Öle yapcam onlardan bana aile olmaz bu satten sonracanım benim maalesef o sağlıklı düşünemiyor her yere çekile bilir bu sebepten arkadaşın dediği gibi git nafaka ve zaminat için uğraş
olmaz dediğin doğru umarım kendi ailen arkada sana kol kanat geriyordurÖle yapcam onlardan bana aile olmaz bu satten sonra
Ailem arkamda çok şükür :olmaz dediğin doğru umarım kendi ailen arkada sana kol kanat geriyordur
Ama onu seviyorum hala beni hiç aramadi bile zamanla unuturum diyorum yapcak bisey yok artikverilmiş sadakan varmıs canım onla ömur gecmez
Bende bu tarz şeyler yasadim arkadasim suan bosanma davasini açtık benm esiminde bipolar bozukluğu varms bilmiyordum cik zir zamanlar atlattim yardımcı olabilecegm kadar olabilirm daha çok yeniyim bendeArkadaslar merhaba herkese benm yasadiklarm gibi yasayanlarnz varsa lutfen deneymlerinizi paylaşınbasliyorum konuya
benm 6 ay kadar bi evliligim oldu ve eşinm nisanlilk döneminde okadar iyiydiki bana karşı bende seviyodum onu annesini pek sevemedim aşırı cimri görgüsüz aç bi kadın benm annem ve babam emekli olmuş kendi hallerinde insanlar.neyse evlendik ettik biz surekli beraber oturmak istiyolar ben istemiyodum zaten hane olarakta kalabalik bi aile evleri 2 katliydi üst katinda biz oturcakmsz filanlar basladi yavaş yavaş bu kadin oglununda kanina girmeye basladi cok masraf ediyoruz demelere basladi hiç bi şekilde ailesinede bisey dedittirmiyo zaten.annesi evimin duzennden uyumama varana kadar sürekli karisiyo kadın oğlunu alttan alta isliyo oda bana sariyo ama disardan hiç biseye karışmıyorum ayagina yatiyo hiç birsey aldirmiyo kadın bana odu kopuyo bisey alcam etcem diye kendi kızı herseyi aliyo bana gelince yok ,anneme kek yaptım götürdüm kadın gördü hemen oğlunu fitnemis bizim durumumuz belli zaten annene bişeyler götürme Ddi (durumlarida çok cook iyi) neyse sustum hic bisey demedim çokta zoruma gitti zaten bisey solesem kavga cıkartıcak.Bunlari yuttum geçer ddim evliligmz 1 ayı sorası eşim sürekli sinir krizleri gecirmeye başlar oldu evdeki herşeyi kırıp dökmeye bana kufurler etmeye vurmaya hatta gece yatarken yüzüme şamar attı artık icimde bazı şeyler öldü annesi bi yandan oğlu bi yandan beş kuruş para vermiyo öle sefil gibi yaşıyorum ilaç kullaniyodu eşim bende üzerinde durmadim tabi artık iş ciddi boyut aldı geceleri sürekli chat sitelerine giriyo kadınlara slm fln yazmış kendi resimlerini çekmiş böle söyleyince bana kiziyo kabul etmiyordu sürekli 18 videolar izliyodu hareketlerinde hep ni tutarsızlık bi iyi bi kötü bi sinirli bi normal evliligm sonlarına doğru şiddet arttı bide yapiyodu yapmadım diyodu ogrendmki bipolar hastasiymis (olabilir ama neden benden sakliyosunuz insaniz sonucta)ruh ve sinir hastalıkları bölümünde yatmis tedavi görmüş ve halada goruyomus ben safım bilmiyorum tabi bunları öle artık bazonseyleri kendimden bilmeye başlamıştım kafayı yemek üzereydim bana okadar kötü davraniyoduki eşi değil sanki hizmetcisi gibi iğrenç kufurler com afedersinz ne orospulugum kaldı ne haysiyetim suan ailemn yanndayim çok zayifladm ve kendimi kötü hissettigm için ayrı kalmak istedim...sız olsaniz bu durumda napardnz arkadaslar hala inkar ediyolar hiç bi psikolojik hastaliginn olmadigini soluyolar ama ne yasadgmi ben biliyorum annesinide çok normal görmüyorum çok yalancı bi kadın hiç güvenmiyorum..
Böle arkadaslar çok uzun oldu simdiden teşekkür ederim cvplarinizi bekliyorum❤
Bnde bosanmayi düşünüyorum annesi hiç dillik vermiyodu kendiside oleydi yapamiyorumBende bu tarz şeyler yasadim arkadasim suan bosanma davasini açtık benm esiminde bipolar bozukluğu varms bilmiyordum cik zir zamanlar atlattim yardımcı olabilecegm kadar olabilirm daha çok yeniyim bende