Kör oldum ve yarısını ancak okuyabildim
Efsundan uzak dur
Artık nasıl bi halet-i ruhiyedeysem biraz uzatmışım sanırım. Aynen uzak duruyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kör oldum ve yarısını ancak okuyabildim
Efsundan uzak dur
Dünya da bu konu hep gündeme gelmiş tüm güzel kadınlar hep sıradan tiplerle aldatılmış.Benimde şahit oldugum aldatmalarda hep eşinden çok çok çirkinlerle aldatılıyor genelde kadınlar.Benim hayat görüşümde erkekler için sahip olamadıkları her kadın daha çekici, güzellikten çokta cilve ve ilgiye bakıyorlar..Üstelikte en çok aldatmalar vıcık vıcık yaşanan Arkadaşlar, akrabalar, komşular ve iş arkadaşları arasında yaşanıyor..sosyal çevrenizi seviyeli şekilde oluşturmanızı öneririm..
Eşim İzmirli. Bu güne kadar muhteşem sevgilileri olmuş. Bi süre Bodrumda da yaşamış ordada İrlandalı bir kız olmuş falan derken. Eşim genelde aldatmış bu kızları. Evlenirken biraz düşünmedim değil bunları.
Ufff.Şişko diye sözle beğenmediği kızla aleni flörtleşen sana aldığı çiçeği bile onun yanında veremeyen kadının platoniğini kıskanan laf vuran kocan ama yine tek suçlu kadın olmuş kocacıkla hemen barışılmış.Şu kıskançlık olayında sen kendini onla bir mi tutuyosun cümlesi hep igrenc gelmiştir bana basbayagı efsundan etkilenmiş kocanız.Hemen arkadaşı sepetleyip zaten biraz şeydi hem ben daha güzelim heheheh moduna gecmissiniz ama uyarayım sizde bu koca oldukça efsunlar bitmez
Ayrıca bu işler güzelliğe bakmıyor, öyle olsa Hülya Avşar'ın aldatılmaması lazımdı. Biraz işve cilve, arada olması gereken mesafeye dikkat edilmemesi, samimiyetin gereksiz abartılması , ve kötü niyet yeterli. Allah şaşırtmasın. Ben kıskanç biri değilim ama sarhos olup eşimle dans etmesi benim için bile büyük bişey , kaldıramam . Ben niye kıskanç değilim gerci, eşim böyle şeylere imkan sağlamaz çünkü.Artık nasıl bi halet-i ruhiyedeysem biraz uzatmışım sanırım. Aynen uzak duruyorum.
Bundan sonrasini okumadim. Demek ki kendine denk birini bulursa aldatmaya hakki olacak. Hayirli isler.[/QUOTE
Iki tur erkek vardır. Fırsat yaratanlar , fırsatı degerlendirenler.
Senin esin fırsatı değerlendirmiş. Flörtlesmisler ve sen bi güzel uyumuşsun. Kiz sana esine sarılsam kıskanır misin diyor sen yok diyosun.
Ben oracıkta kızın haddini bildirirdim.
Sen büyük kasınmışsın
Başka modeli yok mu bunların yahu. Hani şöyle fırsatı aklından geçirmeyen. Ya sadakat semt ismi bile değil ne tuhaf:)
Sonuna kadar okudum . Eşinin suçu vardır demiyorum ama Efsun tarafından yanlış anlaşılmış olabilir. Eşinin Efsunu kollaması , kardeş gibi görmesi , onu eve bırakması v.s eşinin onunla ilgilendiğini sanmış olabilir. Çünkü bekar bir kız , erkek arkadaşı da yok , ilgiye ihtiyacı var . Eşini yanlış anlamış... Ayrıca ne demek eşine sarılabilirim demeler? Ben saçını yolarım! Evli bir çiftin , bekar arkadaşlarla görüşmesini ben hiç bir zaman uygun görmedim .
Ayrıca bu işler güzelliğe bakmıyor, öyle olsa Hülya Avşar'ın aldatılmaması lazımdı. Biraz işve cilve, arada olması gereken mesafeye dikkat edilmemesi, samimiyetin gereksiz abartılması , ve kötü niyet yeterli. Allah şaşırtmasın. Ben kıskanç biri değilim ama sarhos olup eşimle dans etmesi benim için bile büyük bişey , kaldıramam . Ben niye kıskanç değilim gerci, eşim böyle şeylere imkan sağlamaz çünkü.
E bile bile lades demissinizEşim İzmirli. Bu güne kadar muhteşem sevgilileri olmuş. Bi süre Bodrumda da yaşamış ordada İrlandalı bir kız olmuş falan derken. Eşim genelde aldatmış bu kızları. Evlenirken biraz düşünmedim değil bunları.
Bu yazdığınızdan sonra fikrim değişti. Geçmişte hayatına giren insanları aldatmış böyle bir insana güvenemezdim ben. Bir de üstüne bu olayda verdiği tepkiler ve kurduğu cümleler... pek güvenilir bir eşiniz yok.
Yoo erkekler genelde böyle değil ama sizinki böyle gelmiş böyle gidecek. Her sevgilisini aldatan adam sizi de aldatır.Kadınlar niye böyle adamlara prim verip evlenir ben de bunu merak ediyorum mesela.Size açık açık eski sevgililerimi aldattim dedi ve buna ragmen nasıl evlendiniz bu adamla?Zaten yabancılardı yaaa hem sen daha güzelsin falan mı dediYa daha güzel modunda olduğum nerden çıkmış. Ben söylenenleri ve olan olayları anlattım. Elin kızını aşağılamak benim haddime mi hem. Ben tek suçluyu kız ilan etmiş olsam şuan burda napıyorum sizce. Eşimde de kusur var ama nasıl desem niyet önemli ben bu basit birşey mi? Herkesin başına gelir mi? Erkekler genelde böyle mi? Eşimin suçları neler? bunlar hakkında bilgi almak için yazdım. Yoksa banane ben güzelmişim kız güzelmiş. Göreceli ve geçici şeyler uğruna niye yazayım.
E bile bile lades demissiniz
Annem olsa kendi düşen ağlamaz derdi şimdi
Siz güveniyorsanız o zaman sorun yokŞöyle birşey var eşim diğer herkesin yanında ağırlıktan ölecek kıvamda. Bir bu kıza birde bana o dilini açtı. Sonrada toplayamadık işte. O yüzden diyorum bu kızla kimyası tuttu diye zaten. Mesela iş yerine gider gelirim ordaki kadınlara abla diyor. Eşim yönetici ve çalışanlara falan çok sert. Diğer arkadaşlara desen ciddi utangaç. Ben anlayamadım gitti.
kız sırnaşık, bu ilgi de eşinizin hoşuna gitmiş.
dışardan görünen bu.
Siz güveniyorsanız o zaman sorun yok
Fakat size naçizane bir önerim olacak .Eşinizle daha çok aile ortamlarında bulunun Anne babalarınız, kardeşleriniz,akrabalarınızla vakit geçirin.Mesele her akşam yemekten sonra evde ailenizle bir çay serenominiz olsun vs. eşinizi alıp öyle uçtulu, kaçtılı, içkili ,arkadaşlı ortamlarda bir süre bulunmayin ( Burda alkole karşı olduğum anlamı çıkmasın lütfen ) çünkü bazı insanlara olmuyor,kaldıramıyorlar öyle ortamlarda tüm bastırdıkları ruh hallerini alkolün arkasına sığınarak ortaya döküyorlar.
Biraz karı koca olduğunuzu,bağlarınazı kuvvetlendirecek etkinliklerde bulunun.
Belki eşiniz evli olduğunu biraz daha iyi anlar
Böylelerini bilirim.
sakın bu kız için evliliğini bitirme.
Kızla ilişkini kes ve takipte kal.