Eşim ve arkadaşım... lütfen yardım edin :(

yanlis anlamayin sizi yargilamak icin yazmadim arkadaş tercihi onemli birr mevzu soylemek istedigim kiz ne kadar sucluysa esinizin o kura aldanmis olup onunuzde caktirmayarak! karsilik vermeside bir okadar suc erkekler icin karsidakinin iyi veya kotu huylari onemli deil yuz bulsun yeter

Evet erkeklerde beslemesi zor bir ego var ve bu egoyu ufak kaçamak ilgilerle besliyorlar.

Kesinlikle arkadasiniz ile alakanizi kesin ve esinizle de kesmesini saglayin. Sormaya bile gerek yok

Burda habire? Bir kez konunun içinde kullandığım bir tabiri, sen burda habire tekrar ettin arkadaşım. Birşeyin acısını birinden çıkartmak huyum değildir, bunu sizede tavsiye ederim. Betimleme gereği kızın özelliklerini söyledim. Yalnızca kötü değil bir erkeği etkileyebileceğini düşündüğüm özelliklerinide söyledim. Bir insanın fiziksel özelliği bir adamla takılmasına engel değil elbette. Burada senin vurgulamak istediğin şişkonun fendi wuhuuu herkesi yendiiiiiii. Peki öyle olsun bunun için seni mi kırıcam ponçik. İnsanlara şekilcilik yapmadım olan şekli ifade ettim. Ayrımını iyi yapmak gerek. Yardım isteyen insanları kırmamak gerek. Ne bileyim güneşi daha çok selamlayıp, daha çok şükredip, daha iyi bir insan olmak gerek falan... Sen anladın selamlar öpüldün:)

Ben en sevdiğim arkadaşımla eşimin anlaşmasından memnun olurum. Elbette her şeyin olduğu gibi bunun da ölçüsü olmalı. Yani; karşılıklı iki taraf benim ortak nokta olduğumu bilerek hareket etmeli, öyle yok sevgilimle/eşimle arkadaşlarımı aynı ortama sokmam falan nedir kimi kimden sakınıyorsun? En yakın arkadaşından sakındığın adam zaten çerçeveye konunca yol yordama uyuyorsa ne anladım ben o eşten! Efsunlu bacım olmasa tılsımlı bacım gelir onunla pırpırlaşır. Evet işin dozu fazla rahatlıktan aşılmış biraz mesafe iyi gelir, eşinizle de karşılıklı bu mesafe olayını konuşun çünkü 3 gün sonra başka konu açmanızı istemem, umarım çözersiniz :)

Çok teşekkür ederim:)

alın kocanızı başınıza çalın hanımefendi.
ayda yılda bir böyle bi tip çıkacak, bütün bekarlar da o.. olacak öyle mi?
dediğinizle imtihan olursunuz inşallah.

Eşine sarılsam kıskanır mısın ?
Bu cümleye çok takıldım

Sana eşinle ne kadar samimi olduklarını ispat etmek istedi
Ama sarılsa eşinizin vereceği tepkiye emin olamadı herhalde

Aralarında bi etkileşim olmuş evet
İnsan insandan etkilenebilir

Ben böyle durumlar yaşandıktan sonra değil de yaşanmadan çözüm bulunması tarafına ağırlık veriyorum her zaman

Arkadaşınızın veya eşinizin hata yapmasını beklemeyin böyle durumlarda aradaki samimiyetin sınırını her zaman belirleyen siz olun

bizim burda ewliler bekar insanlarla gorusmeZ

aha bitane de burda.
müge anlıda kimin şeyi kimin şeyinde konularının hepsinde tüm taraflar evli oluyor
hadi bekarlardan kocanızı "korudunuz", evlilerden nasıl koruyacaksınız?

biz köpek değiliz hanımefendi, öyle huylarımız yok. sizi bilemem kendinizden sorumlusunuz. ama diğer tüm kadınları bu iğrenç genellemenize dahil etmeyin.

Ya zaten orda bi şöle ''noluyoruz'' dedim fakat eşiminde tepkisini görmek istedim. Fazla gözlem bende meslek hastalığı sanırım.
Kız ortadan kalkarsa eşiniz de bir kabahat yok kızılacak. O fingirdek Efsun yapıyor hep. O kızın burcu ne?

Kadin demeye utandigim yaratiklar var burada. Yarim akillinin biri kadin dusmani atasozlerinden birini kullanmis muhatap almaya gerek duymadim, bu cografyada oldurulen kadinlardan hepiniz sorumlusunuz. Dilinizle destek veriyorsunuz cunku bu zihniyete, bu kadinlari oldurenler sizin erkekleriniz, siz yetistiriyorsunuz onlari.

Size bir şey söyleyelim mi bence bu kız aşırı kiskanç. Bunu nerden çıkardınız sorarsanız başta eşinizi hiç sevmemiş. Sonra siz evlenince yakınlık kurmaya başlamış. Benim de lisede böyle paranoyak bir arkadaşım vardı kimseyle beni paylaşmak istemiyordu onun dışında başka arkadaşlarım var diye sinir krizleri geçiriyordu. Bir kere ne oldu bankta 3 arkadaştık ben o ve başka biri. Ben diğer arkadaşa dönmüşüm konuşuyorum o paranoyak arkadaşım bağırarak bana sırtını dönme dedi bunu tahammül edemiyorum. Kaç yıl geçti halen o sahneyi unutamıyorum. Neyseki ben ülke değiştirince araya mesafe koydum kafa dengim değildi artık. Sonuç iki sene sonra abimle çocuk yaptı. Amacı benimle arkadaşlığı hayat boyu devam etmekti. Ama ben tabi ona yüz vermiyorum. Bunu demek istiyorum ki bazı kişiler aşırı kıskanç olunca sizi paylaşmak istemiyorlar ve sevdiklerinizi elde etmeye çalışıyorlar. Nokta

Tamamını okumadım daha konunun. Ama efsun seni her yerden engellediğine göre biri ona senin düşüncelerini anlatmış. Ben eşinden şüphelendim açıkçası. Normalin üstünde bir ilgiden bahsediyoruz sonuçta. Bence eşinin davranışlarına daha çok dikkat et bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…