esim ve aof 4 yanlis 1 dogru goturmesi

gunduzgece123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
2.329
1.502
esim zamaninda parasizliktan universiteyi okuyamamis simdi en azindan acikdan bitirmek istiyordu gunde 12 saat calisiyor geri kalan zamanda ders calismaya calisiyor. 4 yanlis 1 dogru goturmesi sistemi moralini baya bozdu. simdi ne olacak bilmiyoruz resmen hayatinda ilk defa o aldi

Pek birsey anlayamadım .daha açıklayıcı yazar mısınız .sorununuz ne tam olarak??Nasıl yardımcı olabiliriz??

gercekten cook kotu oldu hayatımda aldıgım en berbat notlar bende 1 dersten 0 cekmısım dıgerlerıde kotu en yuksek 45

Bozulmasın morali. Çalışıp konuya hakim olduktan sonra yanlış yapmaz zaten. Bilmediklerini sallamazsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Bozulmasın morali. Çalışıp konuya hakim olduktan sonra yanlış yapmaz zaten. Bilmediklerini sallamazsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
haklisiniz bundan sonra daha siki calisacak artik. zaten esimede diyicem emin olmadigin hic bir soruyu isaretleme.

bir tek siz de değil maalesef birçok kişi aynı durumda galiba bilmediği soruları boş bıraksın.

kesinlikle boş bıraksın boş 0.25 puan getiriyor yapamadığını boş bıraksın. Bir de 4a 4b 4c 4d 4e sistemini yeniden getirmişler sanırımm bilgisi olsun

Kizlar bende hic bisey anlamadım 7.50 12.50 fslan yaziyo en az kac olunca gecer oluyo gerci daha finaller var ama iyi mi alfkm kotumu bilemedim ne demek bu 22.50 fslan

Kizlar bende hic bisey anlamadım 7.50 12.50 fslan yaziyo en az kac olunca gecer oluyo gerci daha finaller var ama iyi mi alfkm kotumu bilemedim ne demek bu 22.50 fslan
Sanki benim notlarımı buraya yazmışsın benim notlar Aynen böyle

notlarım: 6, 13, 25,27,60,63
Finalde: 70,70,60,60,60,60 alsam 2,03 ortalamayla kıl payı geçiyorum. 4 yanlış 1 doğru olayı herkesi mahvetti. Bu notları alacağımı da sanmıyorum çok zor...

yüksek not alman gerek 45 alırsanda geçemeyebilirsin.çan eğrisine dahil olman için final ve vizenin ortalaması 35 olacak 35 altı direk kalıyor eğer finalde de yine 7.5,12.50 ve 22.50 civarı alırsan bu 3 dersten kalırsın 70 lere çıkartmaya bak.

bu yıl bende çok kötü notlar aldım birde çalışıyrum işten gelince fırsat buldukça ama olmuyor geçmem lazım

@duhaduyguherkesin notları yerlerde... 3 ders sınavı geldi. 3 dersten kalınca o sınavlara girebeleyoruz umudum yok inan. bu dönem derslerden kalma korkusu aldı beni

Iyi de buna kim sevindi ki sanki ? Herkesin morali bozuldu. Napalim ? Ama en azından çan eğrisi denen bir sey var..

Bu yeni sistem cok kotu oldu tugla gibi kitaplar zaten bari okul hayati olmayan tugla gibi kitaplari olan insanlar icin yapmayin zaten emsalsiz bir uygulama hic bir ünv.nin ne vize nede finallerinde yok bu sekilde bir uygulama ayrica yaz okulu ve büt haklari var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…