Genelde de çok vicdanlı biri sayılmaz. Ama yerine göre de değişiyor bu durum. Yani ailesini sevdiğini gözlerinden görüyorum ama annesine karşı özellikle böyle nasıl desem sevgisini bile göstermekten çekiniyor sanki bir duvar örmüş gibi. Benim anneme bile daha çok sarılır öyle anlatayım. Üzülüyorum ben yine de böyle olmasına yarın öbür gün onlara bişey olsa bu yaptıklarından dolayı en çok yine kendisi pişman olacak çünkü. Ben uyarıyorum onu ama işte sokma akıldan fayda gelmiyor.Şu erkeklerin bir ortası olmaz mı ? Kimisi annecilikten ölecek kimisi böyle vicdansız...
İki türlüsü de kötü
Size karşı,çevreye karşı nasıl onu merak ettim? Genel olarak mı acımasız yoksa sadece ailesine karşı mı?
Bence ortası olmalı her şeyin fazlası zarar işte. Kaç yaşına kadar beslemiş büyütmüş sonuçta bir anne o da bunları haketmediğini düşündüğümden benim de içime dert oldu sanırımAileci koca olmasındansa ailesine mesafeli olması daha iyi size bir faydaları da yokmuş boşverin
Genelde de çok vicdanlı biri sayılmaz. Ama yerine göre de değişiyor bu durum. Yani ailesini sevdiğini gözlerinden görüyorum ama annesine karşı özellikle böyle nasıl desem sevgisini bile göstermekten çekiniyor sanki bir duvar örmüş gibi. Benim anneme bile daha çok sarılır öyle anlatayım. Üzülüyorum ben yine de böyle olmasına yarın öbür gün onlara bişey olsa bu yaptıklarından dolayı en çok yine kendisi pişman olacak çünkü. Ben uyarıyorum onu ama işte sokma akıldan fayda gelmiyor.
Aynılarını söyledim. Bana bugün lazım 50 yaşıma geldiğimde zaten çekmiş olacağım çekeceğimi her ay 15 bin lira kira her sene kira artışını düşünerek geçireceğim zamanımı zaten bu devirde ev almak imkansız bana şimdi lazım gibi gibi konuşup kendi kendini dolduruyor.. Satmıyorlarsa keyifleri bilir yapacak bişey yok. Kendileri için bile satmamışlar borç harç ev almışlar. Satsalar çoktan satarlardı zaten düşüncelerimiz çok ayrı düşüyor bu konularda.Bazı insanlar böyledir toprak satmaz hayatını kolaylaştırmaz o toprağın varlığı herseyden önemlidir değiştiremezsiniz umursamayın eninde sonunda sizin ztn
Yok zaten girmiyorum çok fazla ama en azından benim yanımda ters yapma ben dahil olmak istemiyorum diyorum. Keşke alsa da şu sorununu bir çözse. Bu bile yük oluyor yani aslında ona ama bu kadar olgunluk gösterip destek almak falan dediğiniz gibi erkekler de çok zor.Sizin bilmediğiniz başka bişey var gibi hissettim . Vicdanı,merhameti zaten erkek çocukları anneden alır,öğrenir. Sanırım annesiyle çözemediği bir durum var geçmişinde. Aslında psikolojik destek alsa iyi gelir ama erkeklerde hala deli miyim ben algısı olduğu için bunuda yapmaz sanırım.
Aralarına iyide olsa kötüde olsa girmeyin. O onların sorunu .
Dimi, işte bana da öyle geliyor tam olarak. Evet keşke çocuklarını düşünüp geleceğe yatırım yapsalarmış ama buda onların tercihi.Ya birde adamın sonuçta, ölmeden miras kavgası çok kötü geliyor bana
Evet zaten bende annesinin yaptığına üzüldüm hemen ertesi günü ben yaptım. Ama tabii içi buruk kaldı. Yüksek ihtimalle her zaman böyle umursamaz davrandılar. Üstüne bu ev işleri falan da tuzu biberi oldu. Ama onlarda farkında bu devirde kira da oturmak ev sahipleri ile olan münakaşalar çekilecek dert değil. İnsan en azından bir evim olsun kafam rahat olsun diye düşünüyor. Ama olmayınca da olmuyor.Eşinizle ailesi arasında kesinlikle ve bana göre eş haklı. Anne babaya çocukları olarak kızgın.. anne umursamaz bugün arasak canımız şunu çekti desek akşamına hazır gelin derler bizimkiler. Bu değerli , değersiz hissetmekle ilgili. Eşiniz ailesi tarafından değersiz hissediyor
Yapacak bisey yok herkesin travması var esinizinde kendi ailesi demek ki..Evet zaten bende annesinin yaptığına üzüldüm hemen ertesi günü ben yaptım. Ama tabii içi buruk kaldı. Yüksek ihtimalle her zaman böyle umursamaz davrandılar. Üstüne bu ev işleri falan da tuzu biberi oldu. Ama onlarda farkında bu devirde kira da oturmak ev sahipleri ile olan münakaşalar çekilecek dert değil. İnsan en azından bir evim olsun kafam rahat olsun diye düşünüyor. Ama olmayınca da olmuyor.
Bu mesafe değil ama resmen kindarlık. Evet çok anacı olmasına gerek yok ama bu kadar düşman olmakta yanlış.Aileci koca olmasındansa ailesine mesafeli olması daha iyi size bir faydaları da yokmuş boşverin
Bence de yanlış bu kıyası da kendisi yapıyor açık açık söylüyor ben sadece doğruyu görmesini ailesine karşı kendisini doldurmamasını isterimEsiniz yetiskin bir birey olarak kime nasil davranmak istiyorsa oyle davranir. Lutfen yetiskin bireylere istemedikce ogut vermeyin. Bir de asla ama asla karismayin zira gun sonunda onlar yolunu bulur, sizin iyilik olsun diye ettiginiz sozler bile sizi hedef haline getirir. Ayrica kendi ailenizle yaptiginiz kiyas da hos degil. Her aile ayri bir kultur. Sizden bie seh talep etmedikleri hayatiniza karismadiklari surece getirmis goturmus lafini yapmaniz bile yanlis. Ne demisler hikaye etmek de sikayet etmektir bir yerde.