- 27 Ağustos 2014
- 101
- 31
- 18
- 36
- Konu Sahibi ebru salan
-
Noktalama isaretle
şuan o kadar dertliyim ki gözüm görmemiş kusura bakma.Noktalama isaretleri???
Okurken ben sinirlendim , Sen nasil dayaniyosun allah askina ?
Nisanlilik doneminde bu sdamlar kendilerini belli ediyo aslinda ama kizlar siz gormek istemiyosunuz yok strestir yok nedir diye kendinizi kandiriyosunuz...
Onun babasi kimki sen ondan izin aliyosun? Ayrica senin esin nasil kendi fikrine hile sahip degil babasini ariyip baba gidicek dava acacam diyor acsin davasini defolsun gitsin.
Simdiden davalar , felan konusuluyorsa zaten ömru uzun degil bu evliligin , Kiz evlendiginde ailesinden ayrilcak yeni aile kabul edecek gelinmi almislar evlatlikmi almislar ?
Ne bu canim , nasil dayaniyosun yol yakinken cek git ne hali varsa gorsun oyle erkegim diye gecinen
Okurken ben sinirlendim , Sen nasil dayaniyosun allah askina ?
Nisanlilik doneminde bu sdamlar kendilerini belli ediyo aslinda ama kizlar siz gormek istemiyosunuz yok strestir yok nedir diye kendinizi kandiriyosunuz...
Onun babasi kimki sen ondan izin aliyosun? Ayrica senin esin nasil kendi fikrine hile sahip degil babasini ariyip baba gidicek dava acacam diyor acsin davasini defolsun gitsin.
Simdiden davalar , felan konusuluyorsa zaten ömru uzun degil bu evliligin , Kiz evlendiginde ailesinden ayrilcak yeni aile kabul edecek gelinmi almislar evlatlikmi almislar ?
Ne bu canim , nasil dayaniyosun yol yakinken cek git ne hali varsa gorsun oyle erkegim diye gecinen kocanda.
bende aslında yürüyecegini düşünmüyorum, ama nasıl bu kadar değişti anlamıyorum .önceden babasına gerekli yerlerde rest çekiyodu. artık öle değil ben bu adamla nasıl evlenmişim evlendiğim adam bu mu??? yürümez dedin bildiğim bişey ama duymak garip hissettim ne zor bişeymiş...Okurken ben sinirlendim , Sen nasil dayaniyosun allah askina ?
Ne bu canim , nasil dayaniyosun yol yakinken cek git ne hali varsa gorsun oyle erkegim diye gecinen kocanda.
yok maaş konusunda beni altta bırakamaz zaten öle bi durumu olamaz... Ben maaşımı kendime harcayacagımı , kendi maasından taksitleri ödedikten sonra, ailene vereceksen ver dedim. aileme laf söyletmiyorum. zaten bu yüzden cok kavga ediyoruz, bana ailenden kopamamışsın diyo yaa..ailemden niye kopayım???Önceden babasıyla benim yüzümden tartışmıs tı..Şimdi bir olup bana karsı kararlar alıyorlar.Babasından ben inin almak zorunda değilim söylüyorum. Bana babamın kararı benim kararım diyor. Önceden herşeyime karısıyo diyip kızarsı babasına..Uzak oturalım dedi baska şehirdeyiz. Şimdi kendi istedi şimdi kıymetli oldular nasılsa anlamadım....Bunu anlamıyorum işte başta böle davranışları ve konuşmaları yoktu.Önceden böyle değil demişsin ama aslında böyleymiş de sen görmemişsin ya da görmezden gelmişsin. Eve alınan eşyalara bile onlar karar veriyorsa o zaman kocam dediğin şahıs daha büyümemiş.
Bir de lütfen ailene ya da maaşına laf edildiğinde sen de altta kalma, böyle ezdiriliyorsunuz sonra da adamlar kendilerini paşa torunu sanıyorlar.
Bugün törene gitme diye yarın başka şeye... Oyuncak mı bu? Tavrınızı koysaydınız keşke. Allah kolaylık versin.24 yasındayım.Evlenmeden önce böyle değildi..Anlamadım ki dayanamayacakmısım gibi geliyo şimdiden her gün ağlıyorum. Seni çok seviyorum dio.. A ma ailesi diyince akan sular duruyor. Cok sinirlendim, o kadar düşkünsen git babanla yaşa dedim kızdı ne diyosun...? Ben seninle yaşamak için evlendim seni seviyorum diyor.Ailemi hiç önemsemiyor varsa yoksa kendi ailesi cok kavga ediyoruz ne yapıcam yaa?????
ben sectim bütün eşyalarımı aileler karıstı, o anneme kızdı bende onunkilere kızdım. O zamanlar karsımda bişe diyemiyorlardı. bunu al diyorlardı ,bende hayır bunu istiyorum diyodum .Tamam diyolardı ,susuyolardı. şimdi bi coştular anlamadım.Aslinda nisanliyken sinyal veemis. Sizin kullanacaginiz esyalara bile mudahale edilmis. Ne demek sen evlendin, artik ailenden kop? Madem oyle o da evlendi kopsa ya ailesinden!
Koydum boşanalım dedim ailem durdurdu .Bilmiyorum kafam cok karışık...Şimdi boşansaydık sensiz yaşayamazdım diyor.Ama cok pasif ezik oldu.Böle değildi lafını söylerdi artık ailesine lafını söyleyemiyo...Bugün törene gitme diye yarın başka şeye... Oyuncak mı bu? Tavrınızı koysaydınız keşke. Allah kolaylık versin.
banada adam olmayacak gibi geliyor..Baştan nasıl yaparsan oyle gider. O seni tehdit edeceğine sen et. Gidiyorum mezuniyete işine gelirse de. O senin ailene böyle yapıyorsa sende onun ailesin gitme zorla göturecek hali yok. Ama adam olması zor gorünuyor.
Katlanamıyorumm ama ailem biraz bekle diyo..Sende bu adamin sozunu dinleyip ailene veya kardesinin mezuniyetine gitmiyorsan pesss. Biraz dişli ol dik kafalı ol goster kendini. Nasıl katlanıyorsunuz hayret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?