eşim ve ailem arasında sıkışıp kaldım :/ :(

Merhaba
Her zaman olmamak kaydıyla arada bir ailelerinize tek başına gidebilirsiniz. Örneğin eşinizin işten geç geleceği bir akşam siz ailenizi kendiniz ziyaret edebilirsiniz. Her iki tarafta arada bir aileleri ile başbaşa kalabilsin. Ama eşinizi biraz haksız buldum. Yakın mesafede oturuyorsanız üç haftadır ailenize gitmemeniz pek normal gelmedi bana.

Sen anlatırken çok şasırdm. Sanki ben anlatıyosum. Tek fark eşim henüz yanima gelemedı. Ben her haftasonu ailemin yanındaym tabi esimin geldigi haftalar haric. Benim eşımde hç arayip sormuyor. Ailem onu aramasına ragmen. Artk bende onun ailesini aramiyorum. Ama iyice kötü oldu aynen dedign gıbi. Ben senin kocanim bunu hala anlayamadın diyor. Aıleni sevmek zorunda degilm diyor. Ailem çok uzuluyor (

Sana su durumda tavsiyem su.
Ailene oncelikle durumu ac.
Bir sure gelemiyeceginizi soyle.
Esin de ne zaman ailesine gitmek isterse git, ama oyle mutlulukla deyil. Notr ol.
Enin de sonunda kiskancliginin yerini sana yaptigi haksizlik alicaktir.
Biraz kiskancliginin gecmesini bekle.
Sonrada al karsina acik acik konus.
Kendi ailesine sIk gidiyormussunuz, ama senin aileni kiskaniyor.
Bu olmaz.

Sonra da oturup konusun, iki aileye de esit gidin.

Bu arada sunun durumu ozel bunun durumu ozel olmaz.
Herkesin ailesi ozeldir.
Biri hasta olabilir ama otekinin de ne zaman vefat edecegi belli olmaz saglikli olsa bile.
Ben evlendim, sadece 3 haftam vardi TR de olabilecegim. Babam agir kanser olmasina ragmen kayinvalidemlerde ve kendi ailemde esit kaldim.
Kayinvalidemin yaptiklarina ragmen.

eşinizi götürmeyin kendiniz gidin alışırlar merak etmeyin..3 kendim gidiyorsam 1 eşimle giderim..onun ailesinede aynı şekilde zorlamaz..istersen gel der..gerektiği kadar giderim tabi..ama ciddi bir eşitsizlik varsa kısas yapın derim o ne kadar geliyorsa siz o kadar gidin..

Çok kolay..
Kv çağırdığında k.çın, başın ağrıyacak.
Devamlı hasta olacaksın ya da bir iş çıkaracaksın.
En son yeter ama dediklerinde de kusacaksın ne var ne yok.

Bundan sonra böyle.
Benim annem beni ne kadar beklerse sen de o kadar beklersin evladını.

Bu kadar basit!

Çok biliyormuş eşin. Sevgisi batsın! Pis bencil.
Nefret ediyorum böyle erkeklerden!

Kusura bakma dolu anıma denk geldi. Konuna boşaldım..

Canm sürekli ailenle birlikte olmak isteyerek eşini ailene karşı sen itiyorsun benm eşimde öyle.. senn kdr olmasa da..benm de aileci bir yapım var. ama haftada 1 gün iki tarafa da uğruyoruz. bazen ben sadece annemlere gidiyorum onun ailesine gitmıyorum o kendi gidiyor. bence eşin kıskançlık değil ama senn bağlılıgına tahammül edemıyor olabilir.. sana tavsıyem canım da hiç gitmek istmiyor ama annem de beklıyor diyerek biraz önemsemediğini göster. bir de illa onun ailesine gidicem die kendini zorlama canın istemezse gitme.

Ben bunu hiç anlamıyorum. Neden bir kadın evlendiginde "koca evine" alışması gerektiği için kendi ailesine haftada bir dahi gitmemesi gereksin ki?
Ailenizden bir zarar görmüyorsanız, gittiğinizde muhabbetle karşılanıyorsanız bence yaşlı insanlara gidip sevindirmekten daha güzel bir şey olamaz. Hem onlar mutlu olur sizi gördükleri için, hem de siz. Aynı şehirde yaşayıp uzun süre görüşmemek esas tuhaf olan. Sizin görüşmek istemenizde bir sorun yok bence, haftada bir bizi yetiştiren, büyüten insanları ziyaret etmek yük gibi gelmemeli. Aynı şey erkek için de geçerli.

Şu durumda ailenizin biraz anlayışlı olması lazım, tamam haklılar siz de onların çocuğusunuz, ama onlardan kaynaklı bir problem yüzünden kendi evliliğinizde huzursuzluk yaşamanızı istemezler sanırım, siz artık önce eşsiniz sonra çocuk. Artık biraz kendinizden fedakarlık yapacaksınız, biraz eşinizi tavlamaya çalışacaksınız, tatlı dille hallolmayacak sorun yoktur, yeter ki bu olayı büyütüp evliliğiniz için büyük bir sorun haline getirmeyin.

Valla enteresan sanki sen ağaç kovuğundan çıktın.nedir bu insanların eşlerinin ailelerine takıklığı.Bence sen eşinle sakin sakin konuş.seni seviyorsa anlayacaktır mutlaka.

Bence eşin haklı.
Kv de ne her hafta gideceksin o zaman..
Gitmiyors an şimdi duyduğunuz laflari duyman çok normal. .
Bencillik yapıyorsun. .

Onun ailesine sık gidilipde seninkine gidilmiyosa isler degisir
Ama esit sekildeyse ozaman adîl davraniyo

Kiskanclik bence bu..esiniz sizi kiskaniyor ailesinden,yada kendi ailesinden cok,sizin ailenizle zaman geciriyor olmanizi cekemiyor.gelip kaliyorlar dediniz ya..yada kayinvalidenler bu durumdan rahatsiz,kendilerinden fazla senin ailenin,sizin evinize girip cikmasindan,esinizde bu sebepten dolayi aranizi acmaya calisiyor gibime geldi.taviz vermeyin bu konuda..hep onun ailesi hep onun ailesi olmaz.madem kendisi sorun cikariyor,sizde onun ailesine gelip gitmeken rahatsizlik duydugunuzu belirtin,anlar belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…