doğru söylüyorsun ama çalışınca zor bi cumartesi kalıyor geriye onda da ev işi baska seyler vs vs .. çok zorda kaldığım zamanlar öyle yaparım artık. ama ben biliyorum o sayılmaz ailem için çünkü bu seferde babam ayda 1 seferi az bulcak falan filennnn :/ :/
galiba benm bu işi baya bi zamana bırakıp sabretmem gerekio bu surede de eşime gidelim gelelim die baskı yapıp gıcıklandırmamam gerekıo ama bu seferde de sanki yelkenleri suya düşürmüşüm kabullenmişim gibi olcak öyle de olsun istemiyorumvalla düşünmekten beynim patlıycak resmen :/
Valla enteresan sanki sen ağaç kovuğundan çıktın.nedir bu insanların eşlerinin ailelerine takıklığı.Bence sen eşinle sakin sakin konuş.seni seviyorsa anlayacaktır mutlaka.selamlar öncelikle...
eşimle ailem arasında sıkışıp kaldım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
gecen sene evlendim evlendikten sonra iş için 1 yıl başka bir sehre gitmem gerekti. ailem bu süreçte sık sık yanıma gelip benimle beraber kaldılar. Eşim ailemin bana çok düşkün olduğunu ve benim evlendiğimi kabul edemediklerini söylüyordu bu durumlar eşimin düşüncelerini kendince daha da pekiştirdi. sen artık evlisin neden yanına geliyorlar, senin yanında duracaklar madem senin bir kocan var neden sorup fikrini almıyorlar onlar orada olurlarsa ben yanına gelmem hafta sonları sen gelirsin diye huzursuzluklar çıkardı. Bu dönemi aileme hissettirmeden geçirmeye çalıştım. şimdi eşimle artık aynı evdeyiz ama aileme karşı olan yargılarını kıramıyorum.onlara gıcıklanmış durumda. ablam 9 yıllık evli o her hafta annemlere gelir annemler onlara giderdi bende oyle olalım istiyorum, annem ara ara çağırıyor gelin yemeği burda yiyelim diye ama eşim gitmek istemiyor. her hafta görüşmemiz şart değil ille görüşmek mi lazım diyor ve bende gitmek istediğim için kendince beni cezalandırıyor. söz konusu ailesi olunca hemen görüşülüyor ama benim ailem olunca bahaneler hiç bitmiyor. aileme bu durumlardan bahsetmiyorum eşime karsı düşünceleri olumsuz olsun istemiyorum yaklaşık 3 haftadır onlara gitmedik annem kırılıyor farkındayım ama çaresiz kaldım ...
eşimle birbirimizi çok seviyoruz severek evlendik. bana olan ilgisi çok güzel onunla ve ailesiyle bir problemim yok ama aileme olan bu yargısını nasıl kırabilirim ne yapmam lazım şaşırmış durumdayım :/
ailemle eşim arasındaki dengeyi nasıl kurabilirim eşim bu düşüncesinden nasıl vazgecer tavsiyelerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?