• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve aile sorunları

Nobodies

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
62
37
18
32
. Annem bana çok çok düşkündür bir de işitme engelli olunca emeği çoktur bende.atandım evlendim babam sağolsun evin birinde oturuyoruz kira vermiyoruz. Kayınvalidem bizimle yasıyor.

Olay şöyle başladı. Ben hamileyken eşim askerdi herşeyi ailem baktı ve masraflarını karşıladı ben de eşimin düğün borçlarını ödedim asker harçlığını uçak bileti vs karşıladım haliyle ailem ilgilendi ve askerden geldi biraz zaman geçince eşim ve annem tartıştılar eşimin öfkesi yüzündencok aşırı sinirli biridir kocam. Ve hamileyken arabayla hız yaparak bizi korkuttu neyse Annem dayanamadı benim arkamda olduğunu hissettirdi ona sakin ol vs dese de o öyle bir öfkelendi ki arabasının direksiyona ufal bişey oldu. Bir bagrısmalar sonra annem hazmedemeyince sen kızımı nasıl üzersin ağlatırsın köpeksin sen neden güzel davranmıyorsun söyle böyle kötü bir gündü sana iyilik yaranmıyor vs söyle kızımızı verdik iyi bak diye evlendirilen de öyle zorlamadık yetimsin ev geçinsin geçim olsun masraf ettirmedik çok üzüyorsun evi De veriyoruz diye söyledi. Aradan zaman geçiyor bişey olmamış gibiyiz yine annemin dedikleri bana ikide bir söylüyor ama sucunu asla ve asla kabul etmiyor Doğum yaptım sezeryan oldum ilk imzalamamış annem bişeyler demiş canımdan ve bebeğe bişey olacağından korkmuş eşim normal Doğum taraftarı olunca dayansın taraftarıydı sonra imzaladı taa ki doktor diyene kadar.
Yok ben sevinemedim oğlum doğduğunda annen bana bınu dedi yok şöyle böyle ikide bir tekrarlıyor.
Piknik vs götürüyor teşekkür ediyorlar falan ama size de bir yararlanılmıyor yediriyoruz içiriyoruz gezdiriyoruz da diyor babamın annemin gücüne gitmiş. Hiç bişey olmamış gibi devam ettiler ailemin yaptığı iyilikleri pire oluyor kayınvalidem benle yasıyor Eltime kira parasını veriyor her ay (iki sene oldu. )Bundan rahatsızlığımı dile getirdiğimde kavgaya dönüşüyor biz iki memuruz o oğlu asgari ücretli diye. (Ek iş var tamirci ve işi de oluyor kazanıyor) Eltim ev hanımı çalışmaz çocuklarım var der bahane eder. Neyse eşim ailem halkında olumsuz şeyler söylüyor babanın su huyunu abin bi boka yaramaz annen çok konuşuyor ( halbuki bana bağırmasını kızmasını üzmesini istemez duydu mu beni o halde görmek istemediği için ) bana böyle konuşamaz diyemez karışmasın bana ne yapacağıma vs der ben kayınvalidemle yasıyorum sanki bana hiç karışmıyor o kadar yalancı ve dedikoducu bir kayınvalidem var ama eşime yansıtmıyorum bana çok trio atıyor ben saygımdan dolayı susuyorum anlatmıyorum bundan sonra anltmaya karar verdim. Düelmiyor dün gece 6 7 milyarlık araba alacağı ve abisinin üstüne yapacagını söyleyince olmaz dedim başladık kavgaya. Sigorta ve vergi düşük olur diye öyle yapacakmışız. Kabul ettim başka çarem yoktu çünkü ben bir hiçim. Kaplıca var yatırım yapıyoruz ailemle. İkide bir sorun yapıyor yoruldum artık. Kavga esnasında bana sevmediğini bittiğini herşeyi söyledi saydı neler beler en son dayanamadım son zamanlarda eşim üstüme geldikçe ittirdim çimdikledim tırnakladım kötü olduk bunu da sorun etmeye başladı hatamı kabul etsem de o etmiyor büyütüyor yoruldum bıktım boşanmalı mıyım gerçekten olmuyor bunlar kadar nankör görmedim ona sorsan biz nankörüz o herşeyi yapar biz otururuz hasta bu. Psikolojik tedaviye ihtiyaç var nasıl ikna etmeliyim asla kabul etmiyor

Ya yaşanılanlar geriye atılıp sağlam ileriye adım atılacak ya da bu evliliği geriye atıp sağlam şekilde ileriye önüne bakacaksın çok yorulur incinirsin yoksa

Adam o kadar gururluysa gitsin kendisi ev alsin, kira parasini versin? Dügüne, askerliğe hatta eve kuruş vermiyor ve üstüne sana ve ailene hakaret ediyor öyle mi?

Bu adam üzgünüm ama seni sevmiyor. Maddi imkan sağladiğin için, annesine hizmet ettiğin için, evini temizleyip, cinsel isteklerini karşiladiğin için seni yaninda tutuyor.

Keşke böyle birini baba yapmasaydin. Halen kendini değil, onu düşünüyorsun tedavi olsun diye. Kötü niyetin, nankörlügün tedavisi yok maalesef. Yapacağin tek şey boşanmaktir.

. Annem bana çok çok düşkündür bir de işitme engelli olunca emeği çoktur bende.atandım evlendim babam sağolsun evin birinde oturuyoruz kira vermiyoruz. Kayınvalidem bizimle yasıyor.

Olay şöyle başladı. Ben hamileyken eşim askerdi herşeyi ailem baktı ve masraflarını karşıladı ben de eşimin düğün borçlarını ödedim asker harçlığını uçak bileti vs karşıladım haliyle ailem ilgilendi ve askerden geldi biraz zaman geçince eşim ve annem tartıştılar eşimin öfkesi yüzündencok aşırı sinirli biridir kocam. Ve hamileyken arabayla hız yaparak bizi korkuttu neyse Annem dayanamadı benim arkamda olduğunu hissettirdi ona sakin ol vs dese de o öyle bir öfkelendi ki arabasının direksiyona ufal bişey oldu. Bir bagrısmalar sonra annem hazmedemeyince sen kızımı nasıl üzersin ağlatırsın köpeksin sen neden güzel davranmıyorsun söyle böyle kötü bir gündü sana iyilik yaranmıyor vs söyle kızımızı verdik iyi bak diye evlendirilen de öyle zorlamadık yetimsin ev geçinsin geçim olsun masraf ettirmedik çok üzüyorsun evi De veriyoruz diye söyledi. Aradan zaman geçiyor bişey olmamış gibiyiz yine annemin dedikleri bana ikide bir söylüyor ama sucunu asla ve asla kabul etmiyor Doğum yaptım sezeryan oldum ilk imzalamamış annem bişeyler demiş canımdan ve bebeğe bişey olacağından korkmuş eşim normal Doğum taraftarı olunca dayansın taraftarıydı sonra imzaladı taa ki doktor diyene kadar.
Yok ben sevinemedim oğlum doğduğunda annen bana bınu dedi yok şöyle böyle ikide bir tekrarlıyor.
Piknik vs götürüyor teşekkür ediyorlar falan ama size de bir yararlanılmıyor yediriyoruz içiriyoruz gezdiriyoruz da diyor babamın annemin gücüne gitmiş. Hiç bişey olmamış gibi devam ettiler ailemin yaptığı iyilikleri pire oluyor kayınvalidem benle yasıyor Eltime kira parasını veriyor her ay (iki sene oldu. )Bundan rahatsızlığımı dile getirdiğimde kavgaya dönüşüyor biz iki memuruz o oğlu asgari ücretli diye. (Ek iş var tamirci ve işi de oluyor kazanıyor) Eltim ev hanımı çalışmaz çocuklarım var der bahane eder. Neyse eşim ailem halkında olumsuz şeyler söylüyor babanın su huyunu abin bi boka yaramaz annen çok konuşuyor ( halbuki bana bağırmasını kızmasını üzmesini istemez duydu mu beni o halde görmek istemediği için ) bana böyle konuşamaz diyemez karışmasın bana ne yapacağıma vs der ben kayınvalidemle yasıyorum sanki bana hiç karışmıyor o kadar yalancı ve dedikoducu bir kayınvalidem var ama eşime yansıtmıyorum bana çok trio atıyor ben saygımdan dolayı susuyorum anlatmıyorum bundan sonra anltmaya karar verdim. Düelmiyor dün gece 6 7 milyarlık araba alacağı ve abisinin üstüne yapacagını söyleyince olmaz dedim başladık kavgaya. Sigorta ve vergi düşük olur diye öyle yapacakmışız. Kabul ettim başka çarem yoktu çünkü ben bir hiçim. Kaplıca var yatırım yapıyoruz ailemle. İkide bir sorun yapıyor yoruldum artık. Kavga esnasında bana sevmediğini bittiğini herşeyi söyledi saydı neler beler en son dayanamadım son zamanlarda eşim üstüme geldikçe ittirdim çimdikledim tırnakladım kötü olduk bunu da sorun etmeye başladı hatamı kabul etsem de o etmiyor büyütüyor yoruldum bıktım boşanmalı mıyım gerçekten olmuyor bunlar kadar nankör görmedim ona sorsan biz nankörüz o herşeyi yapar biz otururuz hasta bu. Psikolojik tedaviye ihtiyaç var nasıl ikna etmeliyim asla kabul etmiyor
Ailecek o beğenmeğinz anamın evinde oturuyonuz farkında mısın derim?
Kvde neden sizle yasıyor?
Ben olsam kapının önüne koyarım cok net.
Ekmek elden su gölden gecincek,bide anneme falan laf söylucek oldu.

yani kayınvalideniz aslında dünürünün evinde oturuyor
bence kocanız içten içe "ne sağlam yere kapak attım oh bağırıp çağırıyorum bir de üstüne para yiyorum" diyordur
bazı insanlar ne kadar şanslı
karısı da gelip buraya başlık açıyor acaba boşansam mı diye
umarım bir yıl sonra evleri de kocamın üstüne yaptık ama? diye başlık açmazsınız

hem nankör hem terbiyesiz hem saygısız hem karektersiz
bukadar şeyi aynı ayna yapabi,lmeside bir mairfet ,

okurken içim şişti , helede kv ile birlikte oturuyorum dedin yaa orada bende şalterler koptu ,
neden aileni bu kadar ezdiyorsun anlamıorum , kimin kirasını ödüyorsa gidip orada kalsın ,

bana kızmayın ama nasıl bu akılla memur oluyorsunuz valla kendıme kızıyorum

Kendi eşyalarını da anasının eşyalarını da koyarım bir gün kapıya, kilidi de değiştiririm görür ondan sonra evinde oturduğu aileme hakaret etmeyi. Nasıl izin veriyorsunuz bunlara? Adam altından mı?
Yapilabileceginin en iyisi bu. Bi gun eve geldiklerinde evin kilidini degismis ve esyalarini kapinin onunde gorsunler. Ailenin sunu yaptik demesi de yanlis ama kv ve es kisisi de vefasiz ve arsiz kapi onune konmayi coktan hak etmisler.

Baban sizi o evden çıkarsın siz kiraya çıkın bence eşin görsün anyayı konyayı

Anasının eltiniz ile birlikte yaşaması gerekmez mi bu ne saçma durum
Bunları onlara desen boş. Onlar haklıdır mutlaka. Abisi bile benim bu işe karışmaya ne hakkım varmış. Üstelik kv de evlat için der size de kredi cektim eşya aldım der sanki onlar evlendiklerinde kredi çekmedi beni bi güzel oyalıyorlar bir şekilde. Ama bende taş değilim sabır da bir yere kadar. Onlarla konuşsan onlar haklıymiş gibi bastırırlar benim susarsam özür dikersem her şey güzel iyi gider. Karıştım mı da ortalık karışıyor maalesef aptal olduğumun kanıtı.

Baban sizi o evden çıkarsın siz kiraya çıkın bence eşin görsün anyayı konyayı
Babam yapmaz öyle bişey. Zaten bunlardan habersiz. Annem biliyor ama eşim ailenden uzaklara gidelim diyor bende gidersek annen de olmayacaksa öyle diyorum oda kapı orada biter diyor kısacası annesi bir yana başkaları bir yana. Tamam analık kutsal sevsin va sen yanından bile ayıramazken neden benim ailemden uzaklaşmak isteyesin. Uzaklaşırsak Eminim bana daha fena davranır kızar. Cinayet miyanet olursa burdan ispatım olsun. Biraz da tamam ağlama sil annen gelir korkusu yasıyor halbu ki annem beni mutlu görmesi ister her anne iyi olmadığını anlar. Annemin tek isteği beni üzmemesi bagırmaması sinirle halledilmez güzel güzel konuşması. Konuşarak halledilir annene de yapma diyor eşime. Eşim anasına bile bazen bağırır çağırır yazık valla. Ama dışardan o kadar kibardır ki bazen. milletimiz anlamaz bizim bu halde olduğumuzu.

Back