Eşim ve 2 yıldır süren tartışmamız.

Hayalhanem909

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
30
6
1
29
Merhaba kızlar. Telefondan yazdığım için yanlışlarım olursa affedin. 3 yıllık evliyim 1 yasinda kızım var. Eşimle severek 4 yıl filort döneminden sonra evlendik. İlk yillar ailesiyle ilgili çok kavga ettik. Annesinin beni kıskanması babasının para gözlüğü akrabalarının dedikoduları falan filan derken kavga dovus terk ettim. Ve geri döndüm esim artık benim tarafimda ve şuan bı sorunumuz yok Bayadir Allah'a sukur pisman etmedi.

Gelelim konuya. İlk eğlendiğim de 6 ay kadar kaynana kayınpeder 2 abisi kutu gibi evde oturduk ve o 6 ay bana 6 yıl gibi geldi diyebilirim. Kaynanamla hiç gecinemeyiz. Kendi evimize gectikk. Çok güzel bir evdi herşeyi istediğim gibi .5 ay sonra salak birisi evli olduğumu bile bile bana sarması sebebiyle eşimde çok sinirli işe giderken aklı evde kalıyor adam sapik diye oradan taşınma kararı aldik. Ama herşeyin bı şekli usulü vardır. Kaynanam olcak kadınla kayinpederim bunu fırsat bilip hemen ertesi hun olayı öğrenip paldır küldür kendi karşı binalarına benim evimi taşıdılar . Bana fikrimi soran yada gel ev bakalım diyen olmadı. Oturacak olan benim onlara neyse. (Bizim geri taşınma durumumuz ne yazılımı yok masraf olarak yani maddi anlamda. Eşimin kendi ailice dukkanlarivar ama henüz borç ödüyorlar işlerde bu ara iyi degilmis.,)
Neyse bu evde o kadar kotu ki kokuyor böcek basıyor hemde girişin alt katında korta isik almıyor. Bebekle çok zorlanıyorum ve mutsuzum bu eve geldigimden beri. Bana 1 yıl içinde taşınacaz dedi. Ama ikinci yıla merdiven dayadık. Evi taşı artık deyince söyleniyor ben istermiydim diyo durumum yok diyor çok konusuyon diyo bu eve geldiğimizden beri huzurum yok diyor. Kendi ailesinin ekmeği yağlı. Mis gibi evde oturuyor onlara afedersiniz giren eden yok. Sıkıntıyı ben çekiyorum . Bana sorulmadan zorlamayla akıllarında burda oturacaklar. En başında soracaklardi o zaman durumumuzu bile bile getirdiler. Eşimde tasincaz dedi şimdi sözünde durmuyor ben iyice sikildim bu evden insanın enerjisi kalmıyor bu evin basikliligi dan. Dugundeki tüm takıları aldılar kenarda 5 kuruş bıraktırmadilar. Kayinpederim şart koşuyor gelin 3 4 yıl bizle oturum ev Ali'yim kiraya veriyim borcu bitsin siz oturun diyor. Daha sonra bu 3 4 yılı 5 yıl diye anlatmaya başladı. Zaten senin karınla kedi köpek gibiyiz neler neler çektim cocugum olmuş etmiş ne işim var yaninizda. Değilmi. Alacağın evi niye kiraya veriyorsun aman neyse.

Şimdi ben haksız mıyım kizmakta milletin kararıyla neden ben sikinti çekiyorum. Eşimede sürekli söyleniyorum sinirden. Evin bı odası zaten isik almıyor disari bakmiyo evin içine bakan cam yapmışlar . Çok sjnirlerim bozuk . Sırf bu ev konusundan bosanicaz yakinda cunku ben çok bunaldim gerçekten çok sıkıldım yani bu konudan.

Ev eşyalarında zaten hep parçalandı taşırken mahvetti nakliyeci ucuz bulduk buldum diye atladı nakliyeci ye salaklar evde eşya kalmadı adam gibi gardrop sallanıyor makyaj madam kirik.

Siz ne düşünüyorsunuz.? LutLüt bişey diyin ya bu günde konusucam eşimle eyer gene yok falan derse ben giymeyo dusunuyorum .

Bide onlarla oturup ev almayı kabul etmedim diye oturun böcekli evde diyo adam. Sinir olucak artikya boğazım geliyor hepsini

Ne olursa olsun tekrar kv de evine girme. Sakın.

Kendi baban destek vermezmi. Acaba ev taşıma parası falan.

Benim babam da şuan borç ödüyor yada bana bahane buluyor babamla görüşmüyorum ben bu arada :) . Eşimin de ailesi yapmak zorunda değil demeyi çok istiyorum ama onlar getirdi buraya durumu bile bile tüm takılarimida aldılar ayrıca kenara koyamadimki bisey

Niye verdin ki takıları? istesene. Bize lazım de.

Gerekirse böcekli evde yaşa ama o eve gitme. Sık dişini biraz.

Sıka sika mahvoldum ev çok pis kokuyo yemek yiyemiyorum.bagzen hiç bişey de geçirmişti kokuyo kap karanlık bakalim nolcak. Yok hayatta gitmem yanlarına. Boşanırim daha iyi . Çocuğumla hizmetçilik yapıp kimsenin birşeyini çekemem aetik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…