• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim uzatmaya kararlı

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Arkadaşlar ne yapsam doğru olur derken siz geldiniz aklıma. dün akşam eşimle tartıştık. Konu çok önemli değil bence. iş yaptığı eniştesi ile ilgili bir yorum yaptım. Gereksiz bir yorumdu kabul ediyorum ama enişte çok hayatımızda. Ticari konuda 50 yıldır borç batak içinde bir adam eşime ticarette yardıma uğraşıyor. Ben de enişteye kadar düştünüz mü diye talihsiz bir laf ettim. Vayy efendim ne kızdı ne kızdı. Ben Alttan aldikça surat beş karış. akşam geldi ben yine alttan alıyorum falan. kahve içermisin yok. açmısın yok. Şimdide çocuk üstünden konuşuyor vs. yürüyüşe gidiyorum dedi oğluma gitti.
Şimdi kızlar sizce ne yapayim. daha alttan almak da yordu beni :(

"Enişteye kadar düştünüz mü?" Küçümseme barındırır, kızması, alınması çok normal. Kırdığını fark eder etmez özür dilemeliydin, ki eşler bizi kırdığı zaman özür bekliyoruz.

"Enişteye kadar düştünüz mü?" Küçümseme barındırır, kızması, alınması çok normal. Kırdığını fark eder etmez özür dilemeliydin, ki eşler bizi kırdığı zaman özür bekliyoruz.
iletişimi kapattı. anladı yol arıyorum ozür için. kaçıyor.

iletişimi kapattı. anladı yol arıyorum ozür için. kaçıyor.
Kahve içer misin? Yemek yer misin? Demek yerine, özür dilerim de direkt olarak. Özür dilemen için aynı konunun tekrar açılmasına gerek yok ki.
Özür dilerim, söylediğim şey yanlıştı, amacım seni kırmak değildi dersin olur biter.

Arkadaşlar ne yapsam doğru olur derken siz geldiniz aklıma. dün akşam eşimle tartıştık. Konu çok önemli değil bence. iş yaptığı eniştesi ile ilgili bir yorum yaptım. Gereksiz bir yorumdu kabul ediyorum ama enişte çok hayatımızda. Ticari konuda 50 yıldır borç batak içinde bir adam eşime ticarette yardıma uğraşıyor. Ben de enişteye kadar düştünüz mü diye talihsiz bir laf ettim. Vayy efendim ne kızdı ne kızdı. Ben Alttan aldikça surat beş karış. akşam geldi ben yine alttan alıyorum falan. kahve içermisin yok. açmısın yok. Şimdide çocuk üstünden konuşuyor vs. yürüyüşe gidiyorum dedi oğluma gitti.
Şimdi kızlar sizce ne yapayim. daha alttan almak da yordu beni :KK43:
şansın yok alttan alacaksın. iş stresi işindeki bir adama söylenmeyecek en son cumleyi etmişsin. sakın ses etme.

bence şu erkeklerın totsunu bu kadar fazla kaldırmaya gerek yok bence artık sızde surat asıp trıp atın hatta knusmayın bu defa kendı gelecek knusmaya mecburen

Kahve içer misin? Yemek yer misin? Demek yerine, özür dilerim de direkt olarak. Özür dilemen için aynı konunun tekrar açılmasına gerek yok ki.
Özür dilerim, söylediğim şey yanlıştı, amacım seni kırmak değildi dersin olur biter.
mesajla söylemek de aynı şeymdir sence? çocuğun yanında konu açmamak için. ve kaçıyor benden zaten :(

bence şu erkeklerın totsunu bu kadar fazla kaldırmaya gerek yok bence artık sızde surat asıp trıp atın hatta knusmayın bu defa kendı gelecek knusmaya mecburen
O kısma gelecektim ben de. bir danışmak istedim sizlere

mesajla söylemek de aynı şeymdir sence? çocuğun yanında konu açmamak için. ve kaçıyor benden zaten :KK43:
Mesajla da söyleyebilirsin ama kırarken yüzüne söylemiştin, karşısına geç söyle ya da gece yatağa girdiğinizde söyle, ses tonundaki içtenliğini anlayınca yumuşayacaktır. Mesajla sanki biraz aman kapansın olay der gibi olur.

karşıma geçip dinlemiyor. mesaj mı atsam acaba :110:
bu konuda başka birşey deme. normalde nasılsan evde öyle ol.
bir ara aşkım balım gercekten üzgünüm. cok pardon de. kuracagın cümle bu. ama kocana biraz zaman tanı.

ticarette bu kadar kötü birinden akıl alacak hale geldiyse zaten bana göre gayet doğru bir laf etmişsiniz ben özür dilemezdim hatta bu kadar da uğrasmazdım
adam sizi de batırırsa nolacak

Back