Siz gidemiyor musunuz?Arkadaşlar Merhaba,
Eşim şu anda yurtdışında çalışıyor hamilelik sürecinde ona hep ihtiyacım oluyor İstanbul'da yaşıyor kendisi mühendis ve dış ticaret deneyimi var İngilizce, Arapça ve Rusça biliyor İstanbul'da yaşamaya başlarsak iş bulma ve rahat bir şekilde geçinme sansımız nedir?
Arap ülkelerinin birinde ve kapalı bir toplum tek başına dışarı çıkma şansım yok bir süre kaldım ama çok zor maalesefSiz gidemiyor musunuz?
Arkadaşlar Merhaba,
Eşim şu anda yurtdışında çalışıyor hamilelik sürecinde ona hep ihtiyacım oluyor İstanbul'da yaşıyor kendisi mühendis ve dış ticaret deneyimi var İngilizce, Arapça ve Rusça biliyor İstanbul'da yaşamaya başlarsak iş bulma ve rahat bir şekilde geçinme sansımız nedir?
Aç kalırsınız benden demesi...Arkadaşlar Merhaba,
Eeen kötü 20 binden kiralık ev bulursunuz, hamilelik hastane doktor vs masrafları ayrı, çocuk doğduğunda masrafları ayrı, eğer doğru anladıysam sıfırdan ev kurmanız lazım eşya meşya vs iyi bir birikim istiyor. Bir de gelip iş bulamazsa bir kaç ay o zaman işte hem psikolojik olarak sana zarar verir bu durum hamile haline hem de madden ne yaparsınız bilemiyorum. Aile desteği ya da iyi birikmiş bir para varsa düşünülebilir.Ne yalan söyleyim bana da aç kalırmışsınız gibi geldi.
Yabancı dili ve tecrübesi olduktan sonra rahatlıkla iş bulur merak etmeyin.Arkadaşlar Merhaba,
Kendinizi garantilemeden bence gelmeyin. Bende iş arıyorum. İngilizcem çok iyi seviyede. 10 yıllık deneyimim var yüksek lisansım var. Teklif edilen maaşlar 25 bin ve civarı. İnanılmaz piyasa kötü.. faizler artmış. Enflasyon korkunç. Bu ülkede yaşamak hiç bu kadar zor olmamıştı. Bence gelişmiş bir ülkede iseniz hiç gelmeyin. Orada asgari ücret bile alsanız buradan iyi yaşarsınız. En azından gönlünüzce et, süt ürünü, kuruyemiş, balık vs yersiniz. Burada iki poşet 1000 lirayı geçiyor artık. Durum vahim. Sonbaharda Allah yardımcımız olsun. Ben olsam elzem bir durum yoksa hiç gelmezdim.Arkadaşlar Merhaba,