- 19 Ocak 2017
- 7.023
- 20.412
- 348
- 37
- Konu Sahibi bikahvebana
-
Çıplak videoları ve bikini denenmesini normal bulmam. Öyle olsa avm'lerde neden deneme kabini var?
Daha ne kadar abartmayi düşünüyorsunuz?
O yüzden konu başlığınız "eşim tuhaf kadınları izlemiş youtubeda" değil mi?Kocamın davranışını normal bulsam niye buraya yazayım??? O kadınlar tuhaf değil ahlaksız bence net. Erkekleri tahrik etmekten hoşlanmayan bir kadın neden biyerlerini açıp kameraya sokar ki? Her ikisi de tuhaf ötesi ahlaksızca!!!!
Ne alakası var yahu. Bu gibi değil! Kadınlar değil mesele evli bir adamın bunları izlemesi. Bana ne kim izlerse izlesin? O kadınlar değil de siz baya tuhafsiniz. Şurada takildiginiz yere bakin.İzlemesin bu kadar basit. Bu zihniyet aynen şu gibi
"Şort giymiş baktım. Sonra beni taciz ediyor diyemez."
Eşiniz cici değil.
Yaşınız kaç acabaOnu görmek istemiyorum. Kendimi berbat hissediyorum. Ne yapayım sakinleşmek için ben, takılıp kalırım ben buna bu evde kalsam da(
Ne demek kadınlar ahlaksızKocamın davranışını normal bulsam niye buraya yazayım??? O kadınlar tuhaf değil ahlaksız bence net. Erkekleri tahrik etmekten hoşlanmayan bir kadın neden biyerlerini açıp kameraya sokar ki? Her ikisi de tuhaf ötesi ahlaksızca!!!!
Ay ne alaka ya bikini kıyafet deneme videolarını herkes bilir. Ne alaka ahlaksızlık kime göre neye göreKocamın davranışını normal bulsam niye buraya yazayım??? O kadınlar tuhaf değil ahlaksız bence net. Erkekleri tahrik etmekten hoşlanmayan bir kadın neden biyerlerini açıp kameraya sokar ki? Her ikisi de tuhaf ötesi ahlaksızca!!!!
Olay baska yere gidiyor bence yaNe demek kadınlar ahlaksız
Kadınlar ahlaksız olduğu için kocalar böyle videolar izliyor. Aslında suç kadınlarda. Kadınlar bu videoları çekmese kocası hiç izlemeyecek. Kadınlar tü kaka.Ne demek kadınlar ahlaksız
Aynen aklını çeliyorlar adamın.Kadınlar ahlaksız olduğu için kocası izliyor. Aslında suç kadınlarda. Kadınlar bu videoları çekmese kocası hiç izlemeyecek. Kadınlar tü kaka.
Yani olay başka yere gitti bile.Olay baska yere gidiyor bence ya
Ne alakası var yahu. Bu gibi değil! Kadınlar değil mesele evli bir adamın bunları izlemesi. Bana ne kim izlerse izlesin? O kadınlar değil de siz baya tuhafsiniz. Şurada takildiginiz yere bakin.
O kadınlar tuhaf değil ahlaksız dedi birazdan bize de aynısını soylemezse iyidirEvet gerçekten ben tuhafım bu ülkeye
Yahu biyerlerini kameraya sokan kadına ahlaksız diyorum ben, siz nereye çekiyorsunuz anlamadım.Yani olay başka yere gitti bile.
Normal insan gibi izlemesine üzüldüm.kirildim.klcama kızdım dese neyse
Kadınlar ahlaksız diyor bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?