Esim tarafindan beğenilmiyorum

"Bir yerde bitecek" diyorsunuz ama, bitirmiyorsunuz.
Daha ne olması gerekiyor bitirmeniz için?

Her kadın yasamıyor. Her kadın begenilmek ister haklısınız.

Boşan kardeşim. Kart horozun hovardanin teki belliki. Ve dahası karanlık bir taraf sezdim ben yol yakınken kurtul bu adamdan

Seni beğenmeyen sende beğenme diyorum.

Okurken acinizi icimde hisseetim, icim karardi desem daha dogru. Psikolojik ve fiziksel cokersiniz bir de hastaliginizi kakar bu basiniza. Bu adamin hic vefasi yok. Bu adamdan ne koy olur ne kasaba olur. Sizi sevdigini soylememesi cok kotu bir sey, bir kadinin basina gelebilecek evlilikteki kotu seylerden biri. Onun evinde, yataginda sizi daha fazla suistimal etmesine dur demenizin vakti geldi de geciyor bile. Bosanin. Yaptiklari sizi sevmedigi bir kenara dursun size hic bir sekilde saygi gostermedigide asikar. Arkadaslarinizin tavsiyesine kulak verin onlarin bile yaninda yapmis. Ileride basiniza travmatik daha kotu seyler gelmeden Bosanin.

"“Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir” diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?"
- Mevlana Celaleddin Rumi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…