Esim tarafindan beğenilmiyorum

Üvey anne kardeş den sonrasını okumadım cinlerim tepeme çıktı
Kocanız leonardo dicaprio mu? Ve ya justin bieber mı?öncelikle kocanızın sizi beğenip beğenmelerine takılacağınıza bakımlı olmanızı(değilseniz)ve o kişiyi takmamanızı söyleyeceğim..siz önemlisiniz seni beğenip beğenmemesi umrunda olmamalı.

Doğum yaparsan daha çok bunalıma girersin vücut değişiyor sonuçta ...ve hayır herkes bunları yaşamıyor bu bir dönem değil muhtemelen hayatının en iyi günleri bile olabilir ...

Merhabalar hayır bunu hiçkimse yaşamıyor bu normal değil, süreç de değil adamın karakteri bu. Biz Süslendiğimizde harika olmuşsunlar duyuyoruz. başkalarına bakmıyor mudur bakıyordur bizimkiler de ama bizim yanımızda değil. Eğer yanında bakıyorsa sana bir mesaj veriyordur bu mesaj da seni önemsemiyorum dibinde bile bak neler yapabiliyorum mesajıdır. Kötü bir ilişkinin içindeyken bunları gmremiyorsun

çocuk yokken boşanın elbette boşanmak için aldatma şiddete gerek yoktur, mutlu olmak hayatınızı birisi ile birleştirmek için evleniyorsunuz. Mutlu değilsiniz kendinizi değersiniz hissediyorsunuz o yaptıklarını saymıyorum bile. Anladığım kadarı ile ekonomik özgürlüğünüz de var boşayın gitsin onsuz da hayatınıza bir fark olmayacaktır. Siz ve eşinizin yaşı nedir

Yüksek ihtimalle seni aldatır, belkide aldatıyordur. Ondan vazgeçmen, onu hayatından çıkarman kendine yapacağın en güzel şey. Hem ayrıca çok beğeniyorsa gitsin onlarla beraber olsun. 15 yaş çok fazla bence ve zihniyet farkı çok belli. İlişki anlayışıda çok değişikmiş arkadaşın. İnsan karısı varken başkasını süzer mi? Ne ayıp birşey.

Size sadece şunu sormak istiyorum. İlerde kızınız olursa babasıyla. başbaşa bırakabilecek misiniz?

Sevgili kk üyeleri,şimdi farkettim 6 şubattan sonra hiç girmemiş konu sahibiumarım iyidir

Adam her kıza olta atmış siz gelmişsiniz...masada hediye bırakma meselesi bu.. Evlilikten haylkırıklığınız varsa maddi gücünüz yeterliyse çok aşık olup Kemalim yapmaz demeyecekseniz zorlamayın yeni bir hayat kurun

Konu sahibinin son yorumu 6 şubattan sonra hiç girmemiş maalesefUmarım iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…